Saker att göra i
Plaine Magnien

Våra mest rekommenderade saker att göra i Plaine Magnien

Mauritius: Naturskön helikopterflygning med transfer till hotellet

Mauritius: Naturskön helikopterflygning med transfer till hotellet

Beundra några av de bästa platserna i Indiska oceanens pärla på en helikopterflygning över Mauritius, med hotelltransfer inkluderad. Efter att ha lyft från basen i Triolet flyger du över den livliga huvudstaden Port Louis, som är hem för administrativa byggnader och den enda hamnen för internationell handel. Därefter beger du dig till Tamarin, där du kan få en skymt av delfiner om du har tur. Längre bort väntar ön Bénitiers med sin ovanliga geografi. När helikoptern rör sig mot sydvästra delen av ön kan du se det majestätiska berget Le Morne. Bevittna den optiska illusionen från vattenfallen under vattnet, följt av ett kalejdoskop av färger när du flyger över Chamarel och dess stupande raviner och frodiga gröna skogar som är hem för sju till synes oändliga vattenfall, som erbjuder hisnande vyer från himlen. Passera bergen Pouce och Pieter Both, som uppskattas av vandrare och naturälskare, och avsluta din flygresa över Mauritius.

Privat tur till de nordliga skatterna

Privat tur till de nordliga skatterna

Denna utflykt kommer att introducera dig till staden Port Louis, som grundades 1735 av Mahe de Labourdonnais, där du kommer att besöka det historiska Fort Adelaide, även känt som Citadellet. Det byggdes av engelsmännen 1835 och är en av de få befästningar av brittiskt ursprung som finns kvar på ön. Härifrån kan du njuta av en utsikt som sträcker sig över nästan hela staden. Ditt nästa stopp blir ett besök på den centrala marknaden (även känd som basaren). Här kommer du att häpna över den mångfald av produkter som du hittar - frukt, grönsaker, doftpinnar, kryddor, pashmina och linne är bland de mest sålda produkterna. Ditt nästa stopp blir vid Caudan Waterfront, ett modernt område som vetter mot hamnen. Dess 170 butiker visar vackra kollektioner av lokala designers och kända varumärken. Hantverksmarknaden är en öppen basar som är impregnerad av exotiska dofter av kryddor, souvenirer och korgmakeri. Besök sedan Pamplemousses botaniska trädgård, omdöpt till Sir Seewoosagur Ramgoolam Botanical Garden, och höjdpunkten på varje besök i norr. Det är den äldsta botaniska trädgården på södra halvklotet, med anor från 1735. Beundra en magnifik samling lokala och exotiska växter, en mängd olika jättelika näckrosor, sällsynta växter från Maskaren, baobab, jättepalmer och Talipotpalmen, vars blomma blommar först efter 50 år.

Upptäck Mauritius: Delfinskådning, snorkling, BBQ-lunch

Upptäck Mauritius: Delfinskådning, snorkling, BBQ-lunch

Upplev det ultimata äventyret med vår delfinsafari och snorkling! Följ med på en rolig och spännande dag när vi tar dig med på en hisnande resa till Crystal Rock och Ile Aux Benitier. När du går ombord på vår lyxiga katamaran kommer du att hälsas välkommen av vår vänliga besättning som tar hand om alla dina behov. Gör dig redo att bevittna delfinernas majestät i deras naturliga livsmiljö och snorkla i Mauritius kristallklara vatten. Efter en spännande morgon tar vi en paus och njuter av en utsökt BBQ-lunch, komplett med uppfriskande drycker. Koppla av och njut av solen på däck eller simma i det turkosa vattnet medan vi seglar mot den vackra Ile Aux Benitier. I vårt erbjudande ingår också transfer för två personer, så att du inte behöver oroa dig för transporten. Oavsett om du är med din familj, dina vänner eller någon annan är det här erbjudandet det perfekta sättet att skapa oförglömliga minnen. Boka ditt Dolphin Watch and Snorkeling-erbjudande idag och upplev det bästa av Mauritius! Kategori: Äventyr | Familj | Natur | Vatten Aktivitet: Båt | Katamaran | Delfin | Ö | Resa med lokalbefolkningen | Tropisk BBQ Värd är "Holidays R Us Ltd" Mötesplats "Kundens plats" Varaktighet 8 timmar Drycker ingår Lunch ingår Leverantören bekräftar bokningen inom 24 timmar 2 personer per resa Kontrollera tillgängliga starttider Vad du kan förvänta dig HÖJDPUNKTER Delfinskådning: Se hur vackra delfinerna är när de simmar och leker i sin naturliga miljö. Snorkling: Fördjupa dig i Mauritius kristallklara vatten och upptäck det livfulla marina livet. Kristallklippan: Besök den berömda Crystal Rock, en unik geologisk formation som reser sig ur havet, och ta fantastiska bilder. Ile Aux Benitier: Utforska den pittoreska ön Ile Aux Benitier, känd för sina vita sandstränder och turkosa lagun. BBQ-lunch: Njut av en utsökt BBQ-lunch med uppfriskande drycker medan du njuter av solen på däck. Transfer i två riktningar: I vårt erbjudande ingår transfer för två personer, så att du inte behöver oroa dig för transporten. Sammantaget erbjuder vi en spännande blandning av äventyr, avkoppling och naturlig skönhet, vilket gör det till det perfekta sättet att uppleva höjdpunkterna i Mauritius. INKLUDERAT Paket för 2 personer; Tvåvägstransfer för två personer i ett familjefordon; Grillad lunch; Drycker Upphämtning och avlämning Vad du behöver veta innan du åker VAD DU SKA TA MED DIG: Handduk för stranden; Solskyddsmedel; Kamera; Drybag. HÄMTNING: Vi uppmanar dig att vara redo i tid och vänta i receptionen / lobbyn. YTTERLIGARE PERSONER: Ytterligare personer kostar 70 euro per person. VÄNLIGT MEDDELANDE Vi tar inget ansvar för förlust eller skada på din egendom under resan. Avbokningsregler Resan kan avbokas kostnadsfritt fram till 3 dag(ar) före. Ingår i priset Upphämtning Lunch (grillad) Drycker Utrustning: "Snorkelutrustning."

Privat transfer från flygplats till hotell

Privat transfer från flygplats till hotell

Njut av en bekymmersfri privat transfer med assistans och personlig chaufför till ditt hotell eller tillbaka till flygplatsen. När du anländer till flygplatsen väntar chauffören på dig i ankomsthallen (nära gate 7) med ditt namn på en skylt. Vid avresa till flygplatsen hämtas du från ditt hotell vid den schemalagda upphämtningstid som överenskommits med leverantören. Alla fordon är rena och bekväma med förare som är redo att möta dina behov och hjälpa dig med ditt bagage. Den här tjänsten fungerar 24 timmar om dygnet och 7 dagar i veckan.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Plaine Magnien

Vilka är de bästa friluftsaktiviteterna att göra i Plaine Magnien?

De bästa friluftsaktiviteterna att göra i Plaine Magnien:

Se alla friluftsaktiviteter i Plaine Magnien på GetYourGuide

Att göra i Plaine Magnien

Städer i Mauritius

Plaine Magnien: Fler aktiviteter och sevärdheter

Plaine Magnien: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.