Place de la Concorde

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Sightseeing in Place de la Concorde

Möchten Sie alle Aktivitäten in Place de la Concorde entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Vad besökare tycker om Place de la Concorde

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 4 422 omdömen

Värt pengarna. Mycket avkopplande att göra på en natt efter fest, eller en kväll för att se alla lamporna. Vi gjorde det på morgonen och var glada över att vi bara kunde sitta och koppla av efter en lång natt. Vacker utsikt. Floden var hög så vi såg inte allt, men ändå värt det. Champagne på båten var en rolig "när i Paris" bild.

Vlad var en fantastisk reseledare. Han var mycket entusiastisk och vargade tillsammans många delar av parisisk historia när han visade oss de gömda pärlorna i staden. Att cykla var superenkelt och superkul. Denna turné var en fantastisk resa för mig och mina två tonåringar. #GoBills!

Vi gillade vår båtkryssning på Seinen väldigt mycket. Vi fick se många av de berömda platserna i Paris på kort tid. Ljudguiden hjälpte till med att peka ut landmärken och erbjuda några historier att följa med attraktionerna. Det var en fin touch att ha en bar och snacks tillgängliga.

Mycket bra erfarenhet med denna bokning och en smidig transaktion. Tyckte om de gratis fotona i slutet av kryssningen. Härlig utsikt över tornet och staden på natten. Rutten ändrades på grund av den uppenbara översvämningen av floden var dock riktigt bra. Rekommenderas starkt.

Vi valde den perfekta tiden på året att åka på flodkryssningen. Inte trångt. Mycket trevlig upplevelse, med vacker utsikt över Eiffeltornet och andra landmärken.