Saker att göra i
Placa Mercat, Palma

Placa Mercat, Palma: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma de Mallorca: Stadssightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Palma de Mallorca: Stadssightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Upptäck höjdpunkterna i Palma de Mallorca på en sightseeingtur med öppen buss och hoppa av vid något av de 16 hållplatserna för att utforska stadens sevärdheter i din egen takt. Köp en 24-timmarsbiljett och anpassa din busstur efter ditt eget schema. Upplev en rik blandning av historia, kultur och nattliv. Utforska det centrala området som består av smala gator mellan höga murar av gamla byggnader. Hoppa av vid sevärdheter som Palau de La Almudaina, ett kungligt palats som har stått sedan den arabiska erövringen och fortfarande är hem för den kungliga familjen. Utforska den verkligt unika stadsdelen Pueblo Espanyol eller Spanish Village, där det finns en samling av många olika typer av arkitektur som representerar de olika stilar som används runt om i landet. Kolla också in Plaza de Espana, en naturskön del av ön, där du kan njuta av skönheten från det öppna däcket, eller hoppa av för att få en ordentlig smak av den lokala kulturen. Välj alternativet Essential Experience om du vill ha inträdesbiljetter till Bellver Castle eller Pueblo Espanyol inkluderade i din 24-timmars bussbiljett. Bussens rutt: 1. Antoni Maura 2. Placa Mercat 3. Ramblas 4. Plaza de España 5. Avenida Alexandre Rosselló 6. Porta des Camp 7. Passeig Maritim 8. Pueblo Espanyol 9. Slottet Bellver (om alternativ valts) 10. Plaza Gomila 13. Avenida Joan Miro 14. Estacio Maritima 14b. Passeig Maritim 15. Avenida Gabriel Roca 17. Avenida Jaume III 18. Moll Comercial

Palma de Mallorca: Stadssightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Palma de Mallorca: Stadssightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Upptäck Palma de Mallorca och allt det har att erbjuda med hop-on hop-off upplevelsebiljetter. Ta in alla sevärdheter i en öppen buss och gå in i Museo Es Baluard och Bellver Castle eller Spanish Village med biljetter som ingår som en del av turnén. . Stopp vid 16 punkter i staden säkerställer att du inte missar något. Kolla in attraktioner som Palau de La Almudaina, ett kungligt palats som har stått sedan den arabiska erövringen, och Poble Espanyol, hem till olika typer av arkitektur som representerar de olika stilar som används runt om i landet. Välj den ultimata upplevelsen för att besöka Palma-katedralen, en av de mest emblematiska byggnaderna i Medelhavet. Börja bussturen vid hållplats 1, Antoni Maura, för den bästa upplevelsen. Du kan dock också gå ombord på bussen vid valfri stopp längs rutten. Buss rutt: 1. Antoni Maura 2. Placa Mercat 3. Ramblas 4. Plaza de España 5. Avenida Alexandre Rosselló 6. Porta des Camp 7. Passeig Maritim 8. Poble Espanyol 9. Slottet Bellver 10. Plaza Gomila 13. Avenida Joan Miro 14. Estacio Maritima 14b. Passeig Maritim 15. Avenida Gabriel Roca 17. Avenida Jaume III 18. Moll Comercial

Palma: Kulinarisk tapastur i Gamla stan

Palma: Kulinarisk tapastur i Gamla stan

Upptäck huvudstaden på Medelhavsön Mallorca och upplev både stadens sevärdheter och de mest utsökta tapas. Börja din tur vid den imponerande Palma-katedralen och lär dig allt om den här ikonen i staden. Följ sedan din guide genom staden för att se palatset L' Almudaina, La Lonja och Consolat de Mar, Balearernas statliga säte. Smaka 3 läckra pinchos på de lokala barerna i Gamla stan för att samla tillbaka krafter, fortsätt sedan vidare. Besök den historiska fästningen Es Baluard och promenera den vackra Passeig del Born till Plaça Mercat och Grand Hotel. Stanna till in i en typisk tapasbar och smaka på ett urval av varm tapas; bege dig sedan vidare till det historiska rådhuset och Neo-Gothic Consell Insular innan det är dags att njuta av några söta gottigheter på den tredje och sista baren.

Palma de Mallorca: Gamla stan i solnedgången med matprovning

Palma de Mallorca: Gamla stan i solnedgången med matprovning

Bege dig ut på en 2,5 timmas guidad stadsvandring i solnedgången för att lära dig mer om Palma de Mallorcas historia. Få en fascinerande insikt i hur livet kan te sig i staden när du vandrar till dess berömda byggnader. Beundra den majestätiska katedralen och se det kungliga palatset La Almudaina. Besök även Plaça de Cort där den feodala regeringen brukade samlas. Här kan du också beundra det mycket gamla olivträdet och stadshusett från 1600-talet. Vandra vidare till Plaça Major, där utomhusmarknaden för hantverk lockar till sig besökare hela året runt. Beundra statyn av den forna statsministern Antoni Maura på Plaça del Mercat och lär dig mer om lokalinvånarnas kulinariska vanor under vandringens gång. Låt din guide leda dig genom stadens trånga gator och smala gränder på kvällen. Få praktiska tips om de hetaste barerna och restaurangerna. Hitta till populära platser som länge har varit lokalbornas favoriter. Halvvägs under turen får du stanna till för att smaka på ett urval av goda små tapas, på en av stadens allra bästa tapasbarer.

De mest populära sevärdheterna i Palma de Mallorca

Att göra i Placa Mercat, Palma

Städer i Spanien

Placa Mercat, Palma: Fler aktiviteter och sevärdheter

Placa Mercat, Palma: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Placa Mercat, Palma

Samlat omdöme

4.1
(1 321 recensioner)

Palma hop-on hop-off-turen var ett bekvämt och naturskönt sätt att utforska staden och dess omgivningar. Möjligheten att kliva av och på vid olika intressanta platser gjorde turen flexibel och anpassad för alla behov. Ljudguiderna som tillhandahålls ger viktig men inte djupgående information. Bussarna går ungefär var tionde minut och är ett utmärkt transportmedel för att se mer avlägsna platser i staden på några timmar. Sammantaget var det en trevlig upplevelse och att rekommendera för dem som vill ha en heltäckande översikt över staden.

Det har gått väldigt bra. Turnén är trevlig och förklaringarna är rättvisa men det är förståeligt på grund av tiden. Jag missade att besöka två attraktioner eftersom de hade uteslutits från turnén. En sista minuten-tur skulle vara trevligt. Städer på natten har en speciell charm.

OK. Vi gjorde det i regnet. Som ett resultat var vissa säten blöta men de i gångarna var torra. Få människor i november vilket är väldigt trevligt, vi hade ett urval av platser. En fin överblick med trevliga besöksuppehåll och anpassad ljudguide.

Allt fungerade bra. Bussen kom alltid i tid. Allt välorganiserat. Bra prestanda för priset. Jag skulle boka det igen och igen.

Mycket bra för att få en överblick över staden. Mycket bra besök på spanska Pueblo.