Saker att göra i
Plaça Major

Plaça Major: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma de Mallorca: Gourmet Tapas- och vintur

1. Palma de Mallorca: Gourmet Tapas- och vintur

Börja ditt kulinariska äventyr vid önskad tidpunkt och bege dig till den första platsen på din lista över stopp. Denna noggrant utvalda rundtur tar dig till fem moderna matställen i staden, alla inom bekvämt gångavstånd från varandra. Besök Fervor Tapas Bar, Bodega Mayor, Bocalto Palma, Manto Negro Tapas Bar och Maura Cafe and Bar. Njut av en provsmakning på varje ställe, med två gourmet tapasalternativ att välja mellan. Du får också en drink till varje provsmakning - välj mellan lokalt vin, sangria, öl, vatten eller en läsk. Ta chansen att upptäcka några av Palmas höjdpunkter medan du promenerar och passerar Plaça Major, Plaça de la Reina och mycket mer på din väg från ett matställe till nästa. Och om du behöver hjälp under hela smakupplevelsen finns det hjälp att få via WhatsApp.

Palma de Mallorca: Atmosfärisk kvällstur i Gamla stan

2. Palma de Mallorca: Atmosfärisk kvällstur i Gamla stan

Ta en rundtur i gamla stan i Palma och njut av den stämningsfulla miljön när natten faller på. Låt din guide leda dig genom de vindlande gränderna i Palma by night och visa dig den unika känslan i denna Medelhavsmetropol. Få insidertips om de hippaste hotspots och hör om platser som länge har varit favoriter bland stadens lokalbefolkning. Hör spännande berättelser om nattlivet i Palma och lär dig var så många otroliga händelser formade Palmas rika och mångsidiga historia. Låt en lokal nattlivsexpert visa dig det bästa staden har att erbjuda, från tapasbarer med välsmakande godsaker till historiska och dolda torg som sjuder av liv på somrarna efter att solen har gått ner. I slutet av den cirka 1 timme och 45 minuter långa rundturen kan du slå dig ner på en typisk tapasbar och välja bland ett urval av pintxos och tapas. Låt kvällen passera med en mängd olika nattliga sevärdheter och ljud som är unika för Palma.

Palma de Mallorca: Guidad rundtur i Gamla stan

3. Palma de Mallorca: Guidad rundtur i Gamla stan

Upplev en spännande och intressant stadsvandring i Palmas imponerande gamla stad. Res tillbaka i tiden och upptäck Palma som det var då, när det viktigaste ekonomiska området i världen var Medelhavet. Ta en gemensam tur ledd av en tysktalande guide eller en privat tur som finns på 3 språk (engelska, franska och tyska). Under turen får du veta mer om metropolens händelserika historia och lyssna på berättelser om stora byggherrar och arkitekter som Pere Morey, Guillem Sagrera (katedralen) eller Antoni Gaudís lärjungar (palats och herrgårdar). Se arkitektoniska mästerverk och viktiga kulturella platser, och särskilt de dolda skatterna i öns huvudstad, till exempel de utsmyckade innergårdarna som kallas "patios" på spanska. Historiska vittnesbörd om Palmas förflutna inkluderar börsen La Lonja nära katedralen, själva katedralen, men också många sekulära byggnader, palats, trädgårdar, torg och monument. Även det judiska kvarteret, regeringsbyggnaden, biskopspalatset och stadsmuren kommer att besökas och avslöja spännande historier. Få ett intryck av den kulinariska mångfalden i medelhavsköket medan du promenerar genom den livliga saluhallen. Vi erbjuder dig en uppfriskande tilläggstjänst för din tur: Om du anländer till mötesplatsen 15 minuter före den officiella starten av din rundtur, bjuder vi in dig till en uppfriskande stund av avkoppling. Slå dig ner i den mysiga atmosfären i restaurangen SIMBAD. Där väntar en gratis förfriskning per person (vatten, läsk) eller en varm dryck (kaffe, te) efter eget val. Ta tillfället i akt att använda de sanitära anläggningarna på din fritid och kom i stämning för den kommande turen. Detta erbjudande är en frivillig och kostnadsfri tilläggstjänst från vår sida, som möjliggörs genom sponsring. Observera att erbjudandet endast gäller 15 minuter före turens början. En senare inlösen eller en kontant återbetalning av drycken är inte möjlig. Vi är glada att kunna erbjuda dig denna extra service för att säkerställa en trevlig start på din tur och önskar dig en underhållande och informativ tur.

1 timmes Segway-tur i Palma de Mallorca

4. 1 timmes Segway-tur i Palma de Mallorca

Vi erbjuder dig en unik, annorlunda, underhållande och mycket bekväm upplevelse. Upptäck gamla stan i Palma på en av våra Segway NINEBOT, som är mycket lätta fordon, mycket lätta att använda även för personer utan tidigare erfarenhet eftersom vi för din större säkerhet och sinnesfrid alltid börjar upplevelsen med lite övning i fordonen innan vi börjar turen. Under aktiviteten visar vi dig de mest emblematiska platserna i Palma och berättar den magiska historien om denna vackra stad.

2 timmars sightseeingtur med E-Bike i Palma de Mallorca

5. 2 timmars sightseeingtur med E-Bike i Palma de Mallorca

Vi erbjuder dig en unik upplevelse, en 8 km tur i Palma de Mallorca utan ansträngning i en bekväm elcykel som besöker den gamla staden med sina vackra smala kullerstensgator, gamla kyrkor och byggnader, kloster med magiska traditioner och några andra intressanta platser, gamla byggnader från olika kulturer genom åren. Vi tar också en tur längs strandpromenaden där vi kan njuta av en vacker utsikt över den gamla staden på ena sidan och Medelhavet på den andra sidan. Så varsågod och ge dig chansen att uppleva en makalös upplevelse, att njuta av otroliga landskap och vår vänlighet och närhet.

Palma de Mallorca: Gamla stan i solnedgången med matprovning

6. Palma de Mallorca: Gamla stan i solnedgången med matprovning

Bege dig ut på en 2,5 timmas guidad stadsvandring i solnedgången för att lära dig mer om Palma de Mallorcas historia. Få en fascinerande insikt i hur livet kan te sig i staden när du vandrar till dess berömda byggnader. Beundra den majestätiska katedralen och se det kungliga palatset La Almudaina. Besök även Plaça de Cort där den feodala regeringen brukade samlas. Här kan du också beundra det mycket gamla olivträdet och stadshusett från 1600-talet. Vandra vidare till Plaça Major, där utomhusmarknaden för hantverk lockar till sig besökare hela året runt. Beundra statyn av den forna statsministern Antoni Maura på Plaça del Mercat och lär dig mer om lokalinvånarnas kulinariska vanor under vandringens gång. Låt din guide leda dig genom stadens trånga gator och smala gränder på kvällen. Få praktiska tips om de hetaste barerna och restaurangerna. Hitta till populära platser som länge har varit lokalbornas favoriter. Halvvägs under turen får du stanna till för att smaka på ett urval av goda små tapas, på en av stadens allra bästa tapasbarer.

2 timmars Segway-tur i Palma de Mallorca

7. 2 timmars Segway-tur i Palma de Mallorca

Ge dig själv möjligheten att lära känna Palma, dess historia och dess emblematiska gamla stad på det mest kompletta och roliga sättet. Upptäck gamla stan i Palma på en av våra Segway NINEBOT, som är mycket lätta fordon, mycket lätta att använda även för personer utan tidigare erfarenhet eftersom vi för din större säkerhet och sinnesfrid alltid börjar upplevelsen med lite övning i fordonen innan vi börjar turen. Under aktiviteten visar vi dig de mest emblematiska platserna i Palma och berättar den magiska historien om denna vackra stad.

3 timmars historisk E-Bike-tur i Palma de Mallorca

8. 3 timmars historisk E-Bike-tur i Palma de Mallorca

Vi erbjuder dig en unik upplevelse, en 15 km tur i Palma de Mallorca utan ansträngning i en bekväm elcykel som besöker gamla stan med sina vackra smala gator, gamla kyrkor och byggnader, kloster med magiska traditioner och några andra intressanta platser inklusive slottet Bellver som ligger 112 meter över havet med hisnande utsikt. till slottet kommer vi genom att ta en cykelväg mot havet med fantastiska vyer. Så varsågod och ge dig chansen att uppleva en makalös upplevelse, att njuta av otroliga landskap och vår vänlighet och närhet.

Palma: Gamla stans gränder Självguidad upptäcktsfärd

9. Palma: Gamla stans gränder Självguidad upptäcktsfärd

Denna rundtur finns endast tillgänglig på tyska. Lär känna Palma de Mallorca på ett avslappnat sätt. Starta den självguidade turen och tillbringa en varierad tid i denna vackra stad. Turen börjar i den lugna trädgården mellan Passeig del Born och katedralen. Därifrån fortsätter du till det kungliga palatset La Almudaina och den imponerande katedralen "La Seu". Efter en promenad genom gamla stan kommer du till de arabiska baden och klostret "Convento de Santa Clara". Ni fortsätter till kyrkan "Basílica Sant Francesc" och en tapasbar, ett riktigt insidertips. Efter ett kort stopp vid stadspalatset "Can Dameto de la Quartera" och kaféet "Ca'n Joan de s'Aigo" kommer ni till församlingskyrkan Plaça de Santa Eulàlia. Ett speciellt träd, "Olivera de Cort", och Plaça Major är ytterligare stopp innan du når Mercat de l'Olivar, den största inomhusmarknaden i Palma. Rundturen avslutas vid Plaça d'Espanya, stadens centrala transportknutpunkt. Vid hållplatserna finns det underhållande uppgifter att lösa och roliga frågor att besvara. Vem vet till exempel vad ... men nej, det berättar vi inte än! Turen är ett utmärkt sätt att komma ut och upptäcka nya saker med familjen, vännerna eller på egen hand. Det är som att bli visad Palma de Mallorca av en god vän. Många anekdoter kommer att berika din promenad genom staden. Du kan starta turen när som helst och så ofta du vill i webbläsaren på en smartphone. På plats eller till och med bekvämt från soffan. Njut av din tid i Palma de Mallorca! *** Bra att veta *** Du kommer att få länken för att starta turen i ett e-postmeddelande direkt efter bokningen.

1 timmes tur med elektrisk skoter i Palma de Mallorca

10. 1 timmes tur med elektrisk skoter i Palma de Mallorca

Det här är en aktivitet för alla typer av målgrupper. Har du någonsin åkt på semester med dina barn och inte vetat vad ni ska hitta på för aktiviteter tillsammans? En vandringstur kan vara för mycket för barnen, men de vuxna skulle också vilja veta lite om historien på den plats där de befinner sig. Här har du svaret. Med hjälp av de underhållande och innovativa elscootrarna åker vi genom gatorna i gamla stan i Palma och njuter av dess skönhet och enastående utsikt över Medelhavet. Och naturligtvis berättar vi också lite historisk information för att underhålla de äldre.

13 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Plaça Major: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma de Mallorca: Gourmet Tapas- och vintur

Palma de Mallorca: Gourmet Tapas- och vintur

Börja ditt kulinariska äventyr vid önskad tidpunkt och bege dig till den första platsen på din lista över stopp. Denna noggrant utvalda rundtur tar dig till fem moderna matställen i staden, alla inom bekvämt gångavstånd från varandra. Besök Fervor Tapas Bar, Bodega Mayor, Bocalto Palma, Manto Negro Tapas Bar och Maura Cafe and Bar. Njut av en provsmakning på varje ställe, med två gourmet tapasalternativ att välja mellan. Du får också en drink till varje provsmakning - välj mellan lokalt vin, sangria, öl, vatten eller en läsk. Ta chansen att upptäcka några av Palmas höjdpunkter medan du promenerar och passerar Plaça Major, Plaça de la Reina och mycket mer på din väg från ett matställe till nästa. Och om du behöver hjälp under hela smakupplevelsen finns det hjälp att få via WhatsApp.

Palma de Mallorca: Atmosfärisk kvällstur i Gamla stan

Palma de Mallorca: Atmosfärisk kvällstur i Gamla stan

Ta en rundtur i gamla stan i Palma och njut av den stämningsfulla miljön när natten faller på. Låt din guide leda dig genom de vindlande gränderna i Palma by night och visa dig den unika känslan i denna Medelhavsmetropol. Få insidertips om de hippaste hotspots och hör om platser som länge har varit favoriter bland stadens lokalbefolkning. Hör spännande berättelser om nattlivet i Palma och lär dig var så många otroliga händelser formade Palmas rika och mångsidiga historia. Låt en lokal nattlivsexpert visa dig det bästa staden har att erbjuda, från tapasbarer med välsmakande godsaker till historiska och dolda torg som sjuder av liv på somrarna efter att solen har gått ner. I slutet av den cirka 1 timme och 45 minuter långa rundturen kan du slå dig ner på en typisk tapasbar och välja bland ett urval av pintxos och tapas. Låt kvällen passera med en mängd olika nattliga sevärdheter och ljud som är unika för Palma.

Palma de Mallorca: Guidad rundtur i Gamla stan

Palma de Mallorca: Guidad rundtur i Gamla stan

Upplev en spännande och intressant stadsvandring i Palmas imponerande gamla stad. Res tillbaka i tiden och upptäck Palma som det var då, när det viktigaste ekonomiska området i världen var Medelhavet. Ta en gemensam tur ledd av en tysktalande guide eller en privat tur som finns på 3 språk (engelska, franska och tyska). Under turen får du veta mer om metropolens händelserika historia och lyssna på berättelser om stora byggherrar och arkitekter som Pere Morey, Guillem Sagrera (katedralen) eller Antoni Gaudís lärjungar (palats och herrgårdar). Se arkitektoniska mästerverk och viktiga kulturella platser, och särskilt de dolda skatterna i öns huvudstad, till exempel de utsmyckade innergårdarna som kallas "patios" på spanska. Historiska vittnesbörd om Palmas förflutna inkluderar börsen La Lonja nära katedralen, själva katedralen, men också många sekulära byggnader, palats, trädgårdar, torg och monument. Även det judiska kvarteret, regeringsbyggnaden, biskopspalatset och stadsmuren kommer att besökas och avslöja spännande historier. Få ett intryck av den kulinariska mångfalden i medelhavsköket medan du promenerar genom den livliga saluhallen. Vi erbjuder dig en uppfriskande tilläggstjänst för din tur: Om du anländer till mötesplatsen 15 minuter före den officiella starten av din rundtur, bjuder vi in dig till en uppfriskande stund av avkoppling. Slå dig ner i den mysiga atmosfären i restaurangen SIMBAD. Där väntar en gratis förfriskning per person (vatten, läsk) eller en varm dryck (kaffe, te) efter eget val. Ta tillfället i akt att använda de sanitära anläggningarna på din fritid och kom i stämning för den kommande turen. Detta erbjudande är en frivillig och kostnadsfri tilläggstjänst från vår sida, som möjliggörs genom sponsring. Observera att erbjudandet endast gäller 15 minuter före turens början. En senare inlösen eller en kontant återbetalning av drycken är inte möjlig. Vi är glada att kunna erbjuda dig denna extra service för att säkerställa en trevlig start på din tur och önskar dig en underhållande och informativ tur.

1 timmes Segway-tur i Palma de Mallorca

1 timmes Segway-tur i Palma de Mallorca

Vi erbjuder dig en unik, annorlunda, underhållande och mycket bekväm upplevelse. Upptäck gamla stan i Palma på en av våra Segway NINEBOT, som är mycket lätta fordon, mycket lätta att använda även för personer utan tidigare erfarenhet eftersom vi för din större säkerhet och sinnesfrid alltid börjar upplevelsen med lite övning i fordonen innan vi börjar turen. Under aktiviteten visar vi dig de mest emblematiska platserna i Palma och berättar den magiska historien om denna vackra stad.

2 timmars sightseeingtur med E-Bike i Palma de Mallorca

2 timmars sightseeingtur med E-Bike i Palma de Mallorca

Vi erbjuder dig en unik upplevelse, en 8 km tur i Palma de Mallorca utan ansträngning i en bekväm elcykel som besöker den gamla staden med sina vackra smala kullerstensgator, gamla kyrkor och byggnader, kloster med magiska traditioner och några andra intressanta platser, gamla byggnader från olika kulturer genom åren. Vi tar också en tur längs strandpromenaden där vi kan njuta av en vacker utsikt över den gamla staden på ena sidan och Medelhavet på den andra sidan. Så varsågod och ge dig chansen att uppleva en makalös upplevelse, att njuta av otroliga landskap och vår vänlighet och närhet.

Palma de Mallorca: Gamla stan i solnedgången med matprovning

Palma de Mallorca: Gamla stan i solnedgången med matprovning

Bege dig ut på en 2,5 timmas guidad stadsvandring i solnedgången för att lära dig mer om Palma de Mallorcas historia. Få en fascinerande insikt i hur livet kan te sig i staden när du vandrar till dess berömda byggnader. Beundra den majestätiska katedralen och se det kungliga palatset La Almudaina. Besök även Plaça de Cort där den feodala regeringen brukade samlas. Här kan du också beundra det mycket gamla olivträdet och stadshusett från 1600-talet. Vandra vidare till Plaça Major, där utomhusmarknaden för hantverk lockar till sig besökare hela året runt. Beundra statyn av den forna statsministern Antoni Maura på Plaça del Mercat och lär dig mer om lokalinvånarnas kulinariska vanor under vandringens gång. Låt din guide leda dig genom stadens trånga gator och smala gränder på kvällen. Få praktiska tips om de hetaste barerna och restaurangerna. Hitta till populära platser som länge har varit lokalbornas favoriter. Halvvägs under turen får du stanna till för att smaka på ett urval av goda små tapas, på en av stadens allra bästa tapasbarer.

2 timmars Segway-tur i Palma de Mallorca

2 timmars Segway-tur i Palma de Mallorca

Ge dig själv möjligheten att lära känna Palma, dess historia och dess emblematiska gamla stad på det mest kompletta och roliga sättet. Upptäck gamla stan i Palma på en av våra Segway NINEBOT, som är mycket lätta fordon, mycket lätta att använda även för personer utan tidigare erfarenhet eftersom vi för din större säkerhet och sinnesfrid alltid börjar upplevelsen med lite övning i fordonen innan vi börjar turen. Under aktiviteten visar vi dig de mest emblematiska platserna i Palma och berättar den magiska historien om denna vackra stad.

3 timmars historisk E-Bike-tur i Palma de Mallorca

3 timmars historisk E-Bike-tur i Palma de Mallorca

Vi erbjuder dig en unik upplevelse, en 15 km tur i Palma de Mallorca utan ansträngning i en bekväm elcykel som besöker gamla stan med sina vackra smala gator, gamla kyrkor och byggnader, kloster med magiska traditioner och några andra intressanta platser inklusive slottet Bellver som ligger 112 meter över havet med hisnande utsikt. till slottet kommer vi genom att ta en cykelväg mot havet med fantastiska vyer. Så varsågod och ge dig chansen att uppleva en makalös upplevelse, att njuta av otroliga landskap och vår vänlighet och närhet.

Palma: Gamla stans gränder Självguidad upptäcktsfärd

Palma: Gamla stans gränder Självguidad upptäcktsfärd

Denna rundtur finns endast tillgänglig på tyska. Lär känna Palma de Mallorca på ett avslappnat sätt. Starta den självguidade turen och tillbringa en varierad tid i denna vackra stad. Turen börjar i den lugna trädgården mellan Passeig del Born och katedralen. Därifrån fortsätter du till det kungliga palatset La Almudaina och den imponerande katedralen "La Seu". Efter en promenad genom gamla stan kommer du till de arabiska baden och klostret "Convento de Santa Clara". Ni fortsätter till kyrkan "Basílica Sant Francesc" och en tapasbar, ett riktigt insidertips. Efter ett kort stopp vid stadspalatset "Can Dameto de la Quartera" och kaféet "Ca'n Joan de s'Aigo" kommer ni till församlingskyrkan Plaça de Santa Eulàlia. Ett speciellt träd, "Olivera de Cort", och Plaça Major är ytterligare stopp innan du når Mercat de l'Olivar, den största inomhusmarknaden i Palma. Rundturen avslutas vid Plaça d'Espanya, stadens centrala transportknutpunkt. Vid hållplatserna finns det underhållande uppgifter att lösa och roliga frågor att besvara. Vem vet till exempel vad ... men nej, det berättar vi inte än! Turen är ett utmärkt sätt att komma ut och upptäcka nya saker med familjen, vännerna eller på egen hand. Det är som att bli visad Palma de Mallorca av en god vän. Många anekdoter kommer att berika din promenad genom staden. Du kan starta turen när som helst och så ofta du vill i webbläsaren på en smartphone. På plats eller till och med bekvämt från soffan. Njut av din tid i Palma de Mallorca! *** Bra att veta *** Du kommer att få länken för att starta turen i ett e-postmeddelande direkt efter bokningen.

1 timmes tur med elektrisk skoter i Palma de Mallorca

1 timmes tur med elektrisk skoter i Palma de Mallorca

Det här är en aktivitet för alla typer av målgrupper. Har du någonsin åkt på semester med dina barn och inte vetat vad ni ska hitta på för aktiviteter tillsammans? En vandringstur kan vara för mycket för barnen, men de vuxna skulle också vilja veta lite om historien på den plats där de befinner sig. Här har du svaret. Med hjälp av de underhållande och innovativa elscootrarna åker vi genom gatorna i gamla stan i Palma och njuter av dess skönhet och enastående utsikt över Medelhavet. Och naturligtvis berättar vi också lite historisk information för att underhålla de äldre.

De mest populära sevärdheterna i Palma de Mallorca

Att göra i Plaça Major

Städer i Spanien

Plaça Major: Fler aktiviteter och sevärdheter

Plaça Major: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Plaça Major

Samlat omdöme

4.8
(907 recensioner)

Turnén var fantastisk... även om vi närmade oss turnén med olika förväntningar på grund av "tapas"-dominansen i titeln. Det var en klassisk stadsrundtur i skymningen med mycket spännande och intressanta detaljer, berikad med många värdefulla historiska fakta... Palma är en fantastisk stad med en spännande historia... Turen var väldigt, väldigt underhållande och extremt informativ, tack vare passionerade människor Guide. Insidertipsen för centrum var också bra. Turen avslutades i en tapasrestaurang av mycket hög kvalitet, där gruppen kunde avsluta kvällen på ett avslappnat och bekvämt sätt. Maten var mycket, mycket välsmakande. .... vi utnyttjade denna möjlighet och njöt av den. Allt som allt var det en lyckad kväll.

Turnén genomfördes mycket individuellt. Reseledaren svarade på våra önskemål och överraskade oss gång på gång med oväntad information. Turen var mycket informativ och väckte intresse för mer, så att det nästan är obligatoriskt att besöka Palma igen. Avslutningen av turnén är särskilt värd att nämna. På rekommendation av reseledaren slutade detta i en tapasbar "Restaurang Simbad". Det finns inget mer spanskt sätt att avsluta en kvällspromenad genom Palma. Drickandet, maten och servicen i tapasbaren var fantastiskt bra. Vid det här laget vill vi återigen tacka personalen, köket och Sven, vår reseledare.

Maja, vår lokala guide hämtade oss vid mötesplatsen vid överenskommen tid och en superintressant och läcker resa genom Palma de Mallorca började. Det stod snabbt klart att det inte bara var en bokad tur – Maja tog oss till HENNES stad och hon förmedlade intressanta fakta om denna förtrollande stad med hjärta och expertis. Historien och arkitekturen beskrevs på en mängd olika sätt, stadens små hemligheter delades och några av de godaste restaurangerna besöktes. Vi kan till 100 % rekommendera denna turné med denna guide. Tack Maya!

Mycket bra guidad tur, mycket välgrundad; en hel del intressanta fakta om historia, land och folk; massor av insidertips om alternativ efter turné - vi kommer att rekommendera denna turné till någon av våra vänner som besöker Palma; tack så mycket igen; Hälsningar till Petra

Mycket informativ och underhållande turné. Reseledaren hade mycket kunskap och förklarade allt tydligt.