Pitlochry
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära sevärdheter i Pitlochry

Se alla upplevelser i Pitlochry

Vad besökare tycker om Pitlochry

Väl värd dagstur till Skottska Högländerna inklusive Loch Ness

Under denna bussresa får man möjlighet att uppleva det fantastiskt vackra bergslandskapet i Skottska Höglandet, se slott och om man har tur möta "Nessie" :-). Turen är ca 12 timmar lång (så ta med ät- och drickbart, då lunchtiden kan bli kort), men samtidigt flyger restiden under guidens underhållande musik och historieberättande. Jag kan verkligen rekommendera denna dagstur.

Välordnad tur i vackra omgivningar med intressanta besöksmål.

Välorganiserad tur med proffsig och underhållande guide (Eric). Vi höll alla tider. Lite ont om tid för rundvandring i Dunkeld, kunde kanske ha tagits lite av tiden från vattenfallen, där vi stannade längre tid. Bra att guiden informerade om en så viktig sak som var och när man kan besöka toaletten, eftersom det inte finns i de små bussarna.

Riktigt intressant och rolig dagstur med vackra utsikter!

Resan var över förväntan, utsikterna över högländerna var helt magnifik. Vi gjorde stopp vid Glencoe, Ben Nevis och ett stopp för att titta på håriga kor. Den lilla byn Fort Augustus vid Loch Ness och whiskydestilleriet Deanston var också höjdpunkter på resan. Ryan var en rolig och kunnig guide med glimten i ögat!

Härliga Skottland under en intensiv 12-timmars tur

Intensiv men fantastisk upplevelse! Snabba stopp för toabesök och lunch. Man får se underbara vyer och erhålla förträfflig guidning. Åk denna om ni vill se lite mer av det skotska landskapet och se om ni har turen att få en glimt av Nessie. Kan verkligen rekommenderas!

Super! Skicklig och påläst chaufför/guide digital biljett på PDF fil

Skottland är fantastiskt,med allt vad det innebär,med sin historia,och extrem natur,vilket guiden/ chauffören framförde på ett föredömligt sätt,så att även vi som inte är engelsktalande förstod det mesta.