Lägg till datum

Pirates Adventure

Pirates Adventure: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Magaluf: Biljett till Pirates Adventure Dinner Show

1. Magaluf: Biljett till Pirates Adventure Dinner Show

Kliv ombord på Hispaniola och ge dig ut på en magisk resa till en tid då piraterna styrde över de sju haven med en biljett till Pirates Adventure Dinner Show i Magaluf. Välj mellan sittplatser i fyra olika kategorier och njut av obegränsat med drycker. Unna dig en kväll med häpnadsväckande underhållning, komplett med en riktig sjörövarfestmåltid med grillad kyckling, potatis, en fralla och smör och en glassbägare med ett vegetariskt eller veganskt alternativ på begäran. Drick obegränsat med läsk och vatten under hela kvällen. Låt dig förtrollas av en häpnadsväckande föreställning med otrolig akrobatik och dans, med goda skratt för hela familjen. Slå dig ner mitt i händelsernas centrum och känn hettan från elden, hör ljudet från svärden och se upp när piraterna flyger över ditt huvud. Välj mellan sittplatser i fyra olika kategorier - på "Main Deck", "Quarter Deck" eller "VIP Captain's Tables". För den ultimata piratupplevelsen kan du välja "VVIP Experience" med en rundtur backstage. Upptäck havens gamla handelsvägar och låt dig inspireras av de många strider som har utspelat sig över beryktade gömda skatter. Hör berättelsen om hur Sir Henry Morgan kämpade mot och besegrade piraten Jacques Lafitte, för att sedan lämna sin galär skeppsbruten i Karibien. Följ med Morgan på hans uppdrag att försvara skatten och krossa Lafitte en gång för alla. Lär känna de historiska personer som hjälpte honom så som Sir Francis Drake (den ädlaste av pirater), Svartskägg (den mest ökände piraten av alla), Barbarossa (Medelhavets kung) och kapten Scarlet.

1 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Pirates Adventure: Fler aktiviteter och sevärdheter

Pirates Adventure: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Pirates Adventure

Samlat omdöme

4.7
(209 recensioner)

Mycket väl sammansatt, väldigt roligt, en utmärkt plan att spendera eftermiddagen/kvällen en av dagarna på Mallorca. Lokalt kylt och mycket bekvämt. Maten är väldigt bra. Uppmärksamheten är helt på engelska, men det är inget hinder eftersom det mesta av föreställningen är akrobatisk/konstnärlig med spektakulär belysning och utmärkt ljud. Bara en nackdel: Middagen serveras så fort du anländer runt 17:30, så ät inte lunch den dagen. Dryckerna och läskedryckerna är obegränsade, du kan gå till maskinen för att fylla din favoritläsk så många gånger du vill. Endast cocktails och alkoholhaltiga drycker måste betalas separat. HÖGT REKOMMENDERAD

Du behöver inte åka dit för maten, men jag och min dotter – 12 år – gillade verkligen showen. Vad du bör veta, historien om akrobatiken berättas på engelska.

var väl värt pengarna. mycket begåvad show. bara inte dyka upp tidigt du kommer att stå runt i evigheter

Mycket trevlig show, akrobaterna håller hög nivå. Vi hade en bra eftermiddag!

Underbar upplevelse med barnen alla hade en viskning