Lägg till datum

Pilsner Urquell Experience
Museum och utställningar

Museum och utställningar
3 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i Prag

804 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade Pilsner Urquell Experience Museum och utställningar

Prag: Pilsner Urquell-upplevelse och ölprovning

1. Prag: Pilsner Urquell-upplevelse och ölprovning

Den helt nya Pilsner Urquell: The Original Beer Experience är den ultimata interaktiva rundturen som berättar historien om världens första gyllene öl! Pilsner Urquell bryggdes för första gången 1842 i staden Plzeň och blev känt över hela världen tack vare sin perfekt balanserade smak, sitt fylliga våta skum och sin gyllene färg. Bli en av de första som får uppleva denna 90 minuter långa självguidade rundtur där du får veta mer om ursprunget till och tillverkningen av Pilsner Urquell, Tjeckiens favoritöl. Du kommer att utforska en rad utställningar som engagerar alla dina sinnen genom högteknologiska funktioner, som 3D-ljud, videomapping, dofter, smak, värme, kyla och mycket mer. Du får smaka den första gyllene pilsnern i vår bar från 1842, träffa bryggeriets första bryggmästare, lära dig hur vårt öl tillverkas, förstå vikten av skum, bli en tjeckisk hockeyspelare och mycket mer. Och naturligtvis kommer du att få smaka olika Pilsner Urquell i vår ikoniska ölhall! Du kan välja en kombination med vår ursprungliga Tapster Academy för att förbättra din expertis och bemästra konsten att hälla öl i tjeckisk stil med skum. Få ett certifikat och en personlig gåva!

Prag: Ölprovningskurs på Pilsner Urquell Experience

2. Prag: Ölprovningskurs på Pilsner Urquell Experience

Visste du att tjeckerna häller upp sitt favoritöl Pilsner Urquell i tre olika stilar? De heter Hladinka, Šnyt och Mlíko, och trots att de är gjorda på exakt samma öl smakar de helt olika. Hemligheten ligger i skummet! Följ med på en 60 minuter lång resa och förändra din syn på öl - för alltid. Under den exklusiva Tapster Academy, en ölhällningskurs som hålls i en av våra fantastiska privata barer, kommer våra professionella tapsters att lära dig hemligheterna om hur man häller upp en perfekt öl. Du kommer att förstå vikten av ingredienser, lagring av öl, upphällningsmetoder, renlighet och mycket mer. Under kursen kommer du att lära dig att hälla upp alla tre Pilsner Urquell, men viktigast av allt är att du kommer att kunna skilja en bra öl från en dålig och känna igen de vanligaste misstagen när det gäller att hälla upp öl. I slutet av Tapster Academy kommer du att få ett intyg om slutförd kurs, och även en snyggt förpackad Pilsner Urquell-flaska med ditt namn - eftersom du förtjänade det! :)

Prag Beer Tour Audio Guide med biljett till utställning

3. Prag Beer Tour Audio Guide med biljett till utställning

Denna exklusiva produkt består av två delar. I den första delen av denna produkt kommer du att besöka Pilsner Urquel Experience där du kommer att upptäcka historien om Pilsner Urquell, världens första gyllene lager som revolutionerade bryggning för över 180 år sedan! Du hittar din biljett till denna utställning i audioguiden online, för vilken vi skickar inloggningsuppgifter till dig via separat e-post på dagen för ditt besök. Som en del av The Original Tour kommer du att transporteras tillbaka i tiden genom en toppmodern ljudguide, videokartläggning, en ljusshow och en projektion som förklarar hur det första Pilsner-ölet kom till. Varje besökare går på egen hand med hörlurar med surroundljud på sitt eget språk. Det finns många olika språk att välja mellan på plats, t.ex. CZ, EN, DE, ES, FR, IT, JP, CN. Under provsmakningen av denna gyllene Pilsner-dryck får du träffa den första bryggaren på Pilsner-bryggeriet, och sedan får du lära dig mer om ölbryggningsprocessen - du får se de råvaror som används för att brygga öl, det heta brygghuset och de berömda lagerkällarna! Under rundturen får du också lära dig om vikten av skum i vart och ett av de tre unika sätten att tappa öl, och du kommer också att ha mycket roligt i 360°-spelrummet. Denna unika rundtur fortsätter i den ikoniska bryggpuben på byggnadens översta våning, där ytterligare två öl från erfarna tappare väntar på dig - har du smakat mjölken än? Du kan också följa med på en av våra shower i ölträdgården! Och om du besöker varumärkesbutiken kan du ta hem en handgraverad vinge eller en flaska Pilsner Urquell med ditt namn på. Den andra delen av vår produkt består av en fantastisk promenad genom centrala Prag med vår audioguide online, som tar dig till stadens mest berömda historiska centrum, där audioguiden rekommenderar att du besöker enskilda bryggerier och pubar utöver historien för ditt tjeckiska öläventyr. Hur man löser in en biljett: 1) På dagen för din bokning kommer du att få ett e-postmeddelande med inloggningsuppgifter till din Audioguide runt kl. 9 på morgonen. (Om du inte kan se detta e-postmeddelande, vänligen kontrollera din SPAM-mapp) 2) Klicka på länken i ditt e-postmeddelande som kommer att omdirigera dig till en inloggningssida - all inloggningsinformation är förifylld. Om inte, kan du hitta dem i e-postmeddelandet. 3) Klicka på inloggningsknappen. 4) I menyn Audioguide hittar du en inträdesbiljett. 5) Visa upp denna inträdesbiljett vid ingången till Pilsner Urquell Experience. 6) Nu är du inne. 7) När du har njutit av ditt besök kan du gå tillbaka till audioguiden, öppna steg 1 och starta din stadsrundtur med audioguiden. 8) Tryck på play-knappen och njut! OBS - För att audioguiden (som också innehåller entrébiljetten till Pilsner Urquell Experience) ska fungera korrekt måste du ha en fungerande internetanslutning!

Prag

Prag

Vanliga frågor om Pilsner Urquell Experience-Museum och utställningar

Vad finns det för andra saker att göra än Pilsner Urquell Experience-Museum och utställningar som är värt att besöka i Prag?

Andra upplevelser du inte bör missa i Prag:

Pilsner Urquell Experience-Museum och utställningar –Vilka är de bästa upplevelserna?

Pilsner Urquell Experience: Fler aktiviteter och sevärdheter

Pilsner Urquell Experience: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.