Lägg till datum

Pilgrimage Church of St. Peter in Capernaum

Pilgrimage Church of St. Peter in Capernaum: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Tel Aviv: Jordanfloden, Nasaret och Galileiska sjön

1. Från Tel Aviv: Jordanfloden, Nasaret och Galileiska sjön

Efter upphämtning från hotell i Tel Aviv börjar din tur med en luftkonditionerad bilresa till Nasaret. Hör berättelser om staden, som är känd som Jesu barndomshem, och dess viktiga roll i den kristna tron. Se Bebådelsekyrkan, där ängeln Gabriel besökte Jungfru Maria enligt bibeln samt kyrkan tillägnad Josef som står på platsen där hans snickeri sägs ha legat. Fortsätt genom byn Kafer Kana, som sägs vara platsen där Jesus förvandlade vatten till vin och anländ slutligen till Gennesaretsjön, Israels största sötvattensjö. Passera Multiplikationskyrkan och utforska Kafarnaum på sjöns strand. Se ruinerna av synagogan där Jesus föreläste och titta på den moderna kyrkan som är byggd ovanpå Petrus hus, där Jesus sägs ha bott.  Åk längs stranden i staden Tiberias och anländ till Yardenit, en helig dopplats vid Jordanfloden. Beundra denna idylliska plats och njut av den vackra utsikten över Taborberget, som för kristna är känt som förvandlingsberget, innan din tur slutar i Tel Aviv.

Från Jerusalem: Jordanfloden, Nasaret och Galileiska sjön

2. Från Jerusalem: Jordanfloden, Nasaret och Galileiska sjön

Upptäck religiösa sevärdheter från Nya testamentet på denna guidade dagsutflykt från Jerusalem. Res med luftkonditionerad buss till sevärdheter som tillkännagivningskyrkan, St Joseph-kyrkan, byn Kafer Kana och Yardenit-dopet. Du lämnar ditt hotell i centrala Jerusalem och reser till Nasaret med luftkonditionerad buss. Lyssna på berättelser om staden, som är känd som Marias födelseplats och Jesu barndomshem, och lär dig om dess betydelse för kristendomen. Vid ankomsten besöker du några av Nasaret viktiga religiösa platser. Upptäck Bebådelsekyrkan, där ängeln Gabriel besökte Jungfru Maria. Se Sankt Josef-kyrkan, som anses vara byggd på platsen för Josefs snickeriverkstad. Fortsätt genom byn Kafer Kana, där Jesus utförde miraklet där han förvandlade vatten till vin, och kom fram till Galileiska sjön. Passera multiplikationskyrkan och utforska Kapernaum innan du fortsätter till den förstörda synagogan där Jesus undervisade. Se den moderna kyrkan som är byggd över Peters hus, och passera genom Tiberias för att komma fram till Yardenit-dopplatsen vid Jordanfloden. På återresan kan du njuta av den vackra utsikten över berget Tabor, innan resan avslutas på ditt hotell.

Från Nazareth: Galileen dagstur

3. Från Nazareth: Galileen dagstur

Följ med på en fängslande resa genom Galiléen på denna exklusiva dagstur från Nazareth. Fördjupa dig i regionens rika väv av historia, andlighet och naturlig skönhet. Denna unika upplevelse tar dig till ikoniska platser som Nasaret, Saligprisningarnas berg, Kapernaum och den fridfulla Galileiska sjön. Du kommer också att utforska en ekologisk olivlund och pressa nära Tsipori, ansluta till landet på ett autentiskt och meningsfullt sätt. Vi börjar i hjärtat av Nasaret, en plats som är genomsyrad av betydelse. Utforska Bebådelsebasilikan, ett testamente för tro, och vandra genom den lokala marknaden, där livlig kultur utvecklas. Stig upp till Saligprisningarnas berg, där tidlösa läror ekar. Ta in den fridfulla omgivningen och reflektera över de ord som har inspirerat generationer. Res till den gamla staden Kafarnaum och vandra i historiens fotspår. Förundras över arkeologiska underverk som förflyttar dig till biblisk tid. Stanna till vid Galileiska sjöns stränder, en fristad för lugn och kontemplation. Fånga panoramautsikten som inspirerar till introspektion. Fördjupa dig i den naturliga skönheten i en ekologisk olivlund och press nära Tsipori. Bevittna den urgamla processen med olivoljeproduktion, ett bevis på hållbara metoder. Avsluta din dagstur med ett hjärta som berikats av utforskandet och en djupare koppling till Galileens väsen. När du återvänder till Nasaret kan du bära med dig minnen av heliga platser, hisnande landskap och omfamningen av ett land som har berört din själ.

Från Tel Aviv: Dagstur till Galiléen

4. Från Tel Aviv: Dagstur till Galiléen

Följ med på en förtrollande dagstur till Galileen, en resa som kommer att förflytta dig genom tid och kultur. Upptäck regionens skatter när du besöker Nasaret, Saligprisningarnas berg, Kapernaum, den fridfulla Galileiska sjön och en ekologisk olivlund. - Vandra på de historiska gatorna i Nasaret och fördjupa dig i den rika kulturella tapeten och det livliga lokala livet. - Hitta tröst på Saligprisningarnas berg, där lugn och andlig reflektion förenas. - Gå tillbaka i tiden i Kapernaum och utforska anmärkningsvärt välbevarade ruiner som berättar om en svunnen tid. - Föryngra dig med en simtur i Galileiska sjön, omgiven av hisnande landskap. - Få insikt i hållbar olivoljeproduktion vid en ekologisk lund och press, ett bevis på naturens frikostighet. När dagen närmar sig sitt slut lovar denna exceptionella resa att skapa bestående minnen. Från stunder av andlig reflektion till glädjen i att fördjupa sig i den lugnande omfamningen av Galileiska sjön.

7 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Pilgrimage Church of St. Peter in Capernaum: Fler aktiviteter och sevärdheter

Pilgrimage Church of St. Peter in Capernaum: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.