Pietà

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Pietà

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 924 omdömen

Professionell guidning men viss information saknades.

Påläst guide som tog hänsyn till det hettan som var under turen. Saknade dock information på sidan gällande klädkoden som gäller inne i Sixtinska Kapellet och St Peters-kyrkan. Det är ej tillåtet att gå in med bara axlar och shorts, dock verkar de gå att tumma på just shortsdelen. När det är högsäsong och mycket turister så stänger ibland Sixtinska kapellet, något vi fick reda på under själva guidningen. Som tur var så var det öppet och man fick en helt makalös upplevelse av att se Michelangelos kända verk, rekommenderas starkt! Ta med en full vattenflaska då det inte finns många ställen att fylla på den under turens gång.

Bra guide, lärorikt och smidigt att slippa köa

Kan verkligen rekommendera denna tjänst. Vi fick en bra guide, gick snabbt att komma in och kändes tryggt att bara följa efter någon som visste var man skulle. Lärorikt och inspirerande. Det enda minus var att man inte kunde påverka i vilken takt man ville ta det. Men som ett första besök är det värt att ha en kunnig guide.

Tur att vi bokade detta på nätet - skönt att ha allt klart

Mycket bra ordnat. Snabbt svar vid mailfråga. Väl värt pengarna. Kön var annars otroligt lång. Guiden var också mycket bra. Chauffören som hämtade vid hotellet var en kvart försenad men vi hann bra ändå.