Pienza
Dagsturer till

Bokad mer än 50 gånger förra veckan

30 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Pienza

Pienza

Toppattraktioner i Pienza

Saker att göra i Pienza

Städer i Italien

Pienza: Fler aktiviteter och sevärdheter

Pienza: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Pienza

Samlat omdöme

4.1
(180 recensioner)

Detta var en härlig resa till Toscanas Val D'Orcia-område. Vi besökte 2 vingårdar och smakade lite vin och ost och tog in några hisnande vyer. Cosimo, vår förare, var ett proffs. Vi blev förvånade över hur han navigerade på smala vägar i en stor buss. Phillipa, vår reseguide, var informativ och underhållande. Jag rekommenderar starkt denna turné.

Det var en underbar dag Bussen var fantastisk, med luftkonditionering. Chauffören och guiden Jacob berättade om ställena vi passerade, vi satt framför en vacker dal Den 2:a var det en resa tillbaka till det förflutna i en medeltida kantina. Jag skulle göra turnén igen, det var värt varenda euro som betalades! arrangör!

Resan var ett underbart sätt att se Val D'Orcia, besöka byarna och smaka på vinet. Resan var välorganiserad, men ett speciellt tack till vår entusiastiska guide Stanislava! Jag älskade Montepulciano och Pienza. Vinprovningen på en historisk plats i Montalcino med en fantastisk utsikt var över mina förväntningar.

Val D'Orcia-resan var fantastisk! Missa inte detta! Hela området är vackert. Filippa och Cosimo var fantastiska. De höll oss organiserade och i tid.

Fantastisk resa, platserna är vackra, vinet är det godaste vinet i Italien. Tack så mycket för denna möjlighet!