Picazzomuseet i Barcelona

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Picazzomuseet i Barcelona

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Picazzomuseet i Barcelona? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Picazzomuseet i Barcelona

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 1 243 omdömen

Barcelona-kortet är värt det bara för gratis transport, det spelar för sig själv. Vi använde den inte för så många rabatterade eller gratis entréalternativ på grund av vår resplan. Men vi använde det för blandade transportsätt överallt där vi åkte och det var trevligt att kunna hoppa av och på utan att bära några kostnader eller betalkort. Ett transportkort för allt.

Riktigt användbart - helt värt pengarna.

Barcelona-kortet är verkligen användbart för människor som vill besöka många museer och sevärdheter och inte har en bil. Förutom gratulationer och rabatter på museer, att ha 120 timmar att resa med kollektivtrafikmedel är verkligen bekvämt och säkert i mycket praktiskt för en turist.

Mycket lönsamt kort! Om du planerar att besöka många attraktioner såväl som att turnera i hela staden, är det detta du behöver. Du bryr dig inte om antalet återstående resor och hur mycket du spenderade på kollektivtrafiken. Använd vad du vill och när du vill

utmärkt värde för pengarna

Jag behövde aldrig tänka om jag hade förändrat eller hade råd med kollektivtrafik eftersom kortet gav mig friheten att bara använda när som helst samtidigt som jag gav goda minskningar av antagningarna till några av de mest önskvärda platserna.

Nödvändigt för din rörlighet i staden !! Vissa attraktioner som erbjuds var också mycket intressanta! Det enda som jag inte gillade var att efter midnatt (när tunnelbanan stängdes) kunde vi inte använda den för nattbussar.