Picasso-museet i Paris

Picasso-museet i Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Picasso-museet i Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Picasso-museet i Paris

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 972 omdömen

Fantastisk konst för 30-talet , före sin tid, och i en underbar byggna

En hyllad och beundrad konstnär, som kunde få vem som , barn tonåringar och vuxna att se Picazzos former och färger för vad det gav uttryck för. Mycket av det att finna vid begrundande och lugn skådan av hans verk. Arrengemanget med att kunna läsa hans korrespondens och att i utställningslokalen se film från Paris gator med folk i rörelse , kring de åren Picazzo var verksam , gör att tiden då, 30--40 - talet blir skildrat på ett realistiskt sätt. Konsten är modernistisk , men visar även självporträtt, kvinna o barn , svartvita blyertskonst samt rikt med glada färgsättningar som man kan se perspektivseende i genom kombinationerna, i färgerna i måleriet. Jag är så glad att jag kom att med min dotter Sara , se detta rika och älskade konst som Picazzos verk har givit till Parisare och all världens folk att beskåda, just där på plats i en enastående vacker byggnad!!!

Stort museum, lärorikt, mycket intressant information, du kan tillbringa hela dagen där. Stort problem med "restaurang" - en kaffemaskin med självbetjäning och en andra liten snacks- och dryckesautomat, som var permanent tom på alla typer av vatten! Några flaskor Cola och Sprite och det var allt.... Damen på dörrarna Bara sittande hela dagen och bryr sig inte.

Det var intressant att lära sig mer om personen Picasso. Speciellt om hans dotter & att se bokstäver & hans tånagelklipp. En del konstiga grejer. Men det fanns inte så många av hans berömda målningar där som jag trodde jag skulle se. Fortfarande värt ett besök. Museet är i ett ganska inte ett turistiskt område, så det var en trevlig del av Paris att se också.

Ett mycket intressant Picasso-museum. Hela hans liv berättas, med ord, bilder, filmframträdanden. Självklart visas även hans verk. Museibyggnaden är stor. Riktigt intressant Picasso-museet. Hela hans liv berättas, i ord, i bilder, i filmföreställningar. Självklart visas även hans verk. Museibyggnaden är stor.

Bra samling av Picassos verk och liv.

Riktigt roligt att se alla tavlor på Picassos första fru Olga och få så mycket information om hans liv. Extra plus att få se hans privata samlingar. Ljust och luftigt museum. Dock lite oklart ibland hyr man ska gå för att inte missa något.