Saker att göra i
Piazza della Signoria

Alla aktiviteter

292 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Piazza della Signoria: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Florens: Guidad stadsvandring

Florens: Guidad stadsvandring

Följ med på en guidad stadsvandring i Florens, en charmig stad som grundades av romarna år 59 f.Kr. På den här turen får du utforska staden med en professionell guide och följa med på en resa genom dess imponerande historia när du går i fotspåren av ikoniska konstnärer som Botticelli och Michelangelo. Se ikoniska landmärken som katedralen Santa Maria del Fiore, Piazza del Duomo, torget Signoria, Ponte Vecchio och mycket mer. Under hela turen kan du lyssna på din guides fascinerande kommentarer och upptäcka livet för Florens tidigare invånare, från Dante till familjen Medici. I slutet av turen kommer du att ha en bättre förståelse för stadens historia, arkitektur och landmärken, samt en uppskattning för vad som gör Florens till en av världens måste-besöka destinationer.

Florens: Guidad stadsvandring

Florens: Guidad stadsvandring

Börja din rundtur med att besöka de viktigaste byggnaderna i hjärtat av Florens. Se Duomo, Sankt Johannes dopkapell, Museo dell'Opera del Duomo, som är ett museum med många av de ursprungliga konstverken som skapades för Florens katedral, och Giottos klocktorn som står intill basilikan Santa Maria del Fiore. Gå sedan vidare till Piazza della Signoria där du kan beundra Michelangelos skulptur av David, som placerades utanför Palazzo Vecchio som en symbol för republikens motstånd mot de tyranniska Medici. Besök sedan bron Ponte Vecchio, den mest berömda bron i Florens och utan tvekan ett av stadens mest berömda landmärken. Under hela turen kommer din professionella guide att visa dig dolda platser som de flesta inte lägger märke till när de promenerar i staden. Med en perfekt blandning av information, historia och kuriosa om Medici och renässansen kommer du att förstå kärnan i denna vackra stad.

Från Livorno: Florens och Pisa tur och retur transfer

Från Livorno: Florens och Pisa tur och retur transfer

Under din tid i Livorno kan du passa på att utforska två av de mest kända städerna i Toscana. Res på en bekväm turnébuss med wi-fi och tips från din turnévärd. Njut av ledig tid i Florens och Pisa och upptäck båda dessa ikoniska städer på samma dag. Först, gå till Florens, som ibland kallas "renässansens vagga". Besök San Lorenzo-marknaden, Piazza del Duomo, Piazza della Signoria, Piazza della Repubblica och den gamla bron. Vandra genom gränder som ligger mellan historiska byggnader och smaka på några typiska lokala rätter. Efter 3 och en halv timmes ledig tid i Florens, fortsätt mot Pisa och ta 1 timme och 30 minuter för att se staden. Beundra de berömda monumenten vid "äng av mirakel" inklusive det lutande tornet. Posera bredvid det berömda monumentet och ta ett foto för att minnas ditt besök. Återkomst i tid garanteras.

Florens: Uffizierna & Accademia, guidad vandring liten grupp

Florens: Uffizierna & Accademia, guidad vandring liten grupp

Låt din lokala expertguide visa dig vägen till stadens mest imponerande museer och platser med tillgång till skip-the-line. Turen börjar med ett fascinerande besök på Accademia, där du får lära dig hemligheterna bakom Michelangelos kolossala David. Fortsätt sedan till Duomo-torget för att beundra den vackra katedralfasaden och den rekordbrytande kupolen av Brunelleschi. Promenera genom den imponerande Piazza della Signoria. Resan avslutas sedan med ett guidat besök i Uffizierna där du kan beundra mästerverk av bland andra Leonardo, Botticelli och Michelangelo. Från museets övervåning och terrass har du en hisnande utsikt över Ponte Vecchio och staden. Den lilla gruppen på 10-15 personer gör det möjligt för guiderna att ge dig en mer personlig rundtur som gör att du bättre kan förstå Florens. I en liten grupp kommer du att lära dig mer och få ut det mesta av din upplevelse.

Från La Spezia: Florens & Pisa kryssning landutflykt

Från La Spezia: Florens & Pisa kryssning landutflykt

Upptäck Florens och Pisa med en transfer tur och retur från La Spezia. Utforska Florens, känd som renässansens vagga, i din egen takt eller se staden på en valfri vandringstur. Gå vidare till Pisa och beundra de berömda monumenten innan du återvänder till La Spezia. Efter att ha kommit lätt till mötesplatsen enligt instruktionerna kommer du att välkomnas av en lätt identifierbar personal som kommer att förse dig med kartan över staden, koden för att använda Wi-Fi och prioriterad tillgång till bussen som tar dig till Santa Maria Novella-området i Florens. När du anländer till mötesplatsen kommer du att välkomnas av en lätt identifierbar personalmedlem som kommer att förse dig med kartan över staden, koden för att använda Wi-Fi och prioriterad tillgång till bussen som tar dig till Santa Maria Novella-området i Florens. . När du anländer börjar du utforska staden, renässansens vagga, betraktad som ett friluftsmuseum och dess många mästerverk. Med 3,5 timmars fritid kan du besöka San Lorenzo-marknaden, Piazza del Duomo, Piazza della Signoria, Piazza della Republica och den gamla bron. . Välj att utforska de små gränderna som ligger mellan medeltida och renässanspalats eller vandra genom shoppinggatorna samt smaka på några typiska lokala rätter. Få ut det mesta av din tid genom att välja alternativet för vandringstur. Denna vandringstur täcker de viktigaste monumenten. Fortsätt till det andra stoppet i Pisa för 1,5 timmars ledig tid där du kan se sevärdheter underverk på Meadow of Miracles. Välj den bästa posen för att odödliggöra din tid vid det lutande tornet i Pisa. Återgå i tid garanterad.

Florens: Renässans och Medici Tales Guidad promenad

Florens: Renässans och Medici Tales Guidad promenad

Upptäck Florens hemligheter på denna guidade stadsvandring. Se stadens främsta sevärdheter och avkoda dess dolda symboler med hjälp av din guide och lär dig mer om historien bakom attraktioner som den ikoniska kupolen i Catedral de Santa María del Fiore. Möt din guide på det eleganta Piazza di San Lorenzo där du kan se den distinkta blandningen av renässans och romansk arkitektur i Basilica di San Lorenzo. Upptäck mindre kända, roliga fakta om staden och hur den gav upphov till renässansen. Förflyttas tillbaka i tiden när du hör om intrigerna i en av de mäktigaste dynastierna genom tiderna, familjen Medici. Utforska spåren av deras häpnadsväckande inverkan på staden och beundra flera byggnader som är relaterade till olika generationer av familjen. Avsluta turen utanför det berömda Uffizi-galleriet och få tips om hur man äter, shoppar och dricker som en lokalbo med expertråd och rekommendationer från din guide.

Florens: E-Bike-tur med Michelangelos torg

Florens: E-Bike-tur med Michelangelos torg

Cykla genom staden Florens för att upptäcka de dolda skatterna i renässansens födelseplats. Lyssna på fängslande berättelser medan du cyklar genom många av de viktiga torgen som gör Florens så rik på historia och konst. Upptäck Medici-palatset, som var hem för Cosimo den äldre och arbetsplatsen för Donatello, Michelangelo och Botticelli. Besök också Michelangelo Square för att ta in de bästa panoramautsikten över staden. Upptäck den fängslande historien om staden som födde otroliga konstnärer och fantastiska forskare. Under din resa kommer du också att stöta på historiska och religiösa landmärken, som Santa Maria Novella, Pitti Palace, basilikorna Santo Spirito, Santa Croce och San Lorenzo.

Florens: Höjdpunkter: Självledd jakt på fynd och stadsvandring

Florens: Höjdpunkter: Självledd jakt på fynd och stadsvandring

Lär känna Florens i din egen takt på denna interaktiva scavenger hunt vandringstur som spelas på din telefon. Dechiffrera gåtor, interagera med stadens viktigaste attraktioner och låsa upp intressanta fakta och legender. Njut av en idealisk utomhusaktivitet för första gången besökare, par, grupper, familjer och barn, eller en aktivitet som kan vara en fantastisk teambuilding-upplevelse. När du har laddat ner skattjaktsturen på din mobila enhet, använd mobilappen och integrerade kartor för att nå 10 av Florens viktigaste attraktioner till fots. Vid varje stopp kan du lära dig mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp rätt kod och avslöja nästa destination i stadens sightseeing-spel. Vid varje stopp kan du lära dig mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp rätt kod och avslöja nästa destination på turnén. Börja din turné vid den imponerande kyrkan Santa Maria Novella. Besök Basilica of Saint Mark med sin fascinerande fasad. Fotografera San Lorenzo-kyrkan som är mer än en kyrka och beundra Florens katedral med sin unika arkitektur. Piazza della Signoria kommer att förvåna dig, det är en av de karakteristiska symbolerna för Florens. Anländer till Santa Croce där Michelangelo och Galileo är begravda. Gå förbi den berömda Galleria degli Uffizi. Beundra Ponte Vecchio, den pittoreska medeltida bågbron. Se Ponte Santa Trinita och avsluta på Piazza della Repubblica, en plats som alltid är upptagen och förtrollande.

Florens: 4-timmars guidad tur till Accademia och Uffizi-gallerierna

Florens: 4-timmars guidad tur till Accademia och Uffizi-gallerierna

Dyk in i renässansens Florens värld på denna oförglömliga upplevelse med all-inclusive. Hör de otroliga historierna och legenderna bakom magnifika konstverk när du besöker Accademia och Uffizi med prioriterad entré och en expertguide. Börja rundturen vid Accademia. Lär dig om Davids historia och hur Michelangelo förvandlade den till ett rekordstort mästerverk. Se sedan imponerande platser som katedralen, dess kupol och Piazza della Signoria när du följer din guide som går genom vackra torg i stadens hjärta. Fortsätt till Uffizierna och se berömda renässansverk av Botticelli, Michelangelo, Leonardo, Rafael och många andra. Njut av magnifika vyer över floden Arno och Ponte Vecchio. Följ med vår expertguide i en liten grupp och få ut det mesta av din vistelse i Florens, bekymmersfritt.

Florens: Uffizi, Pitti, Boboli och 8 attraktioner 5-dagarspass

Florens: Uffizi, Pitti, Boboli och 8 attraktioner 5-dagarspass

Boka din entré till världens mest besökta museum med en skip-the-line-entrébiljett till Uffizi-galleriet. Besök sedan 4 andra attraktioner - Pitti Palace, Boboli och Bardini Gardens, Arkeologiska museet och Opificio delle Pietre Dure - när som helst under de kommande 5 dagarna. När du har hämtat ut alla dina biljetter på aktivitetsleverantörens kontor kan du gå in i Uffizierna utan att köa. Väl inne kan du upptäcka världens största samling av renässansmålningar, som tidigare tillhörde familjen Medici. Från och med Giotto kommer du att möta alla mästerverk av renässansens viktigaste konstnärer. När du går genom galleriets 96 rum kan du förundras över mästerverk av renässansens alla viktigaste konstnärer: Michelangelo, Raffaello, Caravaggio, Giotto och många fler. Beundra Botticellis "Venus födelse" och "Våren", lär dig mer om Vasarikorridorens konstruktion och se själv varför Leonardo da Vincis målningar är några av de mest gåtfulla konstverken i världen. Under ditt besök har du möjlighet att ta en kaffe eller en cappuccino på terrassen som har utsikt över Piazza della Signoria och erbjuder en fantastisk utsikt över Brunelleschis kupol. Stanna inne på museet och gå runt och utforska eller kom tillbaka senare på dagen eftersom din biljett är giltig fram till galleriets stängningstid. Förutom inträde till Uffizierna har du möjlighet att besöka ytterligare 4 attraktioner inom 5 dagar. Beundra Pitti Palace, promenera genom Boboli och Bardini Gardens, res tillbaka i tiden på Arkeologiska museet och upptäck halvädelstenar på Opificio delle Pietre Dure.

De mest populära sevärdheterna i Florens

Att göra i Piazza della Signoria

Städer i Italien

Piazza della Signoria: Fler aktiviteter och sevärdheter

Piazza della Signoria: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Piazza della Signoria

Samlat omdöme

4.6
(7 201 recensioner)

Vi kom av NCL-kryssningen och använde pendelbussen 7 euro tillbaka till det centrala torgets mötesplats. Resebuss i tid och mycket effektiv eftersom personalen var mest informativ om tider, platser, information etc. Guidad vandring i Florens sedan samma sak för Pisa gick smidigt och allt som allt en fantastisk dag ute. Kostnaden var halva kostnaden av vad kryssningsrederiet tar betalt för samma typ av utflykt. Skulle deff rekommendera.

Ett bra sätt att utforska flera platser! Vi hade möjligheten till en guidad vandringstur i Florens men bestämde oss för att se oss omkring på egen hand. Mycket flexibel om du vill utforska i din egen takt. Vi tillbringade bara en timme i Pisa men det räckte för att se och göra vad vi ville. Transporten var bekväm och punktlig, vi fördes tillbaka direkt till vår kryssningshamn i tid för avgång.

Andrea är en fantastiskt bra guide. Väldigt kunnig och stressade inte. Talar tydlig och bra engelska så man förstår. Vi fick även en extra tir på ca en halvtimme som vi uppskattade mycket.

Det var fantastiskt, värt varenda cent! Vår guide Fabio var både underhållande och kunnig. Rekommenderar varmt!

Perfekt eftersom vi hade svårt att gå, då var detta ett ypperligt sätt att ändå få uppleva Florens.