Piazza della Signoria
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bästsäljare

Piazza della Signoria: Upplevelser

Se alla upplevelser i Piazza della Signoria

Toppsevärdheter i Florens

Se 679 upplevelser

Vad besökare tycker om Piazza della Signoria

Samlat omdöme
4.5 / 5
baserat på 3 375 omdömen

Utomordentligt fint att på förhand ha en biljett. Mycket bra guide!

Den svenskspråkiga guiden Veronica är utomordentligt kunnig och bra. Hon är insatt i hur konsten har utvecklats genom århundradena och kunde på ett pedagogiskt och givande sätt förmedla sin kunskap till åhörarna. Hon valde bra exempel för sin guidning och kunde så kronologiskt redogöra för målarkonstens utveckling. Hon gav betraktaren tillräckligt tid att bekanta sig med konstverken. Öronsnäckorna var bra och möjliggjorde att man kunde tillgodogöra sig gudingen trots att man inte stod bredvid guiden. En oförglömlig dag och konstupplevelse i Uffizierna

En fantastisk guide, Alessandra! Bättre än den bästa bok eller film.

Två timmar är väl avvägd tid för att hålla fokus och komma ihåg. Urvalet av konst var bra. Vi fick en spännande ingång till Florens storhetstid och familjen Medicis verk. Vår guide Alessandra berättade med inlevelse och vågade vara personlig. Jag hade intrycket av att jag lyssnade på en spänningsroman!

fantastiskt fin upplevelse att cykla genom Florens med guidning!

Superbra guidad cykeltur! Vår guide, Federica, var fantastiskt kunnig kring Florens historia och det var skönt att sätta sig på cykeln och trampa lite mellan kyrkor, torg och byggnader.

Enkelt och roligt sätt att uppleva sevärdheterna och få grepp om stade

Enkelt och roligt sätt att uppleva sevärdheterna och få ett grepp om staden. Guiden Valentina var mycket kunnig och berättade om stadens historia på ett underhållande sätt.