Välj datum

Piazza Cadorna

3 upplevelser hittades
Sortera efter:

Piazza Cadorna: Fler aktiviteter och sevärdheter

Piazza Cadorna: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Piazza Cadorna

Samlat omdöme

4.1 / 5

baserat på 2 001 omdömen

En andra upplevelse fortfarande lika perfekt. Det bästa sättet att se Milano, en mycket vidsträckt stad. Vi kunde använda alla 4 raderna. Det är intressant att ta biljetten giltig i 48 timmar (jag hade tagit 24 timmar första gången) eftersom det ger tid att ta alla linjer med ro eftersom rundturen på varje linje varar ca 1 timme. Om man går upp och ner regelbundet är giltigheten på 48 timmar mycket bekvämare. Informationen som ges är intressant och kvaliteten på lyssnandet är god (jämfört med andra företag).

Bästa sättet att ta sig runt

Bokade biljetter online för att spara papper (de ger dig fortfarande en pappersbiljett ombord) och busshållplatsen var nära ditt hotell. Bussarna var generellt i tid och rutterna intressanta och inte för länge lindade. Vi såg allt vi kom och se mer. Bästa hop on / off-busstjänst vi har använt (Toronto var skräp).

Utgångspunkten för att ta reda på vad som är värt att se i Milano och på vilka avstånd det är långt från varandra. En sådan resa är ungefär som ett fågelperspektiv. Sådana viktigaste platser. Sedan kan du utforska staden till fots, ta pauser för kaffe eller mat på charmiga kaféer.

Smidigt att hitta stoppen med hjälp av en tydlig karta, och bra även med appen!

ett måste för att se Milano.

lätt att byta bussar och se allt som man planerat att se.