Phuket stad
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära sevärdheter i Phuket stad

Se alla upplevelser i Phuket stad

Vad besökare tycker om Phuket stad

Vi hade en helt fantastisk upplevelse där ingenting gick fel, allt flöt på som det skulle utan minsta problem. Vi hade även väldigt mycket tur på vår utflykt, vi hade underbart väder och vattnet var så pass högt att vi kunde åka in i laguner som båtarna inte kommer in i om det är lite vatten. Så utflykyen kan verkligen ändras en hel del pga vädret. Vi fick även en fantastisk guide som skämtade och fick alla att slappna av och må bra och han hade alltid koll på alla och att alla fick den hjälp dom behövde. Otroligt bra upplevelse verkligen, skulle absolut göra om det!

Mycket bra utflykt på alla sätt! Fick gott om tid att både mata elefanterna o h bada med dem. Ganska stor grupp men vi hade ändå nästan alltid en elefant för oss själva i vår familj, 5 st. Fick utöver umgänge med elefanter pyssla lite med egen tillverkat papper och äta god lunch. Lärorikt om elefanter och ett bra etiskt projekt att stödja!!

Väldigt kul och spännande , bra guide som tar en genom djungel. Fick lite lättare tilltugg och lätt lunch allt var super gott! Vattenfallet var mindre än vad jag hade förväntat mig . Men det gjorde inget kunde duscha och stå i vattenfallet var gott och avsvalkande. Lagom vandring, mer mäktar man inte med i värmen.

Super nice, bästa utflykten. Vi var på ovandäcken med dagsängar- super härligt lugnt och nice. Goa cocktails och härlig personal! Bra snorkling på Racha island även super fin beach på Coral island! ❤️❤️❤️rekommenderar starkt bra party på undervåningen !

En mycket välplanerad snorklingstur med bästa guiderna. Hämtning på hotellet och frukost på piren innan avfärd med speedboat. Flera långa stopp för snorkling med mycket att se under ytan. Fin lunchbuffé på Koh Rok. Verkligen värd att åka på.