Phuket stad

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Phuket stad

Alla saker att se i Phuket stad

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Phuket stad? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Phuket stad

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 6 836 omdömen

Mycket bra utflykt på alla sätt! Fick gott om tid att både mata elefanterna o h bada med dem. Ganska stor grupp men vi hade ändå nästan alltid en elefant för oss själva i vår familj, 5 st. Fick utöver umgänge med elefanter pyssla lite med egen tillverkat papper och äta god lunch. Lärorikt om elefanter och ett bra etiskt projekt att stödja!!

Väldigt kul och spännande , bra guide som tar en genom djungel. Fick lite lättare tilltugg och lätt lunch allt var super gott! Vattenfallet var mindre än vad jag hade förväntat mig . Men det gjorde inget kunde duscha och stå i vattenfallet var gott och avsvalkande. Lagom vandring, mer mäktar man inte med i värmen.

En mycket välplanerad snorklingstur med bästa guiderna. Hämtning på hotellet och frukost på piren innan avfärd med speedboat. Flera långa stopp för snorkling med mycket att se under ytan. Fin lunchbuffé på Koh Rok. Verkligen värd att åka på.

Allting som förväntat. Lite intensivt och man kunde inte gå runt så mycket. Bra mat. Dock fungerade inte maten till barnen men hade annat till dom med mig. Trevlig personal.

Fin upplevelse som helhet. Snorkelttur i grumligt vatten var ingen höjdare. Särskilt som vi lurades att hyra simfenor. Det förtar dock inte att resan blev lyckad.