Phuket stad

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Phuket stad

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 4 878 omdömen

Mycket bra utflykt på alla sätt! Fick gott om tid att både mata elefanterna o h bada med dem. Ganska stor grupp men vi hade ändå nästan alltid en elefant för oss själva i vår familj, 5 st. Fick utöver umgänge med elefanter pyssla lite med egen tillverkat papper och äta god lunch. Lärorikt om elefanter och ett bra etiskt projekt att stödja!!

En mycket välplanerad snorklingstur med bästa guiderna. Hämtning på hotellet och frukost på piren innan avfärd med speedboat. Flera långa stopp för snorkling med mycket att se under ytan. Fin lunchbuffé på Koh Rok. Verkligen värd att åka på.

Allting som förväntat. Lite intensivt och man kunde inte gå runt så mycket. Bra mat. Dock fungerade inte maten till barnen men hade annat till dom med mig. Trevlig personal.

Det var super bra förutom att vi fick betala 600 bath för att komma in i ko hong ön. Det var inget som vi informerades om. Annars superbra.

jättebra trip! Vi bokade turen på nätet och allt fungerade klockrent. Fina öar, bra guider, bra lunch. Kan verkligen rekommendera detta!