Phu Quoc

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Phu Quoc

Alla saker att se i Phu Quoc

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Phu Quoc? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Phu Quoc

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 468 omdömen

Transfer kom prick den minut som sagts (obs glöm inte att ringa och boka pickup) Khola som hade hand om oss var riktigt bra. Trevlig, bjöd på sig själv, extremt noggrann med säkerheten och riktigt bra på engelska även fast han kanske inte tror det själv. Snorklingen var bra, dock höll dom inte utlovade tider. Kanske för att vi hade dåligt väder som påverkade :S så nog gjorde dom så gott dom kunde. Lunchen var utöver vad jag trodde. Minst 7-9 olika rätter. Maten var lagad av en lokal kock så det är inte som på hotellet tack o lov :) så vill man ha en heldag med enbart snorklingen så är denna perfekt. Jag hade iofs tyckt att dom skulle haft en dricksburk då denna utflykt är alldeles för billig för det man får.

Jättetrevlig båttur med snorkling och strandhäng på 3 öar. Guiden Mr Smith var väldigt duktig och framförallt noga med säkerheten. Passar hela familjen och även de som har krav på äventyr. Snorklingen var efter Phu Quoc mått väldigt bra, se till att få följa guiden på duken så han kan visa alla fina koraller och fiskar. Båten var stor och erbjöd skugga som sol, bra badbåt med lugn fart. Bra heldagstur för 28 euro med mat och snorkelutrutsning. Rekomenderas.

We are very satisfied! Beautiful scenery, helpful and fun guide, a lot of different things to see and do, good (not great) snorkeling, fun fast boattrip, great lunch with a lot to choose from. Overall a wonderful day. Con: a lot of waiting. The pickup was over 30 min late and thereafter some boring queing for cabin and transfers but well worth it anyway. Perhaps not with small children. We were 2 adults, 15, 14 and 7.

En trevlig tur runt norra ön. Där besöktes bla en bifarm. Gullig tjej som guidade runt, mycket intressant. Köpte också honung där. Andra stop som ingick var paddling, pepparfarm och starfish beach. Spännande att se alla röda sjöstjärnor men badvattnet var inget speciellt, långgrunt. Vår guide var mycket trevlig och skojade massor under bilfärden, det höjde stämningen.

Skön tur med bra snorkling och en jättegod lunch.

Det blev en. Bra tur precis enligt vad som var utlovat. Väldigt god lunch på båten. Lite strul med bokningarna. De visste inte hur många vid bokat för och när de väl fått det klart för sig visade det sig att de missat två på vårt hotell som fick komma efter i egen transport. Det påverkade inte resan tidsmässigt så mycket att det störde.