Upplevelser i

Phi Phi-öarna

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppaktiviteter

Du kan avboka gratis upp till 24 timmar innan din aktivitets start för full återbetalning.


Alla saker att se i Phi Phi-öarna

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Phi Phi-öarna? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Phi Phi-öarna

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 2 356 omdömen

Speedbåten är mycket ren, säker, bra service och bra personal. Ön Phiphi är spektakulär. Snorkling är en underbar upplevelse, simma med vackra fiskar omkring dig är en oförglömlig känsla. I vårt paket ingick allt, transport, entréavgift, handdukar, fin, mask, lunch, lätt frukost, frukt, drycker. Oroa dig gratis på den här turnén. Vi betalade för den privata fotografen för att ta bilder för oss under hela turnén. Vi fick bra familjebilder. Men tyvärr var det tekniska fel att vi inte fick några bilder under vatten med snorkelaktivitet. Företaget återbetalade dock ett delbelopp. Bra tjänster. Bra kommunikation från bokning till slutet av resan. Tack. Det enda är att vi åkte med en 2 år gammal men det fanns ingen livväst för honom på båten. Lyckligtvis förberedde vi en för honom. Kommer att boka igen och rekommendera till alla.

Mycket bra Det enda lite negativa var guiden som frågade om hon kunde prata Thai hela tiden och jag sa nej för vi köpt en tripp med engelskspråkig guide. Jag förstår inte Thai. Sedan när hon körde gång all imformation på Thai och jag frågar efter den engelska versionen vad hon sa fick jag bara svaret later. Detta upprepades tre gånger sedan tystnade jag. Efter det blev det sporadisk info på engelska. Jag kände mig exkluderad. Vi hade köpt en tripp med guide på engelska. Jag accepterar fullt ut att hon pratar Thai men hon ska ge samma info på engelska. Där brast det.

Fin båt, olika våningar att sitta på. Soldäck överst, sen ett mellanläge där man satt i skugga men det fläktade skönt av vinden. Längst ner fanns det möjlighet att sitta i air conditions rum. Fanns försäljning på 2 däck. Helt ok wc.

Allt välorganiserat. Utmärkta guider, intressant roligt och tar hand om varje detalj. Fotograf som alltid var överallt och alltid redo att ta en bild.

Allt vara bara toppenbra precis som man förväntade sig!