Phi Phi-öarna

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Phi Phi-öarna

Alla saker att se i Phi Phi-öarna

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Phi Phi-öarna? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Phi Phi-öarna

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 2 953 omdömen

Mycket bra Det enda lite negativa var guiden som frågade om hon kunde prata Thai hela tiden och jag sa nej för vi köpt en tripp med engelskspråkig guide. Jag förstår inte Thai. Sedan när hon körde gång all imformation på Thai och jag frågar efter den engelska versionen vad hon sa fick jag bara svaret later. Detta upprepades tre gånger sedan tystnade jag. Efter det blev det sporadisk info på engelska. Jag kände mig exkluderad. Vi hade köpt en tripp med guide på engelska. Jag accepterar fullt ut att hon pratar Thai men hon ska ge samma info på engelska. Där brast det.

Bad och snorklinsstopp vid härliga stränder! Mysigt! Trevlig buffé- lunch på Bamboo Beach. Men guiden var inget vidare, dålig engelska + svårt att höra pga motorbuller. Ganska trångt på båten, ingen info om flytvästar. Men som helhet en mysig dagsutflykt.

En väldigt trevlig tur med mycket bad och fina stränder. Maten vi fick var dock inte den bästa likaså stället vi åt på, mycket oväsen. I övrigt en fin utflykt.

Bra aktivitet. Guiden Fay var outstandig

Allt var bra men besviken på snorkling både vad gäller tid och plats! Jag förväntade snorklingen som aktivitetens höjdpunkt ( pga beskrivningen)

Some people got sea sick because of the waves. The water was great though. Hot and clear for snorkling. Just wanted it to last longer.