Peso da Régua

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Peso da Régua

Alla saker att se i Peso da Régua

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Peso da Régua? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Peso da Régua

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 3 268 omdömen

Mamma Mia vilken dag vi fick. Blev upphämtade vid vårt hotell och fick uppleva två vingårdar som var mycket trevliga att besöka. Åt tre rätters lunch under svalkande träd med gott vin till. Dessutom en båttur på den vackra Dourofloden med ett glas (eller två) portvin. Fick ut så mycket underhållning och intressant historia under denna heldag. Supernöjd! Vår guide Pedro roade och informerade oss på ett perfekt sätt. Dessutom körde han lugnt och stannade ofta så vi kunde fota de underbara vyerna.

Trevlig heldagstur i fantastiskt landskap!

Mycket trevlig dagstur till Dourodalen. Man blir hämtad vid sitt hotell och åker sedan bil till Dourodalen. På första stoppet får man se en tur på en vacker vingård och provsmaka portvin. Lunch serveras på en lokal restaurang. Senare åker man högt upp i dalen och får en fantastisk utsikt, besöker en vingård och för provsmaka deras vin. Slutligen en timmes båttur på floden, längden kändes precis lagom. Vi hade en jättebra dag och är väldigt nöjda! Turen rekommenderas!

Serviceinriktad och trevlig guide, mycket bra visning Quinta da Foz

Bra med möjlighet till sen beställning och upphämtning och lämning vid hotell, perfekt. Vår guide Guilermo var mycket trevlig och kör bil bra. Visningen på Quinta da Foz var dagens höjdpunkt med goda viner och kunnig ledare. Portvinsprovningen var opersonlig och gav inte så mycket. Båtturen var fin, hade varit bra om det funnits guide med på båten som kunde berättat lite om de ställen vi åkte förbi. Lunchen var bra och lagom lång.

This was an amazing trip the guide was fantastic, we taste wine at 2 winery top quality and good information about the vineyards. Also a boat trip on Douro and stops with amazing views.

Very nice tour of Douro. Our guide Sergio did a great job driving and guiding us throughout the day.