Lägg till datum

Perlan

Perlan

Perlan: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Reykjavik: Perlan Museum Islands underverk Entrébiljett

1. Reykjavik: Perlan Museum Islands underverk Entrébiljett

På Perlan får du verkligen lära känna Island, en ö som föddes ur eld och is. Du kan känna naturens krafter och lära dig mer om hur Island bildades. Utforska sjöfåglar vid en verklighetstrogen klippa och gå på en filmisk undervattensresa runt Island. Du får utforska världens första riktiga inomhus-isgrotta och lära dig allt om glaciärer på en interaktiv utställning. Det isländska naturhistoriska museet har också en interaktiv och engagerande utställning på Perlan. Där får du upptäcka vattenmysterier i den isländska naturen; dess unika egenskaper, liv och kvaliteter. Slutligen kan du luta dig tillbaka i ett förstklassigt planetarium för att göra en virtuell resa genom himlen och uppleva det fantastiska norrskenet året runt.

Reykjavik: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

2. Reykjavik: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Reykjavik är en modern, trendig och framåtblickande stad som samtidigt är rotad i naturen och erbjuder det bästa av två världar och är en magisk plats att besöka. Din 24- eller 48-timmarsbiljett ger dig tillgång till staden på en hop-on hop-off-tur med flerspråkiga kommentarer ombord. Berget Esja håller utkik över denna nordligaste huvudstad, och på en solig dag framträder den mystiska Snaefellsjokull-glaciären kristalllik och babyblå vid den västra horisonten. Se bland annat Reykjaviks hamn, rådhuset, Islands nationalgalleri, Pärlhallsgrimskyrkan och Laugardalurs termalpooler och spa. Turens stopp: 1- Harpa konserthus och konferenscenter 2- Gamla hamnen 3 - Reykjaviks sjöfartsmuseum 4 - Islands valar 5 - Nationalmuseet 6 - Laekjargata 7 - Shoppinggatan Laugavegur 8 - Reykjaviks konstmuseum - Kjarvalsstaðir 9 - Hallgrimskirkja 10 - BSI bussterminal 11 - Perlan 12 - Köpcentret Kringlan 13 - Hilton Reykjavik Nordica 14 - Laugardalur-dalen 15 - Skarfabakki hamn (endast sommar) 16 - Hofdi-huset

Reykjavík: Hoppa på och hoppa av bussen och inträdesbiljett till Perlan-museet

3. Reykjavík: Hoppa på och hoppa av bussen och inträdesbiljett till Perlan-museet

Utforska Reykjavík i din egen takt med Hop on Hop off-bussen. Reykjavik har det bästa av två världar: en modern, trendig och framtidsinriktad stad samtidigt som du har nära till den orörda naturen, och är verkligen en magisk plats att se. På Perlan Museum har konstnärer och tekniker gått samman för att skapa en verkligt anmärkningsvärd utställning. Besökarna kommer att känna kraften hos vulkaner och jordbävningar. Här ingår även en biljett till norrskensexpeditionen och isgrottan. Entrébiljetten till Perlan är giltig den dag du väljer att boka.

Gyllene cirkeln komplett & Perlan Museum Tour

4. Gyllene cirkeln komplett & Perlan Museum Tour

Din dag hos oss börjar med att du går med på eller 09:00 Golden Circle-turen. Vi besöker de mest kända naturpärlorna på sydvästra Island på en enda eftermiddag. I det geotermiska området Geysir får du chansen att se den kokande heta källan Strokkur spruta upp till 30 meter högt vatten var 8:e minut. Det ikoniska vattenfallet Gullfoss, eller Golden Falls, ligger bara 7 minuters bilresa från Geysir - beläget i glaciärfloden Hvítá. Dess eleganta och majestätiska form liknar inget annat, där det forsande flodvattnet störtar i två steg ner i en 32 meter djup kanjon. Þingvellir nationalpark är inte bara ett geologiskt underverk, beläget i skärningspunkten mellan de nordamerikanska och eurasiska tektoniska plattorna, utan också en historisk plats där det nationella parlamentet har hållit till sedan 930. När ni återvänder till huvudstadsregionen kommer ni till det karakteristiska kupolmuseet Perlan. Perlans spektakel inkluderar en riktig isgrotta (100 meter lång) och en interaktiv glaciärutställning. Här finns också en uppslukande naturkraftshow, den 10 meter höga Látrabjarg-klippan med verklighetstrogna sjöfåglar och virtual reality-underhållning, ett virtuellt akvarium med mera. Tillbringa lite tid på Árora, det spektakulära planetariet för norrsken. 360° Viewing Deck är utmärkt, med bildpaneler och geologiska prover från Reykjavíks omgivningar. På Perlan får du uppleva och lära dig att förstå Islands underverk.

Privat skräddarsydd 3-timmars Reykjavik City Tour

5. Privat skräddarsydd 3-timmars Reykjavik City Tour

Hej och välkomna till Your Friend in Reykjavik! Vi är glada att kunna erbjuda dig en privat 3-timmars körtur i Reykjavik, där du får se det bästa av staden med en kunnig lokal guide. Vi börjar turen med att hämta dig vid ditt boende, hamnen, och tar dig med på en resa genom Reykjaviks rika historia och kultur. Vi besöker några av stadens mest ikoniska landmärken, som den fantastiska kyrkan Hallgrímskirkja, de färgglada husen i gamla stan och den vackra konserthallen Harpa. Under hela turen kommer din vänliga och kunniga guide att berätta fascinerande historier och fakta om staden och dess invånare, vilket ger dig ett riktigt insiderperspektiv. Du kommer också att kunna ställa frågor och få personliga rekommendationer för resten av din vistelse. Men rundturen slutar inte där! Vi tar dig också till några dolda pärlor som bara lokalbefolkningen känner till, som mysiga kaféer, gatukonst och unika utsiktspunkter där du kan ta in den hisnande utsikten över Reykjavik och dess omgivningar.

Reykjavik City - privat halvdagstur

6. Reykjavik City - privat halvdagstur

Upplev Islands huvudstad Reykjavik under en rundtur med en lokal certifierad reseledare. Se Reykjavik med egna ögon, som det berömda konserthuset Harpa, parlamentsbyggnaden Alþingi, skulpturen Sun Voyager vid havet, Höfði-huset och den framstående kyrkan Hallgrímskirkja och andra stopp. Turen tar mellan 3-4 timmar beroende på trafik- och väderförhållanden. Våra turer är anpassningsbara beroende på dina intressen. De stopp/passager som ingår på denna tur inkluderar: - Upphämtning på önskad plats i Reykjavik - Perlan - Árbær friluftsmuseum - Askirkja kyrka - Harpa konserthus - Hallgrímskirkja Kyrka - Alþingi (passera förbi) - Skulptur Sun Voyager - Höfði-huset (passera förbi) - Släpp av på önskad plats i Reykjavik Valfria stopp inkluderar: - Ásmundur Sveinsson - Gamla hamnen Vi har en Land Rover Discovery SDV6 SE fyrhjulsdriven fyrdörrsvagn med lädersäten för att erbjuda dig komfort när du utforskar Island med oss. Bilen har mörktonade baksätesfönster för extra avskildhet och rymmer upp till 4 vuxna passagerare (3 bekvämt och 1 i mittplatsen) och gott om plats för alla dina tillhörigheter i bagageutrymmet bak. Land Rover Discovery har en hög markfrigång som är perfekt för att utforska alla typer av stenig terräng och eftersom du sitter i en hög bil får du en bättre överblick över omgivningen när du utforskar på vägen.

11 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Perlan

Perlan: Fler aktiviteter och sevärdheter

Perlan: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Perlan

Samlat omdöme

4.3
(914 recensioner)

Perlin gör ett fantastiskt jobb med att föra historien till nuvarande tider på Island. Utställningarna är underbara och det finns så många kortlivsfilmer som du kan sitta och titta på. Planetariet är fantastiskt, du har en full känsla av Aurora, berättelsen är fantastisk, eftersom "Aurora" berättar sin historia såväl som berättelserna om hennes systrar på avlägsna planeter. Sammanfattningsvis gör Perlin ett utmärkt jobb med utställningar och Islands historia. De täcker allt. Du kommer att få värde för dina pengar och lära dig så mycket med denna utställning. Missa inte observationsdäcket. En 360 graders utsikt över Reyjkavik, inget mindre än hisnande!!

Fungerade riktigt bra, hämtades på MSC kryssningsfartyg/terminal. Stopptiderna var okej, resan var också mycket informativ utanför staden. Sett allt, sett allt. Bra.

Turné i tid. Ruttval bra. Ljudljudsystem perfekt. Busschaufför tillmötesgående väntar även på passagerare när det är nära hållplatser.

Rutten var mycket bra. Tyvärr fick vi vänta 1 timme på nästa buss, även om var 30:e minut var planerad. Det tog oss mycket tid....

Det var bra, men bussen kom inte punktligt som i schemat. Överlag rekommenderas mycket