Våra mest rekommenderade saker att göra i Peguera

Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

1. Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer till ditt hotell. Välj ett alternativ för enkel resa till norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli upphämtad på flygplatsen, luta dig sedan tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Mallorca: Formula Car rundtur

2. Mallorca: Formula Car rundtur

Efter en förklaring av din guide börjar du din underbara tur längs Mallorcas kust mot Palma.Vi lämnar Paguera längs Calviàs kust och passerar genom de mest intressanta platserna för att komma till den vackra ön Malgratz. Fortsätt till Mallorcas huvudstad Palma och gå förbi Nautical Club och framför katedralen. Gör ditt andra stopp vid havet vid Dique del Oeste för att ta några fina bilder innan du återvänder längs Paseo Maritimo i riktning mot Port Andratx. Som tredje stopp, beroende på tid och trafik, kan du stanna i Port Andratx, ett exklusivt och vackert område på den sydvästra delen av ön. Därefter återvänder du till kontoret och passerar bergen med vacker utsikt över Camp de Mars golfbanor.

Mallorca: Delad enkelresa till Palma flygplats

3. Mallorca: Delad enkelresa till Palma flygplats

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer från ditt hotell till Palma de Mallorcas internationella flygplats (PMI). Välj ditt alternativ för enkeltransfer från norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli hämtad på ditt hotell och sedan luta dig tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Mallorca: Formula Car rundtur

4. Mallorca: Formula Car rundtur

Efter en genomgång av din guide börjar din spännande rundtur i Sierra de Tramuntana. Vi lämnar Paguera längs Calviàs kust och passerar genom de mest intressanta platserna för att komma till den vackra ön Malgratz. Fortsätt vidare till Mallorcas huvudstad Palma och passera Nautical Club och framför katedralen.  Från Paseo Maritimo, fortsätt till den norra kusten av ön i riktning mot Banyalbufar och Estellencs för att njuta av områdets bästa utsiktsplatser. Vägarna här är idealiska för dessa bilar. Njut av en kopp kaffe och vacker utsikt på ditt andra stopp i Estellencs. Under din tillbakaresa till Puerto de Andrach kommer du att få ta vägen genom bergen till ett exklusivt och vackert område på den sydvästra delen av ön. Beroende på trafik och tid kommer du kunna stanna till för ett sista stopp. Därefter återvänder du till kontoret och passerar bergen med vacker utsikt över golfbanorna i Camp de Mar.

Från Andratx: Formula Sunset Driving Tour

5. Från Andratx: Formula Sunset Driving Tour

Efter en kort orientering av din guide börjar du din tur längs Mallorcas kust mot Palma. Du utgår från Paguera längs Calvià-kusten och passerar genom de mest intressanta platserna för att komma till ditt första stopp på den vackra ön Malgratz. Fortsätt till Mallorcas huvudstad Palma och passera förbi Nautical Club och framför katedralen. Gör ditt andra stopp vid marinan Dique del Oeste för att ta några bilder innan du återvänder längs Paseo Maritimo, i riktning mot Port Andratx. Ditt tredje stopp blir i Port Andratx, där du kan njuta av öns vackraste solnedgång. Därifrån återvänder du till kontoret och passerar bergen med vacker utsikt över golflägren i Camp de Mar.

Mallorca: Cabrio sportbilstur (4,5h)

6. Mallorca: Cabrio sportbilstur (4,5h)

Upptäck några av de vackraste platserna Mallorca har att erbjuda på en cabriolet sportbilstur. Lämna Santa Ponsa, kör en elegant tvåsitsig Cabrio och ta dig genom Son Ferrer, Magaluf och Palmanova, och besök Calvias kust. Njut av ditt första stopp vid Port Portals, en av öns lyxhamnar. Med vacker utsikt över sydvästra kusten, kör till huvudstaden Palma. Kör längs Paseo Maritimo, besök katedralen och ta en kort paus. Fortsätt mot Esporles och Estellenchs, kör Serra de Tramuntanas blåsiga vägar. I Estellencs, stanna för en drink och gå upp till Ricardo Roca Viewpoint, en av de mest populära platserna på utflykten. Ta dig över bergen genom Port de Andratx och Camp de Mar. Kör genom Cala Fornells, som erbjuder vacker natur med utsikt över Medelhavet. Passera genom Paguera och avsluta turen i Santa Ponsa.

Mallorca: Formelbilstur till Sa Foradada

7. Mallorca: Formelbilstur till Sa Foradada

Efter en förklaring av din guide på flera olika språk börjar du din underbara tur i riktning mot Valdemossa och Soller. Ni lämnar Paguera och går längs Calviàs kust och passerar de mest intressanta platserna. Ni kommer så småningom att anlända till ert första stopp, i det berömda och exklusiva Puerto Portals. Senare åker ni till Mallorcas huvudstad, Palma, och passerar förbi Nautical Club och framför katedralen. Från Paseo Maritimo åker du till öns norra kust i riktning mot Soller och Deya, där du kan njuta av de bästa utsiktspunkterna i området. Du kan njuta av de underbara vyerna och de vackra landskapen, samt möta en mycket bra väg för att njuta av en rolig tur i din formelbil. Vid utsiktsplatsen Sa Foradada gör ni ert andra stopp, där det finns möjlighet att ta en kaffe och besöka utsiktsplatsen. På vägen tillbaka passerar du Valdemossa och Calvia. Ni kommer in i Cala Fornells för att se den vackra viken och slutligen återvänder ni till Paguera för att avsluta er tur.

Peguera: Fyrhjulingstur

8. Peguera: Fyrhjulingstur

Gör dig redo för en oförglömlig Quad Tour på sydvästra Mallorca. Efter en omfattande genomgång med vår erfarna reseledare börjar ditt äventyr. Här är vad du kan förvänta dig: Din resa tar dig genom pittoreska vägar, inklusive de charmiga byarna Es Capdella, Andratx, S´Arracó, Sant Elm, Port d´Andratx och Camp de Mar. Längs vägen njuter du av fantastiska vyer och har möjlighet att stanna till vid viktiga sevärdheter. Alla fyrhjulingar har automatisk växellåda för enkel användning, vilket garanterar en smidig körning. Vi prioriterar säkerhet och komfort, så du kommer att få hjälmar och kallt vatten för att hålla dig uppfriskad under hela turen. Observera att även om vi inte kräver någon deposition måste du visa upp ditt körkort i original på vårt kontor 30 minuter innan turen börjar. Detta är en förutsättning för deltagande. Tänk också på att fyrhjulingarna inte är lämpliga för terrängäventyr; vi utforskar den vackra öns vägar.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Peguera

Vilka är de bästa friluftsaktiviteterna att göra i Peguera?

Vilka är de bästa turerna med låga priser i Peguera?

Peguera: Fler aktiviteter och sevärdheter

Peguera: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Peguera

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 1 622 omdömen

Topp aktivitet! Lite förvånad över att höra att du måste betala rätten att köra 15 euro för föraren i början av aktiviteten och för en andra förare är det också 15 euro. Jag behövde inte betala för att köra eftersom fronten på bilen är väldigt bred och jag ville inte riskera att skada den. Jag ångrar mig lite, för vägarna som vi passerade var inte särskilt farliga eller väldigt smala. Jag råder dig därför att betala körrätt för 2:a föraren, även om han inte känner för att köra i slutändan kan han ångra att han inte har kunnat prova. Guiden var mycket trevlig och talade franska. Han var uppmärksam, tog bilder på oss alla och framför allt var lyhörd för minsta oro. Ett telefonnummer finns i fordonet och för eventuella problem eller frågor kan du nå det. Öppnar dörren för honom med en klassisk bil som du måste följa. Min kompis hade fortfarande en explosion som accelererade lite.

Magnifikt … en stund av nöje med min man … de enda som pratar franska eller spanska i gruppen, men verkligen inget problem … teamet är välkomnande, vi hade Kurt men som är en bedårande och så trevlig man … att göra verkligen slutna ögon ... jag rekommenderar starkt och dessutom kommer vi att komma tillbaka med våra vänner för att få dem att upptäcka både Malaguf och denna aktivitet ... tack igen

Allt stämde på turen, grym körkänsla, bra instruktion från guiden + gratis drink ingår i bilen. Enda nackdelen... vi var på semester i S'Arenal och hade en resa på ca 40 km (en taxi kostade €60 enkel resa, bussen skulle ha tagit resan 2,5-3 timmar)... men turen har allt gjorde upp för.

Vi hade redan gjort det i oktober och det är verkligen en trevlig aktivitet. Vi upptäcker platser som vi inte skulle ha upptäckt annars eftersom guiden stannar till när miljön är storslagen.

Mycket trevlig tid med super vänlig personal. Tack för att du tog med dig mina papper till hotellet!