Lägg till datum

Paris-Orly flygplats

Paris-Orly flygplats: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Pendeltjänst mellan Disneyland Paris och CDG & ORY

1. Pendeltjänst mellan Disneyland Paris och CDG & ORY

Ha nöje av en bekväm Magical Shuttle-transfer mellan Charles de Gaulle (CDG) eller Orly (ORY) och ditt hotell på Disneyland Paris eller hotell i det närliggande området. Förvänta dig en komfortabel resa i en turistbuss med gratis WiFi ombord. Från CDG Airport avgår busstransporter med 45 minuters mellanrum från kl. 09.00 till kl. 19.45 till Disney Resort hotell, Serris-Val d'Europe och andra utvalda hotell. Det finns en reception (mellan 2E och 2F) med värdar som välkomnar dig. Boarding är på terminal 1. Från Orly-flygplatsen (ORY) avgår pendeln varje timme från 09:00 till 18:45 till alla Disney-hotell. Du kan alltid stiga av på Disneyland busstation och förflytta dig till parkens egna transportservice som går varje 15:e eller 20:e minut mellan alla hotell och anläggnignar på området. Magical Shuttle grå sju dagar i veckan. Kontrollera hotellets reception eller turistbyråns information för att få information om avgångstider för returresor. För din tillbakaresa är det bäst att schemalägga avgångtiden åtminstone 2,5 timmar före din incheckning på flygplatsen.

Paris: Privat transfer till/från Orly Airport

2. Paris: Privat transfer till/från Orly Airport

Undvik stressen med kollektivtrafik eller delade bussar. Boka vår privata transfer mellan Orly Airport och Paris! Din chaufför kommer att ta hand om dig och dina tillhörigheter och köra dig till din destination i total komfort och säkerhet. Enkel upphämtning, direkt vid ankomstterminalen för ditt flyg. Vår förare känns igen på panelen med ditt namn. Alternativ: 1) Från Orly Airport till ditt hotell eller lägenhet i Paris. Glöm inte att ange alla dina flyguppgifter: ankomsttid och flygnummer. 2) Från Paris, tillbaka till Orly, för att ta ditt flyg. Glöm inte att ange din hotelladress och flyginformation, upphämtning sker 3 timmar före flygningen. Allt du behöver göra är att koppla av och njuta av landskapet på din väg! Transferservice är tillgänglig varje dag - från 07:00 till 21:00 (dagligt alternativ) och från 21:00 till 07:00 (nattligt alternativ) - Undantag kan tillämpas för olika tider, nationella och internationella helgdagar.

Frankrike: Europe eSim Mobile Data Plan

3. Frankrike: Europe eSim Mobile Data Plan

Förhindra att din resa blir problemfri med din praktiska eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i Frankrike och de andra 41 mest besökta regionerna i Europa. Köp och installera din eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Det är bara att skanna QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla dina viktiga appar på resan. Undvik problemet med att hantera flera SIM-kort med den här nollalternativet. Få ett eSIM per enhet och fyll på genom att helt enkelt köpa och aktivera ytterligare eSIM-planer när du är på väg. När du har aktiverat börjar din täckning enligt din valda varaktighet. Fördela täckningen i Österrike, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Gibraltar, Ungern, Isle of Man, Island, Irland, Italien (inklusive San Marino och Vatikanen), Jersey Island, Kazakstan, Lettland, Litauen, Liechtenstein, Luxemburg, Lettland, Litauen, Tjeckien, Ungern, Det gäller även Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Förenade kungariket och Nordirland. Alla iPhone-modeller som lanseras efter iPhone XS kan stödja eSIM. För Android, om du är osäker, kontrollera med hjälp av vägledningsbilden för stödberättigande. Om du inte kan ansluta till internet efter att ha installerat denna eSIM, följ självhjälpsguiden för felsökning i din GYG-voucher. APN (Access Point Name): internet Lokal operatörsinformation: Frankrike: Orange France / SFR / Free Mobile /Bouygues Resten av länderna finns i kuponginformationen i din GYG-app efter köpet.

Paris: Frankrike/ Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

4. Paris: Frankrike/ Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

Säg hejdå till krånglet med fysiska SIM-kort och att hitta mobiloperatörernas butiker med vår e-SIM-tjänst. Efter köpet får du en QR-kod som du kan skanna på din kompatibla enhet för att installera e-SIM-kortet var och när du behöver det. Välj bland en rad olika datavolymer, giltighetsperioder och täckningsalternativ i olika länder för att enkelt hålla kontakten. De flesta iPhone-modeller utöver XS stöder e-SIM, och följ våra instruktioner i fotosessionen för att kontrollera kompatibiliteten för andra enheter. Dela QR-koden via AirDrop eller skanna den till en annan enhet. Installera e-SIM-kortet genom att ansluta till WiFi eller ett nätverk, och kom ihåg att aktivera roaming för e-SIM-kortet. Om du har problem med att ansluta till nätverket kan du läsa vår felsökningsguide. Om du har en ansluten resa i Europa väljer du helt enkelt alternativet 42 europeiska länder, som täcker:Österrike, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Ukraina, Tyskland, Ungern, Aaland, Isle of Man, Jersey, Ryska federationen, Guernsey, Liechtenstein, Makedonien, Norge, Serbien, Gibraltar, Turkiet, Österrike. Om din data är förbrukad? Enkelt, köp bara ett annat e-SIM för att fylla på. APN (Access Point Name): iboots Lokalt nätverk:Free Mobile

Paris: Privat transfer från och till flygplatser

5. Paris: Privat transfer från och till flygplatser

Efter en lång flygresa kan det vara mycket stressigt att anlända till flygplatsen och behöva leta efter en taxi eller efter tågstationen. Dessutom kan kön till taxibilarna ibland vara mycket lång och det kan vara mycket trångt på de allmänna tågen. Undvik allt detta genom att boka denna privata transfer. Föraren hämtar dig vid utgången efter bagageutlämningen och tar dig till din destination i en bekväm Minivan eller Sedan. Med denna privata transfer sparar du tid, anländer till ditt hotell mer utvilad och är redo för din Paris-semester. Om du måste åka till flygplatsen och inte vill åka taxi eller kollektivtrafik är denna transfer också något för dig, föraren hämtar dig på ditt hotell och tar dig till vilken flygplats som helst i Paris.

Gemensam transfertjänst till/från Orly flygplats

6. Gemensam transfertjänst till/från Orly flygplats

Spara pengar och slipp oroa dig över att behöva boka en taxi i sista minuten med denna gemensamma transfer till/från Orly flygplats. Bli upphämtad från ditt boende i Paris centrum och slappna av i komfort på 1-1,5 timmars bilresa. Dra nytta av att bli personligen uppmött av din chaufför i ankomsthallen efter landning och slappna av i vetskapen om att det inte kommer att vara mer än 3 stopp längs vägen för att hämta andra passagerare. Använd en tjänst som fungerar 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan och är redo oavsett vilken tidpunkt som ditt flyg är planerat. Undvik stressen i kollektivtrafiken med tunga väskor och bli avsläppt säkert vid din slutdestination.

Paris: VIP Paris Hotel Transfer till och från Orly flygplats

7. Paris: VIP Paris Hotel Transfer till och från Orly flygplats

Skippa stressen och besväret med att hitta flygplatstransfer under ditt besök i Paris och boka en VIP privat transferservice för att ta dig från ditt hotell i centrala Paris till Orly International Airport, eller vice versa. Njut av att bli upphämtad på Orly flygplats, eller i lobbyn på ditt hotell och koppla av under en bekväm transfer i ett lyxigt fordon utrustat med gott om benutrymme, luftkonditionering och gott om bagageförvaring. Luta dig tillbaka och njut av resan när du går in i eller ut ur den vackra staden Paris och låt din förare hantera alla detaljer och hjälpa dig med ditt bagage. Transfertjänsterna är tillgängliga 7 dagar i veckan från 04:00 till 21:00 Den 24 december och 31 december är tjänsterna endast tillgängliga fram till 18:00.

Paris: Privat transfer i 1 riktning från Orly flygplats

8. Paris: Privat transfer i 1 riktning från Orly flygplats

Undvik stressen med att resa till ditt hotell eller din flygplats genom att boka en privat transfertjänst mellan Orly flygplats och Paris, tillgänglig 24 timmar om dygnet och till ett överkomligt pris. Slappna av på en bekväm och lugnande transfer till ditt boende i Paris efter upphämtning från Orly flygplats. Njut av resan medan din chaufför tar hand om allt och följer dig säkert till din destination. Välj en transfer till ditt avgångsflyg på Orly flygplats efter din vistelse i Paris, eller en transfer från ditt ankomstflyg i Paris, och njut av en bekväm bil för din resa. Boka din privata transfer i förväg för att undvika förseningar eller problem vid ankomst eller avresa och slippa stressen med kollektivtrafik eller taxi på flygplatsen.

Paris: Premium privat transfer från/till Orly

9. Paris: Premium privat transfer från/till Orly

Glöm stressen att ta dig till ditt hotell med kollektivtrafiken och boka vår privata transfer mellan Orly flygplats och Paris, eller tvärtom, eller tur och retur. Enkel upphämtning, direkt vid ankomstterminalen för ditt flyg! Mötesplatsen är direkt vid flygets ankomstterminal, vår förare kan kännas igen av namnpanelen. När du anländer till flygplatsen kan du njuta av en bekväm och avkopplande transfer med premiumservice från Orly Airport till ditt hotell eller lägenhet i Paris. Din chaufför kommer att ta hand om dig fram till din destination i total komfort och säkerhet. Om du behöver transfer för att hinna med ditt flyg från Orly Airport efter din vistelse i Paris kan du boka transfer från ditt hotell. Allt du behöver göra är att koppla av och njuta av landskapet längs vägen. Transferservice är tillgänglig varje dag, från kl. 07.00 till kl. 21.00. - Undantag kan tillämpas för andra tider, nationella och internationella helgdagar.

Paris: Obegränsat 4G Internet & Pocket WiFi i Frankrike och EU

10. Paris: Obegränsat 4G Internet & Pocket WiFi i Frankrike och EU

Ett ledande företag som tillhandahåller en Wi-Fi-uthyrningstjänst till mer än 93 länder och 140 regioner. Detta är en ny lösning för resenärer. Du kommer att kunna undvika dyra dataroamingavgifter eller ansluta till osäkra offentliga internetpunkter och viktigast av allt behöver du inte leta efter gratis Wi-Fi varje gång du behöver en internetanslutning. Med den här tjänsten behöver du inte byta SIM-kort under din semester eller köpa ett billigt datapaket i förväg. Detta är ett verkligt obegränsat paket med 4G / LTE-hastighet, säkert och fungerar överallt i Frankrike och Europa. Det finns inga dolda eller extra kostnader, hastighetsbegränsningar. Titta på filmer, spela spel, ring online, strömma dina spellistor, dela dina minnen och använd live-navigering. Observera att geografiska förhållanden och mobiloperatörskällor kan påverka hastigheten.

64 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Paris-Orly flygplats

Paris-Orly flygplats: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris-Orly flygplats: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris-Orly flygplats

Samlat omdöme

4.2
(481 recensioner)

I allmänhet bra, främst på grund av valutan för pengarna, men när du köper frågar de dig om språket och jag trodde att det var för någon att delta på spanska, vilket inte är fallet. I riktning mot Aeropto CDG till Disney hade jag många bekymmer och otillfredsställda tvivel angående hållplatserna, närheten till mitt hotell, etc. I Disney-CDG flygplats riktning var det lättare och föraren (Nino) var mycket uppmärksam och delaktig i att lösa mina tvivel om att flytta från T2 (där bussen går) till T3, varifrån jag var tvungen att ta mitt flyg. Mitt tack till honom. De ringde mig också per telefon (på engelska) för att höra om jag hade tagit bussen eller vart jag kunde ta den. Bussarna var väl markerade, rena och bekväma.

Transfer tillbaka från hotellet till flygplatsen. Var i tid vid den överenskomna upphämtningsplatsen (framför hotellet). Chauffören kontaktade mig via What's App att han var väldigt sen på grund av dålig trafik i Paris och skickade därför en Uber/taxi. Skickade en bild till mig med märke och registreringsskylt och sånt så jag kan känna igen Uber. Fungerade förvånansvärt bra, var nöjd.

Budstationen var mil bort från ankomstterminalen, med mycket lite skyltning för "magisk skyttel" jag var tvungen att fråga många människor hur man hittar den. Knoppen var bekväm när vi äntligen kom på. Var inte den bästa resan på grund av en mycket stor och högljudd familj. Det slutade med att vi fick och Uber på vägen tillbaka

Bekväm, ren buss, Wi-Fi, artig och försiktig förare, tyvärr hade vi oväntad trafik!!! Jag kommer att rekommendera och använda dina tjänster igen!!!!!

Mycket bekvämt sätt att ta sig till hotellet från flygplatsen