1. Frankrike
 2. Ile-de-France
 3. Paris
 4. Paris-Orly flygplats

VIP Transfer mellan Orly och Paris Hotel

Produkt-ID: 40683
Visa galleri
Certifierad
Slappna av och glömma alla påfrestningar av flygplatstransfer med denna miljövänliga, privat transfer. Får levereras från Paris till Orly-flygplatsen, eller vice versa, i bekväma lyxbilar med gott om benutrymme och luftkonditionering.
Om denna aktivitet
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Längd: 1 timme
Omedelbar bokningsbekräftelse
Chaufför

Valfri upphämtning

Kunder som använder bärare tjänsten att återvända till flygplatsen måste följa pick-up tid ges av bäraren, som alltid kommer att vara minst 4 timmar före avgång. Var beredd och väntar i hotellets reception eller framför din privata adress. I händelse av att kunden inte vidhäftar till den tid pick-up kommer bäraren vänta på högst fem minuter innan man avviker från kundens adress.

Välj deltagare och datum:

Hämtar...

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Njut av en privat överföring mellan ett centralt beläget hotell i Paris & Orly
 • Slappna av under detta släta och bekymmersfri transfer
 • Utnyttja bekväma säten, luftkonditionering och bagageförvaring
Beskrivning
Hoppa över stress och krångel att hitta flygplatstransfer på ditt besök i Paris och boka en VIP privat transfertjänst för att ta dig från ditt hotell i centrala Paris till Orly International Airport, eller vice versa.

Njut av att få hämtad på Orly flygplats eller i hotellets lobby och koppla av under en bekväm transfer i ett lyxigt fordon utrustad med gott om benrum, luftkonditionering och gott om bagageförvaring. Luta dig tillbaka och njut av turen när du kommer in eller ut ur den vackra staden Paris och låt din förare hantera alla detaljer och hjälpa dig med ditt bagage.

Transfertjänsterna är tillgängliga från kl. 04.00 till midnatt, 7 dagar i veckan (förutom 24 december och 31 december - endast tillgänglig fram till 18:00) .
Inkluderar
 • Överföring
 • Alla skatter och tullar
Exklusive
 • Dricks
 • Avgift för extra bagage
 • Avlämning eller hämtning på adresser utanför Paris (postnummer som börjar med 75)

Förberedelse

Mötesplats
Viktig information
Bra att veta
• Spädbarn kan bokas vid denna överföring om kunderna tar med sig egna barnstolar. Observera att leverantören inte tillhandahåller babysitsar och inte accepterar spädbarn utan babysitsar.
• Överlåtelsens varaktighet är ungefärlig, den exakta varaktigheten beror på tid på dagen och trafikförhållandena.
• Varje resenär tillåter högst 1 resväska och 1 bärväska. Överdriven eller överdriven bagage (t.ex. surfbrädor, golfklubbar eller cyklar) kan ha vissa begränsningar. Vänligen fråga operatören innan du reser för att bekräfta om ditt överskridande bagage är acceptabelt.
• Klienterna måste följa upphämtningstiden som tillhandahålls av transportören som alltid ska vara minst 4 timmar före avgången från flygningen. Om kunden inte följer upphämtningstiden väntar bägaren i högst fem minuter innan han lämnar kundens adress. Efter denna tid är transportören inte längre ansvarig för överföringen av kunden och förbehåller sig rätten att inte återbetala kunden.

Från 840 SEK Per grupp upp till 4

Kundomdömen
Samlat omdöme
4,0 / 5
baserat på 12 omdömen
Översikt
Service
4,5/5
Organisering
4,7/5
Valuta för pengarna
3,6/5
Säkerhet
5,0/5

Arrangeras av

Parishuttle

Produkt-ID: 40683