Paris
Wine Tasting & Winery Tours

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Vinprovning och vingårdsturer i Paris

Vad finns det för andra saker att göra än Vinprovning och vingårdsturer som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

Vilka Vinprovning och vingårdsturer i Paris vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Paris

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Paris? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 491 omdömen

Åh herregud! Det var bra! Vi åt croissant, madeleines, saucisson, choklad, macarron, en ost- och köttbricka med rött och vitt vin och kouign amann (bretonska bakverk). Det var så mycket mat. Och utsikten över Montmartre - och över Paris från Sacre-Coeur - var också gudomlig, trots regnet! Vi lärde oss mycket om historien, kulturen i området. Guiden var mycket trevlig, mycket kunnig och personlig. Och han sjöng till och med för oss! (Han var lite nervös men han var ganska bra!)

Underbar turné. Så glada att vi gjorde det. Vår reseguide var superkunnig och rolig att tillbringa dagen med. Han delade inte bara med sig av sin kunskap om mat och grannskapet utan när han fick reda på att jag var ett fan av emily i Paris visade han mig var några av scenerna filmades

Även om vi kom sent till mötesplatsen (tunnelbanan stannade), arbetade platsen och företaget med oss för att träffa gruppen vid deras nästa stopp. Guiden själv, Stan, hade till och med några läckra godsaker till oss som vi hade missat i början!

Ett mycket trevligt besök på engelska med en exceptionell guide som anpassade sig under hela resan. Rekommenderar starkt denna turné.

Supertrevlig guide, och en fantastiskt bra uppstyrd resa till Champange!