Välj datum

Paris Vattenaktiviteter

  • Vattenaktiviteter
  • Paketerbjudanden
52 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 4

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Paris

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Paris?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Paris:

Vilka är de bästa dagsturerna från Paris?

De bästa dagsturerna från Paris:

Slottet i Versailles

Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Det är bäst att sitta upp och sedan på vänster sida, då kan man se Eiffeltornet hela tiden på vägen tillbaka. Så du kan fånga det blinkande tornet (alltid på timmen i 5 minuter) från ett perfekt perspektiv. Kommentaren till varje byggnad/bro är väldigt sparsam, men musiken under resan är trevlig. Skulle göra det igen när som helst! Det är lång kö då fartyget avgår på timmen. Vi var ungefär halvvägs och var ungefär mitt i kön, men fick en bra plats utan problem.

Underbart sätt att se några stora sevärdheter i Paris! Båten var stor och hade gott om sittplatser på övervåningen (utomhus) och nere. De enorma glasfönstren inuti gjorde det lätt att se vad du tittade på. Eftersom kryssningen är till för alla som får en biljett, har de dessa små telefoner (nere) som du kan programmera till ditt språk för att lyssna på information om sevärdheterna. Sammantaget skulle jag rekommendera!

En kryssning på Seine kan inte missas i Paris, vyerna är unika och går inte att upprepa. Det flexibla schemat är mycket bra eftersom vi på vår resa missade några turer på grund av att vi reser med små barn. Jag rekommenderar det starkt. Det enda är att jag skulle vilja att varje rundtur av den här typen eller stor buss skulle prata mer om varje plats. Många saker händer utan att veta vad de är

Detta är ett bra, avkopplande sätt att tillbringa lite tid i Paris. Jag rekommenderar starkt att du försöker få en nattkryssning, eftersom du får en vacker utsikt över Eiffeltornet som allt lyser upp. Stressa inte om du ser en lång lineup, det finns gott om plats på båten. Audioguiden genom båtens wifi var också bra.

Vi njöt verkligen av denna nattkryssning. Avkopplande sätt att se Paris på natten. Det slutade med att vi satte oss nere och öppnade fönstret. Som var upptagen på övervåningen. Bra valuta för pengarna.