Välj datum

Paris Utsiktspunkter

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Entrébiljetter med värd
  • Paketerbjudanden
  • Heldagsturer
  • Andra upplevelser
  • Privata turer
  • Äventyr
  • Transport
61 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 4

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Paris

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Paris?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Paris:

Vilka är de bästa dagsturerna från Paris?

De bästa dagsturerna från Paris:

Slottet i Versailles

Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 14 475 omdömen

Det var en fantastisk turné! Sabrina hälsade oss välkomna på den överenskomna mötesplatsen. Efter en intressant liten introduktion om Eiffeltornet eskorterade hon oss genom säkerhetskontrollen till hissen. Hennes mycket trevliga vänliga sätt och hennes kunskaper i främmande språk gjorde upplevelsen perfekt. Tack så mycket för detta. Vi kan varmt rekommendera turen, väntetiden är mycket kortare, speciellt vid entrén. Du kan behöva vänta senare på hissarna på andra våningen, men du kommer att belönas med utsikten. Se till att klä dig varmt, det blåser där uppe!

Guiden var professionell och kunnig om de flesta aspekter av Eiffeltornets historia och konstruktion. Han var också personlig och engagerade sig i alla olika grupper från hela världen som var i hans ansvar. Vi njöt av att höra berättelserna längs den korta promenaden till tornet från vår mötesplats. Jag skulle definitivt rekommendera turnén till andra resenärer.

Vi mötte vår guide framför souvenirbutiken, som beskrivs. Jag hade först intrycket av att detta inte var en rundtur, men vår guide förklarade att vi kunde gå vår egen väg när vi väl kom in i tornet. Hon var så snäll och kunnig om Eiffeltornets historia, och hon var glad och glad över att vara där i allmänhet

Vår guide Renata var helt enkelt fantastisk! Förklarade allt direkt för oss på vägen till tornet. Alla frågor vi ställde visste hon hur hon skulle svara och gav oss till och med många tips om staden och med rätt till fantastiska strategiska punkter för fantastiska bilder!!!

Mycket bra erfarenhet. Vi hade Tower Maintenance säsong så vi visste att vi bara skulle komma till våning 2. Vi gick direkt med en väntan endast för säkerhetskontroll. Guiden är mycket bra, allt punktligt. Och utsikten över tornet är unik. Utmärkt upplevelse!