Lägg till datum

ParisUtsiktspunkter

Våra mest rekommenderade Paris Utsiktspunkter

Paris: Vinprovning vid Eiffeltornet med en lokal producent

1. Paris: Vinprovning vid Eiffeltornet med en lokal producent

Slut dig till en lokal hantverksmässig vinproducent på Eiffeltornets första våning för en speciell upplevelse som är idealisk för vinälskare. Beundra utsikten över Trocadéro från restaurangen Madame Brasserie och smaka på ett speciellt utvalt sortiment av 6 utsökta lokala viner tillsammans med en mängd traditionella ostar. När du anländer stiger du upp till första våningen på Paris mest ikoniska landmärke och kommer in i Madame Brasseries vackra loungeområde. Följ med dina värdar som ingår i "La Guilde des Artisans de la Tour Eiffel", ett nätverk av hantverksmässiga cateringföretag, kockar och vinproducenter som engagerar sig för ekologisk hållbarhet och ansvarstagande inom lokal mat och dryck. Lär dig om vinproduktionens historia och samtida föryngring inom Parisregionen av dina värdar genom engelska. Prova 6 högkvalitativa viner som alla kommer från ett område inom 50 kilometer från Eiffeltornet, alla ekologiskt producerade, utan användning av starka kemikalier, i enlighet med ekologiskt hållbara produktionsmetoder. Passa ihop de 4 första vinerna med ett urval av noggrant utvalda traditionella ostar. Läs de medföljande broschyrerna om specifikationerna för varje vin och ost medan dina värdar guidar dig genom din provsmakning. När du njuter av att smaka dessa lokala produkter kan du stå och beundra utsikten över ljusstaden från loungen, med dess unika utsikt över Trocadéro, Pont d'Iéna och floden Seine.

Paris: Inträde till Eiffeltornet med valbart besök på toppen

2. Paris: Inträde till Eiffeltornet med valbart besök på toppen

Bege dig upp i Eiffeltornet med denna biljett och njut av de häpnadsväckande panoramautsikterna från toppen av denna legendariska byggnad. Tillbringa så mycket tid du vill i tornet och utforska de olika våningarna i din egen takt.  Se Paris från ovan och från ett helt nytt perspektiv. Beundra Louvrens anrika fasad och se ut över finansdistriktet La Defense. Beundra också det färgstarka museet Pompidou och se ut över Sacré-Coeurs imponerande basilika. Stanna till vid champagnebaren på översta våningen för ett glas bubbel. På vägen ner kan du sedan uppleva de spännande aktiviteterna som den första våningen har att erbjuda. Utmana dig själv och gå ut på glasgolvet.

Paris: Biljetter till takterrassen på Triumfbågen

3. Paris: Biljetter till takterrassen på Triumfbågen

Triumfbågen är en nyklassisk variant av den gamla klassiska romerska triumfbågen. Utsikten från plattformen ovanför bågen, som är 50 meter hög, är väl värd turen dit. Se det dussintal parisiska avenyer som strålar ut från bågen in i "Ljusets stad". Paris är en av världens mest fascinerande platser och du kommer befinna dig mitt i dess centrum. Napoleon inspirerades av de stora valven i det antika Rom samt beställde Triumfbågen strax efter sin seger vid Austerlitz. Tyvärr fick han aldrig uppleva att den blev färdig eftersom han dog innan den var färdigställd. Vid basen av bågen ligger den okända soldatens grav som hyllar de 1,3 miljoner franska soldater som dog under första världskriget. Se den eviga lågan som tänds på nytt varje kväll kl. 18.30. Dessutom finns det en utställning som borde ses som dessutom förklarar monumentets symboliska betydelse. Utsikten från toppen av bågen är värd de 284 trapporna. Från denna privilegierade position kan du se ut över hela Paris. Till skillnad från det obligatoriska besöket av Eiffeltornet är Triumfbågen en ansträngning som inte alla turister tar sig för.

Paris: Eiffeltornets topp eller andra våningen

4. Paris: Eiffeltornets topp eller andra våningen

Njut av fågelperspektivet över Paris från Eiffeltornets utsiktsplats på andra våningen. Möt din guide vid Eiffeltornet för en kort introduktion till tornets historia. Sedan har du direkt tillgång till andra våningen och får höra intressanta berättelser och anekdoter om tornets unika historia av din guide. Lär dig mer om "Ljusets stad" och njut av privilegierade utsikter över Notre Dame, Louvren, Triumfbågen och Les Invalides. Din guide lämnar dig sedan för att du ska kunna njuta av Eiffeltornet i din egen takt. Ta dig upp till toppen (om alternativet bokats), utan guide, i lugn och ro för att få ännu mer hisnande utsikter och njut av ett glas bubbel i champagnebaren (om alternativet bokats). På vägen ner ska du stanna på första våningen för att gå på ett nytt glasgolv, 60 meter ovanför marken.

Paris: Entrébiljett till Montparnassetornets observationsdäck

5. Paris: Entrébiljett till Montparnassetornets observationsdäck

Beundra vyerna över Paris från Montparnasses torn och ta vackra bilder av Eiffeltornet, samt andra landmärken från observationsdäcket med utsikter i 360 grader. Ladda även ner en gratis mobilapp som väcker staden till liv med berättelser, videor och spännande fakta. Njut av den förtjusande solnedgången över Paris, eller boka ett besök som låter dig njuta av morgonljuset när det stiger över floden Seine. Njut av att upptäcka Paris med hjälp av den kostnadsfria appen "Magnicity". Dra nytta av "augumented reality" för att lära dig fascinerande information om staden. Få lärorika beskrivningar av stadens monument, lyssna på anekdoter och berättelser, se på videoklipp, filter och 3D-rekonstruktioner. Tyvärr är tornets terrass just nu stängd för allmänheten av skäl bortom den lokala aktivitetsleverantörens kontroll, men 57:e våningen är fortfarande öppet för besökare och erbjuder otroliga utsikter över Paris.

Paris: Eiffeltornets andra våning med toppen som tillval

6. Paris: Eiffeltornets andra våning med toppen som tillval

Utforska Eiffeltornet som aldrig förr genom att klättra upp det till fots. Lyssna när din guide ger en introduktion till den ikoniska strukturen innan du leder dig till biljettentrén. Håll dig underhållen med anekdoter medan du väntar i kö (se varaktighet nedan) för att hämta dina biljetter. Påbörja färden uppåt medan du hör berättelser om hur tornet skapades och nästan förstördes, samtidigt som du blickar ut över den unika vyn från tornets trappa. Fortsätt till observationsdäcket på andra våningen för en fantastisk utsikt över Triumfbågen och andra ikoner i Paris medan du tar del av din guides insiktsfulla och underhållande kommentarer. När du är klar med att beundra den spektakulära utsikten kan du välja att ta trapporna eller hissen tillbaka till bottenvåningen. Välj att uppgradera din biljett till att inkludera toppen, vilket endast är möjligt vid bokningstillfället, för att se Gustave Eiffels ursprungliga kontor och njuta av den högsta plattformen för panoramautsikt över Paris.

Eiffeltornet: Rundtur till toppen eller andra våningen

7. Eiffeltornet: Rundtur till toppen eller andra våningen

Minska din väntetid i de långa köerna till ett av huvudstadens mest oförglömliga monument med en biljett till den andra nivån och, om alternativet är valt, till toppen. Lär dig mer om tornet av din guide. Njut av utsiktsplattformarna och titta ut på katedralen Notre Dame och Les Invalides, allt i din egen takt. Efter en kort introduktion som avslöjar det symboliska tornets historia tar du dig upp till andra våningen med hiss. Om du har valt alternativet kan du ta dig upp till toppen med hiss. Ta del av de spektakulära utsikterna över den franska huvudstaden och se symboliska monument från ovan.

Paris: Tur av Eiffeltornet med toppen eller tillgång till andra våningen

8. Paris: Tur av Eiffeltornet med toppen eller tillgång till andra våningen

Utforska det mest ikoniska landmärket i den franska huvudstaden och lär dig mer om dess fascinerande historia. Ta några oslagbara fotografier av vyerna över Paris. Välj mellan att besöka toppen eller andra våningen. Möt din värd några steg från Eiffeltornet innan du börjar din uppstigning till andra våningen eller toppen, beroende på vilket alternativ du väljer. Din värd kommer att berätta om det ikoniska tornets historia och anekdoter från dess konstruktion. När du når andra våningen kan du beundra en hisnande panoramautsikt i 360 grader över Frankrikes huvudstad. Ta några enastående bilder eller njut av utsikten över Paris.

Paris: Guidad tur i Eiffeltornet med hiss

9. Paris: Guidad tur i Eiffeltornet med hiss

Ta en tur i det berömda Eiffeltornet och beundra staden från ovan. Under en två timmar lång guidad tur på engelska i tornet får du höra allt om ursprunget och hemligheterna bakom byggandet av detta arkitektoniska mästerverk. Ta hissen och åk upp till utsiktsplattformen på andra våningen. Om du väljer en biljett till toppen kan du åka hela vägen upp. Därifrån kan du njuta av den fantastiska panoramautsikten över den franska huvudstaden, inklusive Sacré Coeur, Louvren och Triumfbågen. Du kan även välja att inkludera en 1-timmes kryssning på Seine, tillgänglig vilken dag och tid som helst efter ditt besök i Eiffeltornet. Beundra de UNESCO-listade byggnaderna som kantar floden, inklusive Eiffeltornet, Les Invalides, Notre-Dame och Conciergerie. Passera förbi flytande husbåtar och restauranger längs vägen.

Paris: Eiffeltornets översta våning och kryssning på Seine

10. Paris: Eiffeltornets översta våning och kryssning på Seine

Upplev Paris mest berömda sevärdheter med denna kombinerade biljett med en kryssning på Seine och inträde till Eiffeltornet. Efter att du har fått gå in genom den assisterade kön med företräde kan du utforska Paris "Järnlady" på egen hand, med tillträde till toppen. Din biljett inkluderar också en biljett till en kryssning på floden Seine, som du kan dra nytta av när du vill under din vistelse. Beundra de Unesco-listade byggnaderna som kantar floden, inklusive Eiffeltornet, Les Invalides, Notre-Dame och Conciergerie. Passera förbi flytande husbåtar och restauranger längs vägen.

65 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 5

Sevärdheter du inte bör missa

Vanliga frågor om Utsiktspunkter i Paris

Vad finns det för andra saker att göra än Utsiktspunkter som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 14 475 omdömen

Vår guide Renata var helt enkelt fantastisk! Förklarade allt direkt för oss på vägen till tornet. Alla frågor vi ställde visste hon hur hon skulle svara och gav oss till och med många tips om staden och med rätt till fantastiska strategiska punkter för fantastiska bilder!!!

Wow, kan inte skriva något annat. VÄRLDSKLASS MAT, SERVICE, UTSIKT OCH MOTAGANDE! MVH ONUR med FAMILJEN.

Service snabb och kompetent, mycket god mat, avslappnad atmosfär

Highly recommended! A really nice and unique experience.

Smidigt att komma upp och en trevlig och kunnig guide!