Lägg till datum

ParisUtomhusaktiviteter

Våra mest rekommenderade Paris Utomhusaktiviteter

Paris: En timmes båtutflykt på Seine

1. Paris: En timmes båtutflykt på Seine

Åk på en båtutflykt tur och retur på Seine, som börjar vid foten av Eiffeltornet. Glid under Paris broar och förundras över de vackra sevärdheterna längs vägen medan du lyssnar till kommentarerna om staden och platserna du passerar. Under båtturen passerar du Eiffeltornet, Notre Dame, Hotel de Ville, Louvren och mer. Välj att åka på båtturen under kvällen för att se "Ljusets stad" från ett annat perspektiv, när Paris sevärdheter lyses upp efter mörkrets inbrott.  Individuella ljudguider finns tillgängliga på 14 språk och erbjuder kommentarer om Paris och dess historia, monument och arkitektur. Observera att audioguiden är tillgänglig via din mobil genom att ansluta till båtens wifi ombord.

Paris: Biljett till slottet Versailles och trädgårdarna

2. Paris: Biljett till slottet Versailles och trädgårdarna

Besök slottet och trädgårdarna i Versailles med ett förbokat 1-dagspass med full tillgång. Utforska de utsmyckade statsvåningarna och den hisnande spegelsalen i den franska monarkins officiella residens från 1682 till 1789. Lär dig mer om Ludvig XIV samt andra franska kungligheter. Få en känsla av livet vid det franska hovet på en promenad genom den glittrande spegelsalen. Promenera genom de legendariska trädgårdarna i din egen takt och beundra fontäner, skulpturer och vackert skötta gräsmattor. Du har tillgång till Grand och Petit Trianon på deras egen mark. Se var "solkungen" umgicks privat och var han tog vägen för att slippa hovlivet. Gå sedan till Marie Antoinettes gods och upptäck var hon skulle ha sökt sin tillflykt i avskildhet. Under våren samt sommaren kan du välja alternativet fontän och musikalisk trädgård för att njuta av en spektakulär fontänshow eller de ikoniska musikaliska trädgårdarna som avslutning på ditt besök.

Från Paris: Versailles slott och trädgårdar med transport

3. Från Paris: Versailles slott och trädgårdar med transport

Utforska de vidsträckta kungliga trädgårdarna, se dig själv i de 357 speglarna i den glittrande spegelsalen och lär dig mer om Frankrikes monarkiska historia under det här besöket på slottet i Versailles. Slipp besväret med att ta dig till slottet från Paris med förbokad transport och inträde.  Föreställ dig att du är en medlem av det franska hovet när du går igenom de utsmyckade statliga lägenheterna där den franska monarkin bodde från 1682 till 1789. Få detaljerna om palatsskvaller och Frankrikes revolutionära historia med en inkluderad audioguide. Tillbringa timmar med att utforska de legendariska trädgårdarna. Beundra de orörda fontänerna, skulpturerna och de vackert skötta gräsmattorna. Upptäck Marie Antoinettes privata egendom och kontroversiella bygd genom att välja heldagsalternativet.

Paris: Hop-on-hop-off-rundtur med valfri båtutflykt

4. Paris: Hop-on-hop-off-rundtur med valfri båtutflykt

Njut av fantastiska utsikter och upplev Paris charmiga atmosfär ombord på en öppen dubbeldäckad  sightseeingbuss. Välj mellan en biljett för 24 eller 48 timmars  hop-on-hop-off  eller uppgradera till ett 48 timmars lyxalternativ, som inkluderar en biljett till en båtutflykt på floden Seine. Åk förbi ikoniska sevärdheter som Notre-Dame och Sacre Coeur. Ta in sevärdheterna vid överdådiga Champs-Elysées, historiska Grand Palais, Opera Garnier och Louvren. Upptäck Paris på en guidad busstur med dagliga avgångar. Du kan följa med rundturen från vilken som helst av ruttens hållplatser. EiffeltornetChamp de MarsOpéra GarnierLouvrens pyramid/Big Bus informationscenterLouvre-Pont des ArtsNotre DameMusée d'OrsayChamps-ÉlyséesGrand PalaisTrocadéro

Paris: Panthéon - inträdesbiljett och självguidad rundtur

5. Paris: Panthéon - inträdesbiljett och självguidad rundtur

Ta en självguidad rundtur i Panthéon, ett mästerverk skapat av Soufflot (1713-1780) och en före detta kyrka som blev begravningsplatsen för kända franska personligheter från den franska revolutionen. Se en stor utställning som hyllar Jacques-Germain Soufflot, en av de största franska arkitekterna. Här presenteras hans karriär och hans monumentala arbeten, varav det mest kända är den kungliga kyrkan Sainte-Geneviève, det nuvarande Panthéon. Arkitekten uppnådde Ludvig XV:s önskan att glorifiera monarkin i kyrklig form tillägnad Saint Geneviève. Under den franska revolutionen 1791 avvigdes byggnaden och döptes om till Panthéon. Under det turbulenta 1800-talet växlade det mellan ett religiöst och ett patriotiskt monument. Sedan Victor Hugos död 1885 har Panthéon varit viloplatsen för franska författare, vetenskapsmän, generaler, präster och politiker. I kryptan finns gravar för över 70 illustra personer, däribland Voltaire, Jean-Jacques Rousseau, Emile Zola, Alexandre Dumas, Pierre och Marie Curie. Från de nyligen restaurerade övre våningarna kan du njuta av fantastiska utsikter över staden (från april till oktober).

Paris: Middagskryssning på Seine med panoramavyer

6. Paris: Middagskryssning på Seine med panoramavyer

Bege dig ut på en oförglömlig upplevelse med en middagskryssning på floden Seine i Paris. Njut av en kryssning som är 1 timme och 45 minuter lång och går från Île aux Cygnes till Île Saint-Louis. Låt dig förtrollas av det eviga ljusets stad. Ät en välsmakande middag på bekväma platser i klubbstil. Beundra utsikterna över Seine och ta in de vackra sevärdheterna. Utöver den mysiga och eleganta interiören så bjuder skeppet också på en fin utomhusterrass. Andas in den friska luften och njut av panoramavyerna över Paris när du vill under kryssningens gång. Passa på att ta några fina fotografier och absorbera Paris otroligt romantiska atmosfär. Middagskryssningen på Seine är den perfekta platsen för att fira något särskilt, uppskatta en romantisk kväll för två eller slappna av med goda vänner. Boka din kryssning idag och unna dig en härlig upplevelse som kombinerar en underbar middag, vackra landskap och en magisk atmosfär mitt i hjärtat av Paris.

Paris: Katakomber och flodkryssning i Seine med audioguide

7. Paris: Katakomber och flodkryssning i Seine med audioguide

Upplev de fascinerande lämningarna från Paris förflutna med en biljett till de mystiska katakomberna. Upptäck stadens romantiska sida på en pittoresk kryssning på floden Seine. Bevittna ikoniska landmärken och avslöja hemligheterna under staden. Börja i de fängslande katakomberna i Paris, ett invecklat underjordiskt nätverk som ligger inbäddat under stadens gator. Gå genom tunnlarna som rymmer kvarlevorna av miljontals parisare och känn hur deras historia och berättelser är etsade i de tysta stenarna. Efter din resa genom stadens dolda underjord stiger du upp till den livfulla stadsbilden och tar dig till Seine-flodens stränder. Gå ombord på en bekväm kryssare och segla genom hjärtat av Paris. Marvel vid de fantastiska sevärdheterna i Paris ikoniska landmärken, som Eiffeltornet, Louvren och Notre-Dame-katedralen, och sola i stadens glöd.

Versailles: Guidad tur med köföreträde och trädgårdarna

8. Versailles: Guidad tur med köföreträde och trädgårdarna

Upptäck Versailles slottets överflöd, skönhet och historia på en interaktiv guidad tur. Du går in i palatset genom en separat ingång för att börja din rundtur och sedan kan du gå till de berömda trädgårdarna med en guide eller på egen hand. Under den 90 minuter långa rundturen i huvudpalatset får du se de statliga lägenheterna, kungens sovrum och den symboliska Spegelsalen. Lär dig mer om de viktigaste personerna i den franska monarkin, från kung Ludvig XIV till Marie Antoinette. Hör om de fascinerande historiska händelserna som ägde rum i många av palatsets rum innan du tar steget ut för att utforska de vidsträckta trädgårdarna med din guide eller på egen hand. Förundras över trädgårdarnas storslagenhet, dess bronsstatyer och utsmyckade fontäner samt långa rader av stora träd. Om du besöker trädgården med en guide kan du få fascinerande insikter om trädgården under en valfri 45 minuters rundtur.

Versailles: Guidad rundtur i slottet med trädgårdar

9. Versailles: Guidad rundtur i slottet med trädgårdar

Lär dig mer om slottet Versailles på en guidad rundvandring på insidan och tillbringa lite fritid i trädgårdarna. Undvik besväret med att vänta i långa köer med skip-the-line-biljetter. Möt din guide i Versailles vid foten av ryttarstatyn av solkungen Ludvig den 14:e. Börja din rundtur med ett besök i de kungliga lägenheterna. Gå genom palatsets inre och utforska de många rummen. Din guide ger dig fascinerande information om dess historia. Efteråt kan du tillbringa lite fritid i trädgården. Utforska den här 2 000 hektar stora parken som är fylld av vackra fontäner, statyer och anlagda trädgårdar. Om du besöker Versailles från tisdag till fredag kan du se showen Musikaliska trädgårdar. På lördagar och söndagar kan du se den musikaliska fontänföreställningen (från mars till oktober).

Paris: Biljett till katakomberna med köföreträde & ljudguide

10. Paris: Biljett till katakomberna med köföreträde & ljudguide

Slipp stressen och besväret med att köa i biljettkassan. Det är bara att visa upp din voucher och börja din självguidade tur.  Utforska Ljusets förtrollande stad i din egen takt med en smidig och lärorik ljudguide. Upptäck den dolda världen under Paris gator. Se tunnlar och rum som har dekorerats med människoben och skallar som tillhör närmare 6 miljoner före detta parisbor. Paris katakomber användes ursprungligen som ett stenbrott, med hundratals kilometer av tunnlar som borrar sig långt ner under stadens livliga gator. När Paris kyrkogårdar började bli för fulla av gravar bestämde sig staden för att flytta sina döda ner i katakomberna. 

387 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 25

Vanliga frågor om Utomhusaktiviteter i Paris

Vad finns det för andra saker att göra än Utomhusaktiviteter som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Jättebra erfarenhet! Mycket trevlig personal som visade alla till sin plats (inget kaos eller krafsar om platser). Vi älskade säteslayouten, eftersom du verkligen hade en fantastisk utsikt från varje säte. Maten var god, huvudrätten kunde ha varit lite varmare men var ok. Du kunde välja mellan 2 huvudrätter (du bör ha angett vegetariskt i förväg) och 2 desserter. Visst var det lite stressigt för personalen att dela ut alla 3 rätterna och dryckerna på den relativt korta tiden. Men det gick väldigt bra för oss. Vi kan definitivt rekommendera!

Vi gick snabbt in på Louvren och blev av med de enorma köerna för de utan biljett. Angående båtresan, vi gjorde det inte samma dag som museet, eftersom du kan använda biljetten upp till 6 månader efter köpet. Vi gjorde det sista dagen av resan och det var ganska coolt. Men den här båten tillåter dig inte att gå av vid huvudpunkterna, det är en kontinuerlig 01-timmars tur.

Det var verkligen en bra upplevelse! Vi var 9 stycken (2 familjer), snabb och välorganiserad boarding, från Get your guide-appen gick allt väldigt bra, mycket exakt och tydlig information! Bra gjort! Vi bokade 4 besök hos dem och allt gick perfekt! Högt rekommenderad!

Det var helt magiskt! Att få åka i en båt, igenom Paris o se alla häftiga byggnader, Eiffeltornet o mycket mer… Det behöver upplevas!! Det enda jag ska påpeka, det är att man spelade lägre musik o lugn sådan. Detta för att få en o koppla av ännu mer.

Amazing cruise. great food, the atmosphere was great and the staff was helpful and kind. Also Paris at night is beautiful. would for sure recommend.