Paris
Transport och transfer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Transport och transfer i Paris

Vad finns det för andra saker att göra än Transport och transfer som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

Vilka Transport och transfer i Paris vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Paris

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Paris? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Vi skulle välkomnas mycket väl och informeras om nästan allt... På avresedagen fick vi veta att bussen också skulle ringa till terminal 1.. Nåväl, svaret var inte just då. MEN!!!! Vår SUPER TREVLIGA busschaufför räddade oss! Vi var mer än sena och skulle ha missat vårt flyg om hon inte hade kört oss dit! Tack vare din hjälp fick vi verkligen vårt flyg! Det är vad vi kallar perfekt kundservice! Tack!!!!

Transfer med perfekt allroundservice

Tjänsten var verkligen perfekt, kort efter bokningen mailades bekräftelsen, efter att ha landat mejlet med förarens namn, telefonnummer, registreringsnummer och fordonstyp före och efter bagageutlämning, väntade föraren direkt vid utgången. Vi anlände till hotellet stressfritt och i tid, vilket säkerligen inte kommer att vara sista gången vi bokar dessa tjänster.

Det är väldigt lätt att orientera sig... Förarna är väldigt trevliga, hjälpsamma och ger goda råd. Du kommer inte att bli besviken, kom bara ihåg att planera tillräckligt med tid för att du ska återvända till flygplatsen eftersom det är mycket komplicerat under rusningstid men även vid andra tider.

BUSSAR KOM I TID OCH TRANSPORTER VAR MYCKET BRA. RETURTRANSPORTEN GICK NÄRA AVGÅNGEN SÅ DU HAR INTE VÄNTAT PÅ LÄNGE TID. DU HAR CIRKE 10 TIMMAR FÖR UNDERHÅLLNING I DINSNEYLAND MEN DET RÄKER INTE FÖR ATT BESÖKA ALLA TEMAN SÅ DU MÅSTE GÅ FÖR EN ANDRA GÅNG PÅ ALVAR.

Ett minne för livet !

Enkelt att ta sig till med tåg från centrala Paris. Ofattbart vackert, stort och roliga åkattraktioner. Avslutnings showen är ett minne för livet!