Paris Transport och transfer

  • Paris-Charles de Gaulle-flygplatsen
  • Paris-Orly flygplats
  • Disneyland Paris
  • Parc Asterix
  • Paris-Beauvais Tillé flygplats
  • La Vallée Village
25 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Paris

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Paris?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Paris:

Vilka är de bästa dagsturerna från Paris?

De bästa dagsturerna från Paris:

Slottet i Versailles

Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Vi skulle välkomnas mycket väl och informeras om nästan allt... På avresedagen fick vi veta att bussen också skulle ringa till terminal 1.. Nåväl, svaret var inte just då. MEN!!!! Vår SUPER TREVLIGA busschaufför räddade oss! Vi var mer än sena och skulle ha missat vårt flyg om hon inte hade kört oss dit! Tack vare din hjälp fick vi verkligen vårt flyg! Det är vad vi kallar perfekt kundservice! Tack!!!!

Transfer med perfekt allroundservice

Tjänsten var verkligen perfekt, kort efter bokningen mailades bekräftelsen, efter att ha landat mejlet med förarens namn, telefonnummer, registreringsnummer och fordonstyp före och efter bagageutlämning, väntade föraren direkt vid utgången. Vi anlände till hotellet stressfritt och i tid, vilket säkerligen inte kommer att vara sista gången vi bokar dessa tjänster.

Det är väldigt lätt att orientera sig... Förarna är väldigt trevliga, hjälpsamma och ger goda råd. Du kommer inte att bli besviken, kom bara ihåg att planera tillräckligt med tid för att du ska återvända till flygplatsen eftersom det är mycket komplicerat under rusningstid men även vid andra tider.

Jobba som en dröm!

Detta var en riktigt enkel och tydlig kupong att använda för första gången. Bussen var lätt att hitta och själva tjänsten fungerade felfritt. Jag rekommenderar och kommer ihåg att använda detta i framtiden.

Mycket praktiskt och bekvämt.

Det var inte bra att vi inte hittade busshållplatsen direkt på flygplatsen. Bättre märkning hade varit bättre. Vi fick också vänta väldigt länge på att bussen skulle gå utan att veta avgångstiderna.