Paris
Transport och transfer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Other Sightseeing Options in Paris

Want to discover all there is to do in Paris? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Paris

Perfekt upplevelse för hela familjen

Vår chaufför hämtade oss vid vår lägenhet punktligt klockan 08:45 på morgonen och tog oss till Disneyland med ungefär en timmes bilresa. Vi gick med på att plocka upp det klockan 18 på kvällen, vilket också fungerade perfekt. Vi fick biljetterna från vår förare, som chaufferade oss i ett välskött fordon. Om du är på semester i Paris och bara vill åka på en dagsutflykt till Disneyland har du det perfekta erbjudandet här.

Från Disney finns det inget att säga, allt är utmärkt.

Och överföringstjänsten, som är det som kontrakteras dessutom, är upp till uppgiften. Både fordonen, förarna och schemat, av högsta kvalitet. Jag rekommenderar det starkt och utan tvekan, efter en mycket intensiv dag, inklusive belysningsshowen, återvänder till hotellet på detta sätt, om du kan göra det är det oersättligt.

Allt fungerade klockrent! Vi ville stanna några timmar längre på Disney och ringde bara och ändrade uppplockningstiden! Trevliga chaufförer och fräscha bilar !

Ett minne för livet !

Enkelt att ta sig till med tåg från centrala Paris. Ofattbart vackert, stort och roliga åkattraktioner. Avslutnings showen är ett minne för livet!

Helt fantastiskt

Bra ordnat, förträffligt att man inte behövde stå i den långa kön. Jätte trevlig guide som var duktig på språk