Välj datum
Paris

City-kort

  • Stadskort
2 upplevelser hittades
Sortera efter:

Vanliga frågor om Stadskort i Paris

Vad finns det för andra saker att göra än Stadskort som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

Alla saker att se i Paris

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Paris? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 1 902 omdömen

Ingången med museipasset är fantastisk. Jag tog 48h och kom in mycket snabbare och undvek köerna vid platserna. Det slutade med att jag besökte platser som jag inte hade känt till om jag hade betalat separat. Det är verkligen värt det och jag kommer definitivt att köpa det igen. Den enda hemska punkten är upphämtningsplatsen. Det är 4 personer på platsen, två sitter med rygg och två sitter mot entrédörren. Ingen av de fyra tittade på mig, trots att jag sa hej två gånger. Förvänta dig inte ett bra mottagande, förvänta dig inte ens artighet. De fyra skrattade sinsemellan. Efter det tredje "hej", en kille som stod mitt emot mig tittade på mig skrattande (och inte log), reste sig upp och kom till mig för att hämta min biljett på sin mobiltelefon. Han tog min mobiltelefon och tog den till sitt skrivbord. Jag började följa med honom, men han bad mig vänta vid dörren. Jag gick in med vissa tvivel och gick därifrån med alla. FRUKTANSVÄRD service. FRUKTANSVÄRD.

Perfekt om du planerar att besöka flera museer och monument under din vistelse i Paris. Avbokning är gratis vilket också är en bra bonus under COVID-19. Glöm inte att hämta ut biljetten på den adress som skickas till dig med posten. Jag önskar att upphämtningskontoret var mer vägledande (vi trodde först att vi gick in på deras kontor), men det värt det.

Du behöver inte ställa dig i kön utan kan gå in direkt. Streckkoden skannas som entrébiljett. På vissa museer måste unga som har fri entré på grund av sin ålder köa för en gratisbiljett. Så var fallet i Les Invalides och Cité de l'architecture & du Patrimoine. Väldigt praktiskt att samlingsadressen till museipasset är öppet sent.

Det är väldigt praktiskt, men det är synd att tiden är begränsad. Som om jag bokat ett två dagars pass kan jag faktiskt gå till sex eller sju platser. Jag hatar mig verkligen. Dessutom kommer alla ihåg att gå till besökscentret för att byt biljetter, annars kan du inte komma in på museet.

Det låter dig spara tid genom att hoppa över praktiskt taget alla saker och pengar med ett schablonbelopp som i slutändan är mindre än vad du skulle spendera på att köpa varje biljett även online. Och med möjlighet att besöka platser som man inte förutsåg i början.