Lägg till datum

ParisSommaraktiviteter

Våra mest rekommenderade Paris Sommaraktiviteter

Paris: Vinprovning vid Eiffeltornet med en lokal producent

1. Paris: Vinprovning vid Eiffeltornet med en lokal producent

Slut dig till en lokal hantverksmässig vinproducent på Eiffeltornets första våning för en speciell upplevelse som är idealisk för vinälskare. Beundra utsikten över Trocadéro från restaurangen Madame Brasserie och smaka på ett speciellt utvalt sortiment av 6 utsökta lokala viner tillsammans med en mängd traditionella ostar. När du anländer stiger du upp till första våningen på Paris mest ikoniska landmärke och kommer in i Madame Brasseries vackra loungeområde. Följ med dina värdar som ingår i "La Guilde des Artisans de la Tour Eiffel", ett nätverk av hantverksmässiga cateringföretag, kockar och vinproducenter som engagerar sig för ekologisk hållbarhet och ansvarstagande inom lokal mat och dryck. Lär dig om vinproduktionens historia och samtida föryngring inom Parisregionen av dina värdar genom engelska. Prova 6 högkvalitativa viner som alla kommer från ett område inom 50 kilometer från Eiffeltornet, alla ekologiskt producerade, utan användning av starka kemikalier, i enlighet med ekologiskt hållbara produktionsmetoder. Passa ihop de 4 första vinerna med ett urval av noggrant utvalda traditionella ostar. Läs de medföljande broschyrerna om specifikationerna för varje vin och ost medan dina värdar guidar dig genom din provsmakning. När du njuter av att smaka dessa lokala produkter kan du stå och beundra utsikten över ljusstaden från loungen, med dess unika utsikt över Trocadéro, Pont d'Iéna och floden Seine.

Paris: En timmes båtutflykt på Seine

2. Paris: En timmes båtutflykt på Seine

Åk på en båtutflykt tur och retur på Seine, som börjar vid foten av Eiffeltornet. Glid under Paris broar och förundras över de vackra sevärdheterna längs vägen medan du lyssnar till kommentarerna om staden och platserna du passerar. Under båtturen passerar du Eiffeltornet, Notre Dame, Hotel de Ville, Louvren och mer. Välj att åka på båtturen under kvällen för att se "Ljusets stad" från ett annat perspektiv, när Paris sevärdheter lyses upp efter mörkrets inbrott.  Individuella ljudguider finns tillgängliga på 14 språk och erbjuder kommentarer om Paris och dess historia, monument och arkitektur. Observera att audioguiden är tillgänglig via din mobil genom att ansluta till båtens wifi ombord.

Paris: Eiffeltornets topp eller andra våningen

3. Paris: Eiffeltornets topp eller andra våningen

Njut av fågelperspektivet över Paris från Eiffeltornets utsiktsplats på andra våningen. Möt din guide vid Eiffeltornet för en kort introduktion till tornets historia. Sedan har du direkt tillgång till andra våningen och får höra intressanta berättelser och anekdoter om tornets unika historia av din guide. Lär dig mer om "Ljusets stad" och njut av privilegierade utsikter över Notre Dame, Louvren, Triumfbågen och Les Invalides. Din guide lämnar dig sedan för att du ska kunna njuta av Eiffeltornet i din egen takt. Ta dig upp till toppen (om alternativet bokats), utan guide, i lugn och ro för att få ännu mer hisnande utsikter och njut av ett glas bubbel i champagnebaren (om alternativet bokats). På vägen ner ska du stanna på första våningen för att gå på ett nytt glasgolv, 60 meter ovanför marken.

Paris: Middagskryssning på Seine med panoramavyer

4. Paris: Middagskryssning på Seine med panoramavyer

Bege dig ut på en oförglömlig upplevelse med en middagskryssning på floden Seine i Paris. Njut av en kryssning som är 1 timme och 45 minuter lång och går från Île aux Cygnes till Île Saint-Louis. Låt dig förtrollas av det eviga ljusets stad. Ät en välsmakande middag på bekväma platser i klubbstil. Beundra utsikterna över Seine och ta in de vackra sevärdheterna. Utöver den mysiga och eleganta interiören så bjuder skeppet också på en fin utomhusterrass. Andas in den friska luften och njut av panoramavyerna över Paris när du vill under kryssningens gång. Passa på att ta några fina fotografier och absorbera Paris otroligt romantiska atmosfär. Middagskryssningen på Seine är den perfekta platsen för att fira något särskilt, uppskatta en romantisk kväll för två eller slappna av med goda vänner. Boka din kryssning idag och unna dig en härlig upplevelse som kombinerar en underbar middag, vackra landskap och en magisk atmosfär mitt i hjärtat av Paris.

Paris: Katakomber och flodkryssning i Seine med audioguide

5. Paris: Katakomber och flodkryssning i Seine med audioguide

Upplev de fascinerande lämningarna från Paris förflutna med en biljett till de mystiska katakomberna. Upptäck stadens romantiska sida på en pittoresk kryssning på floden Seine. Bevittna ikoniska landmärken och avslöja hemligheterna under staden. Börja i de fängslande katakomberna i Paris, ett invecklat underjordiskt nätverk som ligger inbäddat under stadens gator. Gå genom tunnlarna som rymmer kvarlevorna av miljontals parisare och känn hur deras historia och berättelser är etsade i de tysta stenarna. Efter din resa genom stadens dolda underjord stiger du upp till den livfulla stadsbilden och tar dig till Seine-flodens stränder. Gå ombord på en bekväm kryssare och segla genom hjärtat av Paris. Marvel vid de fantastiska sevärdheterna i Paris ikoniska landmärken, som Eiffeltornet, Louvren och Notre-Dame-katedralen, och sola i stadens glöd.

Paris: Eiffeltornets andra våning med toppen som tillval

6. Paris: Eiffeltornets andra våning med toppen som tillval

Utforska Eiffeltornet som aldrig förr genom att klättra upp det till fots. Lyssna när din guide ger en introduktion till den ikoniska strukturen innan du leder dig till biljettentrén. Håll dig underhållen med anekdoter medan du väntar i kö (se varaktighet nedan) för att hämta dina biljetter. Påbörja färden uppåt medan du hör berättelser om hur tornet skapades och nästan förstördes, samtidigt som du blickar ut över den unika vyn från tornets trappa. Fortsätt till observationsdäcket på andra våningen för en fantastisk utsikt över Triumfbågen och andra ikoner i Paris medan du tar del av din guides insiktsfulla och underhållande kommentarer. När du är klar med att beundra den spektakulära utsikten kan du välja att ta trapporna eller hissen tillbaka till bottenvåningen. Välj att uppgradera din biljett till att inkludera toppen, vilket endast är möjligt vid bokningstillfället, för att se Gustave Eiffels ursprungliga kontor och njuta av den högsta plattformen för panoramautsikt över Paris.

Paris: Skip-the-Line Musée d'Orsay biljett och guidad tur

7. Paris: Skip-the-Line Musée d'Orsay biljett och guidad tur

Börja rundturen framför konstmuseet, där du möter din guide och en liten grupp på högst 15 personer. Hoppa över köerna för biljetter och gå in i den häpnadsväckande huvudsalen med sina höga beaux-arts-takvalv. Lär dig hur det gick från att vara en tågstation till att ha den främsta samlingen av impressionistiska målningar. Dyk ner i samlingen och se berömda verk som Van Goghs Självporträtt och Stjärnhimmel över Rhône, Manets Olympia och Lunch på gräset, Monets Parlamentshus, Gauguins Tahitiska kvinnor på stranden och många fler. Samlingen är en who's who av de största namnen inom den europeiska konsten i slutet av 1800-talet, så oavsett om du är en erfaren konstälskare eller bara någon som vill förbättra dina kunskaper kommer din upplevelse att bli unik och oförglömlig. Dra nytta av din expertguides kunskaper och undvik att missa några mästerverk. Navigera i Musée d'Orsays samling av målningar och skulpturer i världsklass och förstå vad som gör varje målning och skulptur så speciell.

Versailles: Guidad tur med köföreträde och trädgårdarna

8. Versailles: Guidad tur med köföreträde och trädgårdarna

Upptäck Versailles slottets överflöd, skönhet och historia på en interaktiv guidad tur. Du går in i palatset genom en separat ingång för att börja din rundtur och sedan kan du gå till de berömda trädgårdarna med en guide eller på egen hand. Under den 90 minuter långa rundturen i huvudpalatset får du se de statliga lägenheterna, kungens sovrum och den symboliska Spegelsalen. Lär dig mer om de viktigaste personerna i den franska monarkin, från kung Ludvig XIV till Marie Antoinette. Hör om de fascinerande historiska händelserna som ägde rum i många av palatsets rum innan du tar steget ut för att utforska de vidsträckta trädgårdarna med din guide eller på egen hand. Förundras över trädgårdarnas storslagenhet, dess bronsstatyer och utsmyckade fontäner samt långa rader av stora träd. Om du besöker trädgården med en guide kan du få fascinerande insikter om trädgården under en valfri 45 minuters rundtur.

Versailles: Guidad rundtur i slottet med trädgårdar

9. Versailles: Guidad rundtur i slottet med trädgårdar

Lär dig mer om slottet Versailles på en guidad rundvandring på insidan och tillbringa lite fritid i trädgårdarna. Undvik besväret med att vänta i långa köer med skip-the-line-biljetter. Möt din guide i Versailles vid foten av ryttarstatyn av solkungen Ludvig den 14:e. Börja din rundtur med ett besök i de kungliga lägenheterna. Gå genom palatsets inre och utforska de många rummen. Din guide ger dig fascinerande information om dess historia. Efteråt kan du tillbringa lite fritid i trädgården. Utforska den här 2 000 hektar stora parken som är fylld av vackra fontäner, statyer och anlagda trädgårdar. Om du besöker Versailles från tisdag till fredag kan du se showen Musikaliska trädgårdar. På lördagar och söndagar kan du se den musikaliska fontänföreställningen (från mars till oktober).

Eiffeltornet: Rundtur till toppen eller andra våningen

10. Eiffeltornet: Rundtur till toppen eller andra våningen

Minska din väntetid i de långa köerna till ett av huvudstadens mest oförglömliga monument med en biljett till den andra nivån och, om alternativet är valt, till toppen. Lär dig mer om tornet av din guide. Njut av utsiktsplattformarna och titta ut på katedralen Notre Dame och Les Invalides, allt i din egen takt. Efter en kort introduktion som avslöjar det symboliska tornets historia tar du dig upp till andra våningen med hiss. Om du har valt alternativet kan du ta dig upp till toppen med hiss. Ta del av de spektakulära utsikterna över den franska huvudstaden och se symboliska monument från ovan.

392 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 25

Vanliga frågor om Sommaraktiviteter i Paris

Vad finns det för andra saker att göra än Sommaraktiviteter som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Jättebra erfarenhet! Mycket trevlig personal som visade alla till sin plats (inget kaos eller krafsar om platser). Vi älskade säteslayouten, eftersom du verkligen hade en fantastisk utsikt från varje säte. Maten var god, huvudrätten kunde ha varit lite varmare men var ok. Du kunde välja mellan 2 huvudrätter (du bör ha angett vegetariskt i förväg) och 2 desserter. Visst var det lite stressigt för personalen att dela ut alla 3 rätterna och dryckerna på den relativt korta tiden. Men det gick väldigt bra för oss. Vi kan definitivt rekommendera!

Det var verkligen en bra upplevelse! Vi var 9 stycken (2 familjer), snabb och välorganiserad boarding, från Get your guide-appen gick allt väldigt bra, mycket exakt och tydlig information! Bra gjort! Vi bokade 4 besök hos dem och allt gick perfekt! Högt rekommenderad!

Väldigt kunnig och engagerad guide och guidning. Rekomenderar alla som har reserverat bara en dag för Louvren. Under 3 timmar har vi fått allmänn uppfattning om museet och lite mer fördjupad kunskap om vissa berömda konstverk.

Amazing cruise. great food, the atmosphere was great and the staff was helpful and kind. Also Paris at night is beautiful. would for sure recommend.

Smidigt att komma upp och en trevlig och kunnig guide!