Paris Sightseeingturer
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Sightseeingturer i Paris

Visa alla Sightseeingturer i Paris
Se 735 upplevelser

Vad besökare tycker om Paris

+ Mycket engagerad Guide som visade mycket mer än vad som beskrevs i eventet. Öppnade verkligen ögonen för mig när det gällde konsten på Louvren. Sammantaget en fantastisk upplevelse - Notre-Dame var givetvis stängd för renovering, Eifeltornetstopp var stängd för renovering

Hej! den var riktigt bra, MEN det var svårt hitta till uppsamlingsplatsen, då det stod att vi skulle vänta på en person och få biljetterna men det stämde inte. Det var bara att hoppa på båten. Annars var det inget att klaga på. Det är en kväll som vi aldrig glömmer

Paris: Båttur på Seine med trerätters middag Omdöme från: Anonym, 2020-02-04

An easy and good choise when visiting la tour Eiffel. Clearly instructions how to come there and how to do to get your tickets. Duringtime was good, nor too long or too short. The guide was excellent! You visited the top on your own and that was also good.

Det var mycket proffsigt,personligt och välorganiserat.Det var väldigt kul att vår guide Sheldon kunde så mycket om Paris och Eiffeltornets historia.Det var även bra och tydligt när han pekade ut sevärdheter och byggnader i Paris.

Fin båt, bra personal och väldigt god ch fräsch mat. Men nästa gång jag bokar något liknande ska det nog bli en längre tripp, 1 timme och 15 minuter är väldigt lite tid till att både hinna se och äta en 3-rätters middag.