Paris
Sightseeingturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Other Sightseeing Options in Paris

Want to discover all there is to do in Paris? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 5 308 omdömen

Lagom stor grupp som gjorde att allt gick smidigt. Regn i början men fantastisk guide som fick oss hålla humöret uppe tills det slutade regna. Guiden följde även med en bit upp i tornetoch pekade, berättade vad det är vi ser där nere. Det var även smidigt komma igenom spärrar och köer då vi hade Guiden med. Kan rekommendera denna tur om du inte är höjdrädd

Vlad var en fantastisk reseledare. Han var mycket entusiastisk och vargade tillsammans många delar av parisisk historia när han visade oss de gömda pärlorna i staden. Att cykla var superenkelt och superkul. Denna turné var en fantastisk resa för mig och mina två tonåringar. #GoBills!

Mycket trevlig turné. Eiffeltornet på natten är värt ett besök. Från kryssningen ser staden så vacker ut på natten. Det blev en mycket romantisk kryssning. Den stora fullmånen var bara ett körsbär på toppen. Glöm inte att ta med en laddad smartphone med hörlurar.

Allt fungerade smidigt. Efter 20:30 tänds lamporna i Paris. Varje timme på timmen, från 21.00 på sommaren, gnistrar Eiffeltornet för fullt - hisnande. Fartyget var nästan tomt vid den här tiden, vi hade alla gott om plats och avstånd från de andra gästerna.

Lite bullriga (turister) annars perfekt välkomst och måltid