Paris
Shower och musikaler

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Shower och musikaler i Paris

Vad finns det för andra saker att göra än Shower och musikaler som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

Vilka Shower och musikaler i Paris vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Paris

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Paris? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Vi letade efter inspiration för att bestämma min sons outfit för hans examensdag och det var därför vi bestämde oss för att göra aktiviteten. Vi var väldigt desorienterade. Vi älskade samlingen. Jag samma dag som vi köpte ett set till min son. Pjäsen gick väldigt bra för oss. Löste problemet.

Jag tog med mina barn för att se modevisningen och min nioåriga dotter gillade det verkligen! Det var välorganiserat med en uppenbar kö för att komma in innan föreställningen för incheckning. Damen hittade vårt namn på en lista och in gick vi. Kul för något annat att göra i Paris!

Det är precis vad det är: "2 timmars turné, på natten, i Paris". Det har bara varit vackert och slutet av turnén framför en glittrande Tour Eiffel var bara det bästa sättet att avsluta en så fantastisk upplevelse. Tack:)

Föraren var mycket vänlig och hjälpsam. Vi njöt av allt vi såg. Vi var så glada att vi stannade vid attraktioner tillräckligt länge för att ta bilder. Skulle gå igen utan att tveka.

Allt var bra organiserad, showen var helt fantastik. Bästa showen jag någonsin sett. Alla bör ha sett en sån spektakulär show.