Guidad tur

Paris: Tur av Sacré-Cœur och Montmartre med expertguide

Aktivitetsarrangör: UTG EXPERIENCE

Paris: Tur av Sacré-Cœur och Montmartre med expertguide

Aktivitetsarrangör: UTG EXPERIENCE
Snart utsåld

Från 262 SEK per person

Snart utsåld

Gå in i det Heliga hjärtats basilika tillsammans med en kunnig expertguide. Beundra världens största mosaiker och njut av en fantastisk promenad runt byn Montmartre.

Om aktiviteten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information.
Varaktighet: 1 - 1.5 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Guide
Portugisiska, Franska, Engelska

Din upplevelse

Höjdpunkter
 • Utforska exteriören av Sacré-Cœur med en expertguide
 • Upptäck konstnärsgrannskapet Montmartre i Paris
 • Besök Place du Tertre, en av de mest välkända torgen i Montmartre
Beskrivning
Utforska utsidan av basilikan för Sacred Heart of Paris, byggt mellan 1874 och 1914 och njut av den konstnärliga och pittoreska byn Paris. Din guidade tur börjar med ett besök utanför Sacred Heart. Lär dig om både exteriör och inre av basilikan från din expertguide. Se världens största mosaik, Kristus i Majestät, som avbildar Jesu Heliga Hjärta, dyrkad av Jungfru Maria, Jeanne d'Arc och St. Michael the Archangel. Efter basilikan tar din guide dig till byn Montmartre. Detta område i Montmartre har alltid stått ifrån resten av Paris, inte bara som den stora kullen i stadens norra 18: e arrondissement, utan som hem för artister, revolutionärer och utomstående som har spelat en viktig roll i Paris unika historia. Dessa gator rymmer vilda historier och ett unikt perspektiv runt varje hörn och Place du Tertre är en av de mest kända torgen i Paris. Det finns inget grannskap mer magiskt än Montmartre.
Ingår
 • Professionell guide
 • Rundtur i Heliga hjärtats basilika (det finns ingen snabbentré till kyrkan)
 • Rundtur av Montmartre och Place du Tertre
 • Inträde till kyrkans kupol
 • Mat och dryck
 • Dricks

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Möt din guide framför Carrousel de Saint-Pierre, inne på Louise-Michel-torget. Väl framme kommer du att kunna se katedralen på toppen av kullen.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att veta

 • Bär kläder som är lämpliga för ett kyrkbesök
 • Fotografering är inte tillåten inne i kyrkan
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,4 /5

baserat på 670 omdömen

Översikt

 • Guide
  4,6/5
 • Valuta för pengarna
  4,4/5
 • Service
  4,6/5
 • Organisering
  4,3/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Mycket personlig och intressant guide. Platser som jag inte misstänkte i Montmartre. Som sagt, detta är den 4:e guidade turen där jag befinner mig ENSAM med guiden och detta går helt emot mina ideala guidade turer: de måste samla FLERA besökare. Jag hade därför uppskattat att besöket inte var bokningsbart eller på annat sätt inställt/återbetalt, i brist på deltagare. När jag bokar en guidad tur är det inte på något sätt att hamna på en privat tur!! Så jag ställde in alla mina andra kommande guidade turer.

Läs mer

22 juni 2021

Good tour guide. And if you can't climb the stairs to go Sacre Coeur you can walk 2 blocks and take the Funsycle (not sure of spelling) up the hill. Sacre Coeur is not to be missed!!! Beautiful inside and out with incredible city views. Then there are artisans creating paintings and sketches with great souvenirs.

10 augusti 2022

Översätt

Vi hade en oförglömlig tid med James som transporterade oss med dessa massor av berättelser och anekdoter om Montmartre-distriktet och Basilica of the Sacred Heart. När vi var med amerikanska vänner hade vi bokat ett besök på engelska och James uppfyllde helt våra förväntningar. Jag rekommenderar denna guide +++++

9 juli 2022

Produkt-ID: 74304