Paris
Rundvandringar

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Paris: as melhores coisas para fazer

Deseja descobrir tudo o que há para fazer em Paris? Clique aqui para uma lista completa.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 16 651 omdömen

Denna upplevelse blev väldigt bra beroende på den fantastiska guiden som berättade bra, roligt och väldigt kunnigt om Eifelltornet. Dock var det ändå en stor besvikelse då vi inte alls kunde välja att åka upp till toppen som det står att man kunde!! Vi hade isåfall fått gå ut igen och lösa nya biljetter enligt guiden..! Väldigt besvikna blev vi på andra våningen när vi fick veta detta!! Och då kön var lång in så valde vi att avstå.. Väldigt dåligt då vi bokade detta pga att vi kunde välja att åka upp eller ej.. Fel info alltså!

Vid samlingsplatsen var det rätt rörigt, men det var helt klart värt att det var lite bökigt innan guiden hittade oss. Vi var 6 personer med en guide. Vi slapp stå i den långa kön och blev visad det som man vill se utan att behöva irra runt själva. Guiden var kunnig och det märktes att hon var intresserad.

Mycket duktig o kunnig guide som berättade om både växter och historia

Trots regn var guiden entusiastisk o tog sig tid att berätta kunnigt om både Monets liv och hans drömmar om trädgården. Det gav en intressant inblick i hur det var och hur det har blivit.

Vi hade en jättebra guide han var trevlig och kunde mycket om sevärdheterna. Vinerna var goda trodde det skulle vara mer historia kring dem. Men helheten är vi nöjda med

Vi hade en fantastisk guide (Aurelia) som var både kunnig och charmig och dessutom hade en tydlig engelska som vi lätt kunde förstå.