Paris Rundvandringar
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna
ultimata versailles guidad rundtur med biljettköföreträde

Ultimata Versailles: Guidad rundtur med biljettköföreträde

Längd: 1,5 timmar
Liten grupp
902 omdömen
GetYourGuide Originals
902

Njut av en guidad rundtur av ett av världens största slott. Se paradvåningarna, det kungliga sovrummet, spegelsalen och mycket mer.

Populära Rundvandringar i Paris

Visa alla Rundvandringar i Paris
Se 761 upplevelser

Vad besökare tycker om Paris

Första gången i Paris så är såklart Eiffeltornet ett måste

Jag trodde att vi hade bokat biljett med hiss, men det visade sig att vi skulle ta trapporna upp till första och andra våningen. Det var visserligen inga problem att gå i trapporna – det var en upplevelse i sig :) Men för en otränad person så kan det kännas det lite i benen. Men det är bara att vila i 1-2 minuter. Från andra våningen ända upp till toppen så åker man dock hiss. Man får även åka hiss ända ner till marknivå efteråt. Så nu fick vi både pröva på trapporna och åka hiss. Helt klart värt det. Det visade sig även att vi skulle ha en guide med oss. Det uppfattade jag inte nör jag bokade biljetten. Kanske bara jag som inte läste ordentligt. Guiden följer med genom säkerhetskontroller och upp till andra våningen, och vi behövde inte stå i en lång kö för att komma in i tornet. Det längsta köerna är till hissarna. På andra våningen så lämnar guiden gruppen och man kan fritt gå omkring och njuta av utsikten så länge man önskar, och man väljer själv när man vill åka upp till toppen.

Personligt, proffsigt och super smidigt!

Jag och min sambo kan verkligen rekommendera denna tur! vår Guide Nancy Bentley var mycket trevlig och gav oss en proffsig och personlig guidning. Hennes kunskap om verken och passion för Louvrens historia gör att hennes guidning ger verken liv och djup utöver det man kan läsa sig till i museets information.

Trodde aldrig att jag skulle våga cykla i Paris.

Lagom lång och lagom långa etapper mellan stoppen. Fick se både udda, intressanta och vackra områden i Paris. Kunnig guide. Trevlig och underhållande. Klarade bra av gruppen som var mellan 13 och 72 år. Kändes hela tiden säkert. Vi är mycket nöjda.

Paris: Guidad cykeltur i tre timmar Omdöme från: Lennart, 2018-07-21

Smidigt och snabbt till superintressant sevärdhet!

Smidigt och snabbt att ta sig förbi köerna. Bra guide och intressant information. Borde dock ha informerat i förväg om att det också är visst köande till hissen upp till övre plan. Priset är lite väl högt för en barn familj på fem personer.

Välpaketerad rundtur med energifylld guide.

Köfri rundtur med mycket energi. Smart med hörsnäckorna och trevligt att biljetten också gällde trädgårdarna. Rundturen tar längre tid än utsatt pga av antalet turister, så räkna med minst två timmar allt som allt.