Paris Rundvandringar
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna
ultimata versailles guidad rundtur med biljettköföreträde

Ultimata Versailles: Guidad rundtur med biljettköföreträde

Längd: 1,5 timmar
902 omdömen
GetYourGuide Originals
902

Njut av en guidad rundtur av ett av världens största slott. Se paradvåningarna, det kungliga sovrummet, spegelsalen och mycket mer.

Populära Rundvandringar i Paris

Visa alla Rundvandringar i Paris
Se 736 upplevelser

Vad besökare tycker om Paris

Vid samlingsplatsen var det rätt rörigt, men det var helt klart värt att det var lite bökigt innan guiden hittade oss. Vi var 6 personer med en guide. Vi slapp stå i den långa kön och blev visad det som man vill se utan att behöva irra runt själva. Guiden var kunnig och det märktes att hon var intresserad.

Louvren: Guidad rundtur med köföreträde Omdöme från: Veronica, 2020-01-06

+ Mycket engagerad Guide som visade mycket mer än vad som beskrevs i eventet. Öppnade verkligen ögonen för mig när det gällde konsten på Louvren. Sammantaget en fantastisk upplevelse - Notre-Dame var givetvis stängd för renovering, Eifeltornetstopp var stängd för renovering

Mycket smidigt att hämta biljetterna och även en bra guide som följde oss upp till tornet där vi fick höra om Paris historia, efteråt var det fritt att ta sig till tornets topp med en fantastisk utsikt över Paris.

Owao, vilken guide! Och så smidigt, allt från bokning, hitta samlings stället till inträdet. Påläst och engagerad guide vilket gav mersmak, vi kommer tillbaka för att se mer!

Toppenguide. Tydlig instruktion om mötesplats, mycket bra att slippa köer trots utökad säkerhet kring tornet. Smidig entré och klockrena hissar.