Paris Gastronomi och nattliv

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Entrébiljetter med värd
  • Workshoppar och kurser
  • Vattenaktiviteter
117 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 8

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Paris

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Paris?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Paris:

Vilka är de bästa dagsturerna från Paris?

De bästa dagsturerna från Paris:

Slottet i Versailles

Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

En mycket trevlig upplevelse, god middag även om laxgrönsakerna var lite hårda, det enda dåliga är att det inte är väl markerat var kryssningen äger rum, det varade en timme förlorat för ett ögonblick jag trodde att jag hade tappat bokningen och jag började gråta tills jag såg båten och jag var tvungen att springa mycket för att komma dit, vi kom fram till kön, tack och lov

Möttes av väldigt trevlig personal när vi ombord båten, atmosfären inuti var elegant och mysig. Servitören visade oss till vårt bord och förklarade menyn. Maten var god och genomtänkt. Trevlig underhållning under middagen. Båten tog oss till flertal sevärdheter och skapade oförglömliga minnen. Kan verkligen rekommenderas!

Upplevelsen var fantastisk och vi hade en underbar tid. Längden var precis lagom och vi kunde njuta av den majestätiska synen av Eiffeltornet från övre däck. Vi efterfrågade den veganska maten och vi gillade maten väldigt mycket. Sammantaget var det värt pengarna.

En OFÖRGÖMLIG upplevelse jag har blivit ombedd att gifta mig med, den idealiska platsen och tiden under Eiffeltornet, ombord på en oklanderlig båt med en utsökt middag. Jag kan bara rekommendera det till alla.

Stor upplevelse, från reservationen, och sedan med upplevelsen levde under kryssningen och middagen.