Lägg till datum

ParisRabatter och erbjudanden

Våra mest rekommenderade Paris Rabatter och erbjudanden

Paris: En timmes båtutflykt på Seine

1. Paris: En timmes båtutflykt på Seine

Åk på en båtutflykt tur och retur på Seine, som börjar vid foten av Eiffeltornet. Glid under Paris broar och förundras över de vackra sevärdheterna längs vägen medan du lyssnar till kommentarerna om staden och platserna du passerar. Under båtturen passerar du Eiffeltornet, Notre Dame, Hotel de Ville, Louvren och mer. Välj att åka på båtturen under kvällen för att se "Ljusets stad" från ett annat perspektiv, när Paris sevärdheter lyses upp efter mörkrets inbrott.  Individuella ljudguider finns tillgängliga på 14 språk och erbjuder kommentarer om Paris och dess historia, monument och arkitektur. Observera att audioguiden är tillgänglig via din mobil genom att ansluta till båtens wifi ombord.

Paris: Inträde till Eiffeltornet med valbart besök på toppen

2. Paris: Inträde till Eiffeltornet med valbart besök på toppen

Bege dig upp i Eiffeltornet med denna biljett och njut av de häpnadsväckande panoramautsikterna från toppen av denna legendariska byggnad. Tillbringa så mycket tid du vill i tornet och utforska de olika våningarna i din egen takt.  Se Paris från ovan och från ett helt nytt perspektiv. Beundra Louvrens anrika fasad och se ut över finansdistriktet La Defense. Beundra också det färgstarka museet Pompidou och se ut över Sacré-Coeurs imponerande basilika. Stanna till vid champagnebaren på översta våningen för ett glas bubbel. På vägen ner kan du sedan uppleva de spännande aktiviteterna som den första våningen har att erbjuda. Utmana dig själv och gå ut på glasgolvet.

Paris: Louvren: Hoppa över kön i Louvren Guidance till Mona Lisa

3. Paris: Louvren: Hoppa över kön i Louvren Guidance till Mona Lisa

Innan Louvren blev ett museum 1793 var det länge ett av de franska kungarnas främsta residens. Louvren ligger i hjärtat av Paris, har en yta på 73 000 kvadratmeter och rymmer världens största samling av konstverk, från civilisationer som är över 7 000 år gamla till 1800-talet. Museets samlingar är indelade i åtta avdelningar: De är indelade i åtta avdelningar: egyptiska antikviteter, grekiska, etruskiska och romerska antikviteter, orientaliska antikviteter, islamisk konst, målningar, skulpturer, konstverk och grafik. Vid ankomsten kan du beundra detta mästerverk som målades av Leonardo da Vinci 1506 och ett av de mest kända kvinnoporträtten i världen, värdskapet låter dig njuta av museet i din egen takt.

Paris: Sightseeing med Tootbus hop-on hop-off-bussar

4. Paris: Sightseeing med Tootbus hop-on hop-off-bussar

Upplev det bästa av Paris på en, två eller tre dagar med stadens hop-on-hop-off-bussar. De 100 % rena bussarna ger ett bekvämt och bekvämt sätt att se stadens främsta landmärken och attraktioner, inklusive Louvren, Notre-Dame-katedralen, Champs-Elysées, Triumfbågen, Eiffeltornet och mer. Samtidigt som du upptäcker staden kan du använda audioguiden ombord för att lära dig mer om Paris och därefter hoppa av vid vilken hållplats som helst för att utforska sevärdheterna mer i detalj. Besök Louvren, beundra Notre Dame-katedralen, shoppa i Champs-Elysées, besök toppen av Triumfbågen eller Eiffeltornet och njut av en fantastisk utsikt över staden. Ta en promenad i Quartier Latin, Marais eller Ile de Saint Louis och lär dig mer om Paris genom audioguiden ombord. En barnvänlig kanal finns tillgänglig för de minsta på engelska och franska. Din biljett är giltig i 24 eller 48 timmar efter första valideringen och du kan hoppa på och av bussen så många gånger du vill inom giltighetsperioden. Ruttens hållplatser är följande: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Paris2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Paris3. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Paris4. Notre-Dame – 4, Rue Du Petit Pont 75005 Paris5. Musee D’orsay – 8, Quai Anatole-France 75007 Paris6. Concorde – 12, Place De La Concorde 75008 Paris7. Champs-Elysees – Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero – 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. 9. Eiffeltornet – 69, Quai Branly 75007 Paris10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai d'Orsay 75007 Paris

Från Paris: Dagsutflykt till Mont-Saint-Michel

5. Från Paris: Dagsutflykt till Mont-Saint-Michel

Res genom Normandie på väg till det medeltida Mont-Saint-Michel under en dagsutflykt från Paris med en luftkonditionerad buss. Välj om du vill gå ensam, med en berättande guide eller med en audioguide. Upptäck den Unesco-listade ön och dess gotiska kloster. Lär dig om dess fascinerande historia och legendariska berättelser. Res från Paris och färdas genom den franska landsbygden med luftkonditionerad buss till den fantastiska befästa staden Mont-Saint-Michel vid Normandies kust. Luta dig tillbaka och koppla och få underbara vyer av landsbygden längs vägen. Stanna för en paus i en närliggande by, som går tillbaka till normandernas tid, och strosa längs de slingrande gatorna och smala stigarna för att hitta de bästa utsikterna över bukten. Fortsätt till Couesnon-flodens utlopp där Mont-Saint-Michel byggdes på en liten ö bara några hundra meter från fastlandet. Tillbringa eftermiddagen med att utforska de anmärkningsvärda monumenten i den muromgärdade staden, som har klassificerats som världsarv av Unesco sedan 1979. Ta dig tid att upptäcka den klippiga ön i din egen takt. Klättra längs vallarna för att ta dig fram till klostret och klosterkyrkan högst upp i staden. Besök klostret Mont-Saint-Michel med en inkluderad entrébiljett. Denna benediktinska byggnad har spelat en viktig roll i kommunens historia och det feodala samhälle som den representerar. Förundras över detta magnifika exempel på gotisk arkitektur från början av 1200-talet. Beundra utsikter över den omgivande bukten innan du lämnar Mont-Saint-Michel sent på eftermiddagen. Åk tillbaka till den franska huvudstaden för att bli avsläppt vid startplatsen.

Paris: Hop-on-hop-off-rundtur med valfri båtutflykt

6. Paris: Hop-on-hop-off-rundtur med valfri båtutflykt

Njut av fantastiska utsikter och upplev Paris charmiga atmosfär ombord på en öppen dubbeldäckad  sightseeingbuss. Välj mellan en biljett för 24 eller 48 timmars  hop-on-hop-off  eller uppgradera till ett 48 timmars lyxalternativ, som inkluderar en biljett till en båtutflykt på floden Seine. Åk förbi ikoniska sevärdheter som Notre-Dame och Sacre Coeur. Ta in sevärdheterna vid överdådiga Champs-Elysées, historiska Grand Palais, Opera Garnier och Louvren. Upptäck Paris på en guidad busstur med dagliga avgångar. Du kan följa med rundturen från vilken som helst av ruttens hållplatser. EiffeltornetChamp de MarsOpéra GarnierLouvrens pyramid/Big Bus informationscenterLouvre-Pont des ArtsNotre DameMusée d'OrsayChamps-ÉlyséesGrand PalaisTrocadéro

Paris: Eiffeltornets topp eller andra våningen

7. Paris: Eiffeltornets topp eller andra våningen

Njut av fågelperspektivet över Paris från Eiffeltornets utsiktsplats på andra våningen. Möt din guide vid Eiffeltornet för en kort introduktion till tornets historia. Sedan har du direkt tillgång till andra våningen och får höra intressanta berättelser och anekdoter om tornets unika historia av din guide. Lär dig mer om "Ljusets stad" och njut av privilegierade utsikter över Notre Dame, Louvren, Triumfbågen och Les Invalides. Din guide lämnar dig sedan för att du ska kunna njuta av Eiffeltornet i din egen takt. Ta dig upp till toppen (om alternativet bokats), utan guide, i lugn och ro för att få ännu mer hisnande utsikter och njut av ett glas bubbel i champagnebaren (om alternativet bokats). På vägen ner ska du stanna på första våningen för att gå på ett nytt glasgolv, 60 meter ovanför marken.

Paris: Middagskryssning på Seine med panoramavyer

8. Paris: Middagskryssning på Seine med panoramavyer

Bege dig ut på en oförglömlig upplevelse med en middagskryssning på floden Seine i Paris. Njut av en kryssning som är 1 timme och 45 minuter lång och går från Île aux Cygnes till Île Saint-Louis. Låt dig förtrollas av det eviga ljusets stad. Ät en välsmakande middag på bekväma platser i klubbstil. Beundra utsikterna över Seine och ta in de vackra sevärdheterna. Utöver den mysiga och eleganta interiören så bjuder skeppet också på en fin utomhusterrass. Andas in den friska luften och njut av panoramavyerna över Paris när du vill under kryssningens gång. Passa på att ta några fina fotografier och absorbera Paris otroligt romantiska atmosfär. Middagskryssningen på Seine är den perfekta platsen för att fira något särskilt, uppskatta en romantisk kväll för två eller slappna av med goda vänner. Boka din kryssning idag och unna dig en härlig upplevelse som kombinerar en underbar middag, vackra landskap och en magisk atmosfär mitt i hjärtat av Paris.

Paris: Tur av Eiffeltornet med toppen eller tillgång till andra våningen

9. Paris: Tur av Eiffeltornet med toppen eller tillgång till andra våningen

Utforska det mest ikoniska landmärket i den franska huvudstaden och lär dig mer om dess fascinerande historia. Ta några oslagbara fotografier av vyerna över Paris. Välj mellan att besöka toppen eller andra våningen. Möt din värd några steg från Eiffeltornet innan du börjar din uppstigning till andra våningen eller toppen, beroende på vilket alternativ du väljer. Din värd kommer att berätta om det ikoniska tornets historia och anekdoter från dess konstruktion. När du når andra våningen kan du beundra en hisnande panoramautsikt i 360 grader över Frankrikes huvudstad. Ta några enastående bilder eller njut av utsikten över Paris.

Paris: Louvren med reserverat inträde och båtutflykt

10. Paris: Louvren med reserverat inträde och båtutflykt

Upptäck Paris med denna kombinationsbiljett till Louvren och en båtutflykt på floden Seine. Besök det ikoniska Louvren-museet med en biljett med reserverat tillträde och åk med på en båtutflykt på Seine-floden när som helst på dagen. Beundra konstverk från forntida Egypten till renässansen i din egen takt. Koppla sedan av under en timmes båtutflykt och se staden från ett annorlunda perspektiv. Slappna av ombord på den bekväma kryssningsbåten och se världen glida förbi, med avgångar från Eiffeltornet dagligen. Din biljett flodkryssningen gäller för den dag du själv väljer under den 6 månader långa giltighetsperioden. Turen avgår vanligen var 30:e minut, sju dagar i veckan, från bron Alma som du finner en kort promenad från Eiffeltornet.

109 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 7

Sevärdheter du inte bör missa

Vanliga frågor om Rabatter och erbjudanden i Paris

Vad finns det för andra saker att göra än Rabatter och erbjudanden som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 16 062 omdömen

Jättebra erfarenhet! Mycket trevlig personal som visade alla till sin plats (inget kaos eller krafsar om platser). Vi älskade säteslayouten, eftersom du verkligen hade en fantastisk utsikt från varje säte. Maten var god, huvudrätten kunde ha varit lite varmare men var ok. Du kunde välja mellan 2 huvudrätter (du bör ha angett vegetariskt i förväg) och 2 desserter. Visst var det lite stressigt för personalen att dela ut alla 3 rätterna och dryckerna på den relativt korta tiden. Men det gick väldigt bra för oss. Vi kan definitivt rekommendera!

Vi gick snabbt in på Louvren och blev av med de enorma köerna för de utan biljett. Angående båtresan, vi gjorde det inte samma dag som museet, eftersom du kan använda biljetten upp till 6 månader efter köpet. Vi gjorde det sista dagen av resan och det var ganska coolt. Men den här båten tillåter dig inte att gå av vid huvudpunkterna, det är en kontinuerlig 01-timmars tur.

Vår guide Renata var helt enkelt fantastisk! Förklarade allt direkt för oss på vägen till tornet. Alla frågor vi ställde visste hon hur hon skulle svara och gav oss till och med många tips om staden och med rätt till fantastiska strategiska punkter för fantastiska bilder!!!

Amazing cruise. great food, the atmosphere was great and the staff was helpful and kind. Also Paris at night is beautiful. would for sure recommend.

Smidigt att komma upp och en trevlig och kunnig guide!