Denna aktivitet har översatts automatiskt. Se originalversionen på Engelska här.
Stadskort

Paris Pass Silver

Aktivitetsarrangör: QUALIUM

Paris Pass Silver

Aktivitetsarrangör: QUALIUM
Snart utsåld

Från 1 243 SEK per person

Snart utsåld

Med Paris Pass Silver kan du få ut det mesta av din vistelse i Frankrikes huvudstad med ett brett utbud av aktiviteter.

Om aktiviteten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information.
Varaktighet: 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.

Din upplevelse

Höjdpunkter
 • Njut av tre aktiviteter i en och samma bokning
 • Möjlighet att göra alla tre aktiviteterna på en och samma dag.
 • Biljetter till kryssningen och bussturen ingår
 • Flexibel varaktighet och i din egen takt
 • Njut av en guidad tur i Eiffeltornet
Beskrivning
Med Paris Pass Silver är det slut med flera bokningar! Dra nytta av ett paket med tre aktiviteter, med en guidad tur på Eiffeltornet på morgonen, en kryssning på Seine och en tur med dubbeldäckare på stadens vackraste avenyer. Börja dagen med en guidad tur i Eiffeltornet, för att lära dig mer om huvudstadens mest emblematiska monument och upptäcka det magnifika 360-graders panoramat från andra våningen. Du kommer sedan att ha gott om tid att förflytta dig runt i Paris på en dubbeldäckad buss. Med tio hållplatser i närheten av de vackraste parisiska byggnaderna och möjligheten att stiga av och på som du vill, gör detta transportmedel det möjligt för dig att upptäcka de flesta av de mest sevärda platserna på en dag. Du kommer också att få ta del av en kryssning på Paris vackraste aveny: Seine! Denna entimmesaktivitet, som utgår från Port de la Bourdonnais nära Eiffeltornet, är idealisk för att observera några av huvudstadens vackraste monument från en unik synvinkel, med kommentarer från en guide ombord!
Ingår
 • Guidad tur till Eiffeltornet
 • Tillträde till toppen av tornet
 • Biljett för en kryssning på Seine
 • Biljett för Big Bus 1 dag
 • Hämtning och lämning på hotell
 • Mat och dryck
 • Dricks

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

För rundturen i Eiffeltornet möter du vår guide på vår mötesplats på 1, avenue Silvestre de Sacy, i hörnet med avenue de la Bourdonnais. Gå inte direkt till Eiffeltornet, annars missar du sannolikt din rundtur. Den dag och tid som du valde när du gjorde din bokning motsvarar den dag och tid då du besöker Eiffeltornet. För Big Bus-turen finns det tio hållplatser i Paris, och du kan stiga på och av obegränsat: Eiffeltornet (Quai Branly) Champ de Mars (avenue Joseph Bouvard) Opéra Garnier (mittemot 15, rue Scribe) Louvren - Pyramiden (11, avenue de l'Opéra) Louvren - Pont des Arts (Quai François Mittérand) Notre Dame (3, rue Lagrange) Musée d'Orsay (58, place Henry de Montherlant) Champs-Elysées (156, avenue des Champs Elysées, nära Triumfbågen) Grand Palais (Avenue Winston Churchill) Trocadero (Place du Trocadero) För kryssningen går du till Port de la Bourdonnais, nära Eiffeltornet, och visar upp dina biljetter för personalen på Bateaux Parisiens.

Öppna i Google Maps ⟶

Produkt-ID: 437175