Denna aktivitet har översatts automatiskt. Se originalversionen på Engelska här.
Stadskort

Paris Pass Platinum

Aktivitetsarrangör: QUALIUM

Paris Pass Platinum

Aktivitetsarrangör: QUALIUM

Från 2 155 SEK per person

Med Paris Pass Platinum kan du få ut det mesta av din vistelse i Frankrikes huvudstad med ett brett utbud av aktiviteter.

Om aktiviteten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information.
Varaktighet: 2 dagar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Skippa biljettkön
Tillgängligt med rullstol

Din upplevelse

Höjdpunkter
 • Njut av flera aktiviteter i en och samma bokning
 • Besök de vackraste museerna i och runt Paris
 • Få ett 2-dagars Paris Museum Pass och en 1-dagars Big Bus-biljett
 • Njut av ett guidat besök i Eiffeltornet
 • Biljetter till kryssningen och bussturen ingår
Beskrivning
Med Paris Pass Platinum slipper du flera bokningar tack vare ett paket med flera aktiviteter. På programmet finns ett urval av de bästa parisiska museerna med ditt Museum Pass, en guidad tur till Eiffeltornet, en kryssning på Seine och en dubbeldäckarbussrundtur i stadens vackraste avenyer. Börja dagen med en guidad tur i Eiffeltornet för att lära dig mer om huvudstadens mest emblematiska monument och upptäcka det magnifika 360-graders panoramat från andra våningen. Med ditt 2-dagars Paris Museum Pass kan du upptäcka de vackraste slotten och museerna i Paris och Île de France. Du kommer att kunna besöka Triumfbågen, Centre Pompidou, Musée d'Orsay, Louvren eller det berömda Château de Versailles. Totalt ingår mer än 50 museer och monument i detta erbjudande. Du kommer sedan att ha all tid i världen att förflytta dig runt i Paris ombord på en dubbeldäckad buss. Med tio hållplatser som ligger nära de vackraste parisiska byggnaderna och möjligheten att stiga av och på som du vill, ger detta transportmedel dig möjlighet att upptäcka de flesta av de mest sevärda platserna under biljettens giltighetsdag. Du kommer också att få en kryssning på Paris vackraste aveny: Seine! Denna entimmesaktivitet, som utgår från Port de la Bourdonnais nära Eiffeltornet, är idealisk för att observera några av huvudstadens vackraste monument från en unik synvinkel, med kommentarer från en guide ombord!
Ingår
 • Guidat besök i Eiffeltornet på morgonen
 • Paris Museum Pass 2 dagar
 • Biljett för en kryssning på Seine
 • Biljett för Big Bus 1 dag
 • Hämtning och lämning på hotell
 • Mat och dryck
 • Dricks

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

För rundturen i Eiffeltornet möter du vår guide på vår mötesplats på 1, avenue Silvestre de Sacy, i hörnet med avenue de la Bourdonnais. Den dag och tid du valde när du gjorde din bokning motsvarar dagen och tiden för ditt besök i Eiffeltornet. Ditt Paris Museum Pass är giltigt i 48 timmar. Nedräkningen börjar från ditt första besök. VIKTIGT: För de flesta museer krävs ofta en kostnadsfri bokning före ditt besök. För att göra detta går du till webbplatsen för det museum du vill besöka och letar efter sidan som är avsedd för innehavare av Paris Museum Pass. För din aktivitet med Big Bus och Bateaux Parisiens får du dina dematerialiserade biljetter via e-post. Din Big Bus-biljett är giltig under en dag, från och med det datum du valde när du gjorde din bokning. För kryssningen går du till Port de la Bourdonnais, nära Eiffeltornet, och visar upp dina biljetter för personalen på Bateaux Parisiens. Du kan ta din kryssning den dag du väljer.

Öppna i Google Maps ⟶

Produkt-ID: 437289