Denna aktivitet har översatts automatiskt. Se originalversionen på Engelska här.
Stadskort

Paris Pass Gold

Aktivitetsarrangör: QUALIUM

Paris Pass Gold

Aktivitetsarrangör: QUALIUM

Från 1 357 SEK per person

Med Paris Pass Gold kan du få ut det mesta av din vistelse i Frankrikes huvudstad med ett brett utbud av aktiviteter.

Om aktiviteten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information.
Varaktighet: 2 dagar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Tillgängligt med rullstol

Din upplevelse

Höjdpunkter
 • Njut av tre aktiviteter i en och samma bokning
 • Biljetter till kryssningen och bussturen ingår
 • Njut av en guidad tur i Eiffeltornet
 • Flexibel varaktighet och i din egen takt
 • Beundra Eiffeltornets skönhet
Beskrivning
Med Paris Pass Gold slipper du flera bokningar tack vare ett paket med flera aktiviteter. På programmet finns en morgon guidad tur vid Eiffeltornet, en kryssning på Seine och en tvådagars dubbeldäckad busstur på stadens vackraste avenyer. Börja dagen med en guidad tur i Eiffeltornet, för att lära dig mer om huvudstadens mest emblematiska monument och upptäcka det magnifika 360-graders panoramat från andra våningen. Du kommer sedan att ha gott om tid att förflytta dig runt i Paris på en dubbeldäckad buss. Med tio hållplatser i närheten av de vackraste parisiska byggnaderna och med möjlighet att stiga av och på som du vill kan du med detta transportmedel upptäcka de flesta av de mest sevärda platserna på en dag. Du kommer också att få ta del av en kryssning på Paris vackraste aveny: Seine! Denna entimmesaktivitet, som utgår från Port de la Bourdonnais nära Eiffeltornet, är idealisk för att observera några av huvudstadens vackraste monument från en unik synvinkel, med kommentarer från en guide ombord!
Ingår
 • Guidad tur på Eiffeltornet på morgonen
 • Tillträde till toppen
 • Biljett för en kryssning på Seine
 • Biljett för Big Bus 2 dagar
 • Hämtning och lämning på hotell
 • Mat och dryck
 • Dricks

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

För rundturen i Eiffeltornet möter du vår guide på vår mötesplats på 1, avenue Silvestre de Sacy, i hörnet med avenue de la Bourdonnais. Gå inte direkt till Eiffeltornet, annars missar du sannolikt din rundtur. Den dag och tid som du valde när du gjorde din bokning motsvarar den dag och tid då du besöker Eiffeltornet. För Big Bus-turen finns det tio hållplatser i Paris, och du kan stiga på och av obegränsat: Eiffeltornet (Quai Branly) Champ de Mars (avenue Joseph Bouvard) Opéra Garnier (mittemot 15, rue Scribe) Louvren - Pyramiden (11, avenue de l'Opéra) Louvren - Pont des Arts (Quai François Mittérand) Notre Dame (3, rue Lagrange) Musée d'Orsay (58, place Henry de Montherlant) Champs-Elysées (156, avenue des Champs Elysées, nära Triumfbågen) Grand Palais (Avenue Winston Churchill) Trocadero (Place du Trocadero) För kryssningen går du till Port de la Bourdonnais, nära Eiffeltornet, och visar upp dina biljetter för personalen på Bateaux Parisiens.

Öppna i Google Maps ⟶

Produkt-ID: 437181