Ta plats på en av världens mest berömda kabaréer under en föreställning av Moulin Rouge-showen "Féerie", skapad av Doris Haug och Ruggero Angeletti och med koreografi av Bill Goodson. Lyssna till musik av Pierre Porte som framförs av 80 musiker och 60 körsångare.
Se en trupp på 100 artister, inklusive 60 körflickor som paraderar i 1.000 flamboyanta kostymer av fjädrar, strass och paljetter. Kostymerna är designade av Corrado Collabucci och handgjorda i några av de mest berömda verkstäderna i Paris och kompletteras av Gaetano Castellis överdådiga scenografi och det gigantiska akvariets återkomst.
Uppgradera till ett middagsalternativ och njut av traditionella franska rätter i en Belle Epoque-lokal med 850 sittplatser. Varje middag inkluderar en halv flaska champagne per person, eller så kan du välja 2 läskedrycker istället. Ytterligare drycker debiteras extra. Barnmenyer finns tillgängliga på begäran efter bokning.
Menyerna är framtagna och orkestrerade av köksmästaren Arnaud Demerville
Från 2 januari till 19 mars 2025
Dinnerföreställning med Toulouse-Lautrec-meny
Den stora spektakulära showen "Féerie" - 1/2 flaska champagne - Middag
Förrätter
Hemlagad ankskinka med grillade kryddor, kålvariant, lökchutney, brödcrumble
eller
Saku tataki tonfisk smaksatt med citrusfrukter, texturerad endives, pepparrotskräm, karamelliserade valnötter
Huvudrätt
Långsamt bräserad oxkind, ångkokta sandmorötter, polenta espuma, Grand Marnier-smaksatt jus court
eller
Pollock tillagad vid låg temperatur, crozetrisotto med salladslök, emulsion av rökt bacon, Beaufort PDO-ost
Desserter
Vispad ganache med rostad jordnöt, kanderade päron, knaprigt smulpaj, citron- och pärongelé
eller
Entremet med kastanjehonung, lätt mousse, variation av dadlar, hemgjord granola med torkad frukt
Dinnerföreställning med Belle Époque-meny
Den stora spektakulärshowen "Féerie" - 1/2 flaska Champagne Laurent Perrier - Middag
Förrätter
Hemlagad foie gras terrine med shiitakes, äpple, anka consommé gelé med sake
eller
Perfekt kokt ägg, variation av palsternacka, tryfflad kycklingbuljong
eller
Rökt öring från Fumaisons Provinoises, smaksatt tarama, kalamansigelé, öringrom
Huvudrätt
Rostad Bresse kyckling supreme, whiskysmakande scorzonera, helianthus mousseline, jus court
eller
Halstrade pilgrimsmusslor, risotto på Pompadourpotatis med svart tryffel, Joinville zephyr
Desserter
Tahitivaniljfjäder, bergamottindränkt sockerkaka, crème bruléehjärta, knaprig limebiskvi
eller
I samma anda som en Eton Mess, med exotiska frukter, kräm med smak av niaouli, krispig maräng
Observera att från den 20 januari till den 2 februari 2025 kommer menyerna Toulouse Lautrec och Belle Epoque att serveras med 2 unika och identiska desserter:
I samma anda som en Pavlova, med exotiska frukter, kräm med smak av niaouli, krispig maräng
eller
Vispad ganache på rostade jordnötter, små mandelkakor, päron i olika texturer, krispig crumble
*Vår veganmeny och vår barnmeny för denna period finns tillgängliga på
förfrågan. *