Slå dig ner på en av världens mest berömda kabaréer för att se ett uppträdande av Moulin Rouge-föreställningen "Féerie", skapad av Doris Haug och Ruggero Angeletti och koreograferad av Bill Goodson.
Se en ensemble med 100 artister, däribland 60 Doris Girls, stoltsera i 1 000 pråliga kostymer av fjädrar, strass och paljetter. Kostymerna är designade av Corrado Collabucci och handsydda i några av Paris mest berömda ateljéer. De kompletteras av Gaetano Castellis överdådiga scenografi och jätteakvariets återkomst. Lyssna på musik av Pierre Porte som förverkligas av 80 musiker och 60 körsångare.
Uppgradera till ett av middagsalternativen och unna dig en traditionell fransk meny. Moulin Rouge ligger i en vacker lokal med 850 sittplatser och Belle Epoque-atmosfär.
Soiree Toulouse-Lautrec Meny:
• Förrätt: Melon från Charentais, marinerat nötkött, gelé av nötkött med portvin, eller Lax Tataki Mojito Style med ananas-, citron- och myntacoulis
•Huvudrätt: Rostat bröst av Red Label-kyckling, varm hummertatar, potatismos, sommargrönsaker, amerikansk sås eller filé av Croaker fiskpanna stekt, ärter i fransk stil, morotssås med rökt salt, fläskmage
• Efterrätt: Traditionell Tiramisu med kaffe och smaksatt med stjärnanis eller Choux Pastry fylld med madagaskar-vaniljkräm, kanderad aprikos, korianderdoftande Coulis
Soiree Belle Epoque Meny
• Mise en bouche
• Förrätt: Hemlagad paté i bakverkskorpa, pickles av sommarfrukter, unga cikoria-blad, pekannötter eller Tunn kalvskiva, Vitello Tonnato Style, råmarinerad röd tonfisk, kapris, parmigiano Reggiano eller Rökt lax från "Fumaison", Tarama med havsurkakorall
• Huvudrätt: Pannrostad kalvfilé, blandade kokta och råa sommargrönsaker, Aiolisås eller Ångkokt havsabborrefilé på en bädd av citron, fänkålskonfit, tomatkonfit med basilika, potatisgnocchi, oliver från Riviera, Piquillopaprikasås
• Efterrätt: Isparfait, persikofyllning, chantillygrädde med vaniljsmak, färska sommarfrukter eller Black Forest Cake med choklad Guajana 70%, smaksatt med tonkabönor
Vegansk Meny:
• Förrätt: Sötsura blandade grönsaker, kaprisbär, bulgur med citronblad eller pressade grönsaker från Nice kokta med citrontimjan, körsbärstomater och basilikapistou
•Papillote av blandade gröna currygrönsaker med kikärtor, inlagd rödlök, färsk koriander eller fregulapasta i en grönsaksbuljong med basilika, avokado och tomatsås
• Efterrätt: Säsongens frukter rostade i papillote, torkad lime
Barnmeny (gäller för barn mellan 6 och 11 år)
• Förrätt: Carpaccio av nötkött, tomat, Mozzarella Di Buffala
• Huvudrätt: Grillat kycklingbröst, blandade grönsaker med basilika, kycklingjus
• Efterrätt: Pecanbrownie med vaniljglass
Alla tjänster (middagsshow och enbart show) inkluderar en halv flaska champagne per person. Du kan välja att byta ut din flaska mot två valfria läsk Eventuella extra drycker kommer att debiteras på plats.