Paketerbjudande

Paris: Louvren med reserverat inträde och båtutflykt

Aktivitetsarrangör: Mon Petit Paris

Paris: Louvren med reserverat inträde och båtutflykt

Aktivitetsarrangör: Mon Petit Paris
Spara upp till 50%

Från 387 SEK 193 SEK per person

Skapa din egen perfekta dag i Paris med reserverat inträde till Louvren och en båtutflykt på floden Seine, för att uppleva staden från dess historiska vattenväg.

Om aktiviteten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information.
Giltig 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.

Din upplevelse

Höjdpunkter
 • Skapa din perfekta dag i Paris med en biljett till Louvren och en båtutflykt på Seine
 • Förhandsboka ditt inträde och utnyttja reserverat inträde till Louvren
 • Ha glädje av en trevlig sightseeing på floden Seine
Beskrivning

Upptäck Paris med denna kombinationsbiljett till Louvren och en båtutflykt på floden Seine. Besök det ikoniska Louvren-museet med en biljett med reserverat tillträde och åk med på en båtutflykt på Seine-floden när som helst på dagen.

Beundra konstverk från forntida Egypten till renässansen i din egen takt. Koppla sedan av under en timmes båtutflykt och se staden från ett annorlunda perspektiv. Se världen flyta förbi medan du kopplar av ombord på en bekväm utflyktsbåt, som avgår från Eiffeltornet varje dag. Biljetten till båtutflykten är giltig valfri dag de kommande sex månaderna och rundturen avgår ungefär var 30:e minut, sju dagar i veckan, från Eiffeltornet.

Ingår
 • Biljett med reserverat inträde till Louvren vid den tid du väljer
 • Flodutflykt på Seine (dag eller kväll)
 • Måltider

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Louvren: Gå direkt till huvudentrén till Louvren och visa upp entrébiljetten som du fick via e-post från Mon Petit Paris, den lokala aktivitetsarrangören. Båtutflykt: Samling vid Seine-flodens utflyktskaj vid "Bateaux Parisiens"-bryggan i Port de la Bourdonnais, vid kajplatserna vid Eiffeltornets fot. Du har också fått din båtbiljett via e-post från den lokala aktivitetsarrangören.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Inte tillåtet

 • Bagage eller stora väskor

Bra att veta

 • Biljetten till Louvren är endast giltig det datum och den tid som valts.
 • Biljetten till båtutflykten är giltig valfri dag de kommande sex månaderna och rundturen avgår ungefär var 30:e minut, sju dagar i veckan, från Eiffeltornet.
 • Louvren är stängt på tisdagar, 1 maj, 14 juli och 25 december.
 • Louvren är gratis den första söndagen i varje månad från oktober till mars.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,3 /5

baserat på 1706 omdömen

Översikt

 • Transport
  4,2/5
 • Valuta för pengarna
  4,1/5
 • Säkerhet
  4,4/5
 • Service
  4,1/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Vi gick snabbt in på Louvren och blev av med de enorma köerna för de utan biljett. Angående båtresan, vi gjorde det inte samma dag som museet, eftersom du kan använda biljetten upp till 6 månader efter köpet. Vi gjorde det sista dagen av resan och det var ganska coolt. Men den här båten tillåter dig inte att gå av vid huvudpunkterna, det är en kontinuerlig 01-timmars tur.

Läs mer

17 november 2022

Mycket trevligt besök! Louvren är en riktig labyrint och det tar verkligen tid att se allt, men den är magnifik Å andra sidan, var noga med att stöta på kompetenta människor vid ingången till Louvren för de försäkrade mig att jag behövde en nominell biljett till min dotter ( även om det är gratis för henne) Jag kontaktade plötsligt GET your GUIDE som var ganska lyhörd av whatsapp och som plötsligt sa nej... så efter lite stress var allt tillbaka till det normala

Läs mer

4 november 2022

Vi kunde komma in riktigt snabbt och behövde inte stå i kö. Louvren är absolut värt ett besök, men man måste planera mycket tid för att se allt. Tillgång via Get your Guide fungerade också utmärkt och vi fick e-posten med biljetterna tillräckligt tidigt, som också kändes igen utan problem. Fantastisk upplevelse :)

21 oktober 2022

Produkt-ID: 47874