1. Frankrike
 2. Ile-de-France
 3. Paris
 4. Montmartre

Dolda gemmen i Montmartre med en lokal guide

Produkt-ID: 141603
Visa galleri
Ta dig bort från selfie-pinnar och upptäck en av de mest romantiska enklaverna i Paris, med en lokal guide som leder dig till de bästa dolda platserna. Du kommer att gå utanför misshandlad spår och upptäcka de parisiska boderna Van Gogh och Picasso.
Om denna aktivitet
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Längd: 2 timmar
Starttid 10:30
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Engelska

Välj deltagare och datum:

Hämtar...

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Utforska de kullerstensgatorna i Montmartre, det berömda 2000-åriga distriktet som en gång var hemma för världens ledande konstnärer
 • Smaka på en av de bästa smör croissanterna i Paris
 • Hitta en av de bästa (och lite kända) panoramaerna i Paris för ett perfekt stadskott
 • Upptäck Sacre-Coeur basilikan från en annan vinkel
 • Snubbla över den sista kvarvarande vingården i Paris, mittemot en av dess mest ikoniska cabaretklubbar, Agile
Beskrivning
Välkommen till Montmartre, Paris av dina drömmar! Denna turné börjar mittemot ett känt parisiskt landmärke: Moulin Rouge väderkvarn. Du kommer att börja klättra uppför backen, spotta kaféet där filmen Amélie skjutits och Van Goghs hem var när du går. Det första stoppet ligger vid en av Paris bästa bageri, vinnare av många prestigefyllda priser för sitt bröd och bakverk. Här smakar du en av Frankrikes mest kända konditorivaror: en utsökt smörig croissant. Efter att ha läst hur man säger "Je t'aime" på 250 olika språk och lyssnar på den galna legenden om den första parisiska biskopen, klättrar du några steg för att upptäcka en av Montmartres vackraste torg och det enstaka hemmet för Pablo Picasso. Hör historierna om kamp uthållen av många lokala artister här innan de hittade berömmelse och förmögenhet.

Härifrån går du genom huset Dalida, en av Frankrikes mest kända sångare och en ikonisk figur i Montmartre. Ta reda på mer om hennes dramatiska liv, och varför hon blev en ikon för homosexamfundet i Paris och bortom. Du kommer att passera en av de sista kvarvarande vindkrafterna i Paris, nu helt privatiserad. Sedan promenerar du ner "Champs-Élysées" i Montmartre, där du ser några av de dyraste husen i huvudstaden. Din guide leder dig sedan genom en helt hemlig passage som avslöjar inte bara en av de bästa vyerna över Paris, utan också en av de vackraste kullerstensgatorna i staden.

Nästa är de berömda vingårdarna i Montmartre. Nästan på toppen av kullen, de förbise förorterna i Paris och producera ett överraskande bra rött vin. Mittemot vingården är ingången till den berömda kabaretten, Le Lapin Agile, där din guide kommer att berätta förklaringen om Lolo, målningen åsnan. Slutligen går vi till den ikoniska basilikan Sacré-Coeur där du kommer att sluta beundra kyrkans utsikt ur ett perspektiv som väldigt få turister känner till, vilket leder till din finale i en annan fantastisk panorama i Paris. Innan du går, glöm inte att välja din guides hjärna för det senaste om vad du ska se och göra under din vistelse i Paris.
Inkluderar
 • Lokal engelsktalande guide
 • 1 croissant
Exklusive
 • Extra mat och dryck
 • Souvenirer och saker av personlig karaktär
 • Tips / gratifikationer för din guide

Förberedelse

Mötesplats

Utanför tunnelbanan Blanche (linje 2) på marknivå.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information
Bra att veta
Detta är en barnvänlig turné. Barn mellan 6 och 11 år är inkluderade på denna turné enligt ovan angivna kurs. Vänligen välj "barn" ovan när du bokar. Barn under 6 år får gratis gå med i denna turné. Vänligen meddela oss vid bokningstillfället om du tar ett barn under 6 år.

För ditt Urban Adventure, kommer du att vara i en liten grupp på högst 12 personer.

Resan kan ändras något på helgdagar, eftersom vissa butiker som vanligtvis besökas kan stängas.

Från 362 SEK per person

Kundomdömen
Samlat omdöme
4,8 / 5
baserat på 21 omdömen
Översikt
Service
4,8/5
Organisering
4,8/5
Valuta för pengarna
4,7/5
Säkerhet
4,8/5

Arrangeras av

Urban Adventures

Produkt-ID: 141603