1. Frankrike
 2. Ile-de-France
 3. Paris
 4. Cimetiere du Pere-Lachaise

Paris: Guidad tur på Pere Lachaise-kyrkogården

Produkt-ID: 46802
Visa galleri
På grund av Covid-19-utbrottet kan turer och attraktioner på stället vara temporärt stängda. Du hittar den senaste infon på vår reseuppdateringssida. Läs mer.
Utforska gravar och begravningskonst på den legendariska Pere Lachaise-kyrkogården i Paris under en 2-timmars guidad tur och se gravar tillhörande Jim Morrison, Oscar Wilde, Chopin och många andra konstnärer, författare och musiker.
Om denna aktivitet
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Längd: 3 timmar
Starttid 14:00
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Engelska, Franska

Välj deltagare, datum och språk:

Hämtar...

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Promenera längs den berömda Pere Lachaise-kyrkogårdens kullerstensbelagda gångar
 • Se gravar tillhörande bland annat Oscar Wilde, Chopin och Isadora Duncan
 • Förundras av vacker begravningskonst
 • Hör anekdoter om de berömda, förr och nu
Beskrivning
Upptäck en förtrollad kulle i centrala Paris under en guidad tur på den labyrintiska Pere Lachaise-kyrkogården, världsberömd för dess begravningskonst och som sista viloplats för många stora män och kvinnor från världen av konst, musik, litteratur och historia.

Pere Lachaise är Paris mest överraskande friluftsmuseum, och är hem till 70 000 gravar och 5 300 träd över 44 hektar av anlagd skönhet. Din guide leder dig nerför kyrkogårdens kullerstensbelagda gångar för att se många vackra gravstenar.

Den dödsromantiska utflykten är certifierad av Paris Visitors Bureau, och tar dig med på en resa genom historien, där det förflutnas stora kändisar kommer till liv. Se Oscar Wilde, Edith Piaf och Jim Morrisons gravar. Upptäck Molière och Chopins sista viloplats.

Visa din respekt vid Isadora Duncan och Gertrude Steins grevar och förundras av Héloise och Abaelards gravvalv. Din energiska och passionerade guide kommer att balansera humor med historisk noggrannhet att dela med sig hemligheter och anekdoter om dåtidens och nutidens legender.
Inkluderar
 • Guide
 • Inträde till kyrkogården (det är gratis)
Exklusive
 • Dricks
Passar inte
 • Personer med rörelsesvårigheter

Förberedelse

Mötesplats

Möt din guide vid ingången till Pere Lachaise-kyrkogården på Rue des Rondeaux. Den närmsta metrostationen är Gambetta (linje 3). Vänligen observera att närmsta metrostation EJ är Pere Lachaise! Var vänlig befinn er på mötesplatsen 15 minuter innan schemalagd avgång.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information
Bra att ta med
 • Bekväma skor
Bra att veta
• Vänligen bär bekväma skor
• Den lokala leverantören beklagar att de inte kan ta emot gäster i rullstol eller med något funktionshinder som kräver särskild assistans
• Skräddarsydda turer finns tillgängliga på begäran

Från 123 SEK per person

Kundomdömen
Samlat omdöme
4,8 / 5
baserat på 569 omdömen
Översikt
Service
4,9/5
Organisering
4,8/5
Valuta för pengarna
4,9/5
Säkerhet
4,9/5

Arrangeras av