Inträdesbiljett

Paris: Biljett med köföreträde till Triumfbågens tak

Paris: Biljett med köföreträde till Triumfbågens tak

Bokat 101 gånger i går

Från 142 SEK per person

Bokat 101 gånger i går

Kom och besök Triumfbågen på Place de l'Étoile. Gå förbi köerna för att nå toppen av Champs-Élysées och förundras över de hisnande utsikterna över världsberömda "Kärlekens stad".

Om denna biljett

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information. Läs mer
Giltig 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Skippa biljettkön

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Få direkt tillträde till toppen av den hisnande Triumfbågen
 • Ta del av Paris bästa panoramautsikter
 • Se "Den okände soldatens grav"
Beskrivning

Triumfbågen är en nyklassisk version av den antika romerska triumfbågen. Bågen är 50 meter hög och utsikten från toppen är väl värd vandringen upp. Se de dussin parisiska avenyer som sträcker sig ut från Triumfbågen in till Paris – "Ljusets stad". Paris är en av världens mest fascinerande platser och du befinner dig mitt i dess centrum. Napoleon beställde Triumfbågen strax efter sin seger vid Austerlitz och inspirerades av det antika Roms stora bågar. Tyvärr levde han inte länge nog för att se dess fullbordan. Vid basen av bågen hyllar "Den okände soldatens grav" de 1,3 miljoner franska soldater som dog i Första världskriget. Se den eviga elden som tänds klockan 18.30 varje kväll. Dessutom finns en utställning som måste ses och som förklarar den symboliska betydelsen av detta monument. Utsikten från toppen av bågen är väl värd de 284 trappstegen upp. Från denna privilegierade position kan du se ut över hela Paris. Till skillnad från det obligatoriska besöket av Eiffeltornet är Triumfbågen en ansträngning som inte alla turister tar sig för. Dessutom, med din biljett som ger dig företräde i kön, behöver du inte sakta ner på vägen in.

Ingår
 • Biljett med köföreträde
 • Tillträde till Triumfbågens takterrass
 • Utsikter över Paris
 • Köföreträde till säkerhetskontrollen: på grund av säkerhetsåtgärder måste alla besökare genomgå en säkerhetskontroll
 • Guidad rundtur
Covid-19-åtgärder
Deltagarkrav
 • Du måste bära munskydd för att delta

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Samling vid ingången till Triumfbågen. För att ta dig till Place Charles de Gaulle (rondellen där Triumfbågen ligger) tar du de underjordiska trapporna från Champs-Élysées eller Avenue de la Grande Armée. Du kan hoppa över biljettkön, men måste passera säkerhetskontrollen på grund av säkerhetsåtgärderna vid Triumfbågen.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Inte tillåtet

 • Bagage eller stora väskor

Bra att veta

 • Detta är inte en guidad rundtur, utan en biljett för tillträde.
 • Med denna biljett kan du hoppa över biljettkön, men inte kön till säkerhetskontrollen. Av säkerhetsskäl måste alla besökare genomgå säkerhetskontroller. Det kan vara långa köer under högsäsong
 • Hissen till toppen är reserverad för handikappade kunder. Hissarna går till butiksnivån och därifrån är det 50 trappsteg till taket.
 • Biljetten kan inte användas för att få tillträde till specialutställningar
 • Det är gratis inträde för ungdomar under 18 år och besökare under 26 år med EU-legitimation, förutsatt att de reserverar en tidslucka på Triumfbågens hemsida.
 • Av säkerhetsskäl är väskor som är större än 40 x 40 x 20 centimeter inte tillåtna. Det finns ingen bagageförvaring vid monumentet.
 •  Använd den underjordiska passagen på vardagar som är tillgänglig från Champs-Élysées eller Avenue de la Grande Armée.
 •  Triumfbågens öppettider kan ändras
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,7 /5

baserat på 8922 omdömen

Översikt

 • Valuta för pengarna
  4,4/5
 • Service
  4,6/5
 • Organisering
  4,6/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Jag skulle inte missa att gå upp till Arch på ett besök i Paris för något. Det var svårt att hitta en fotolucka på sidan mot tornet och det var ganska upptaget, så jag skulle rekommendera att ha tålamod och köpa din biljett i förväg, för att undvika den långa och långsamma kön efter biljetter.

24 juli 2022

Detta var en höjdpunkt på min resa till Paris! Vi åkte runt lunchtid och kom lyckligtvis fram innan kön blev för lång så vi behövde inte vänta länge. Men det var ovanligt att de även med denna "skip the line"-biljett bad oss att stå i kö... Vi klättrade sedan till toppen. Trappan är spiralformad och var längre än jag förväntat mig men det finns flera pauspunkter på vägen upp, klädda med monument och toaletter inuti, så det var inte alltför ansträngande. Toppen var hisnande. Man kan gå runt för att få en 360° vy och det är definitivt sevärt tycker jag. Jag skulle starkt rekommendera detta på varje resa till Paris. Observera att när du väl lämnat kan du inte komma in igen.

Läs mer

18 juli 2022

Det här är mycket bättre till och med än Tour Montparnasse eller Eiffeltornet! Vi har njutit av den absoluta skönheten i utsikten från Paris ovan! Det enda är de otaliga stegen! Min man och son hade inga problem med det, men jag borde ha tagit hissen för säker! Nästa gång kommer jag säkert, för vi kommer tillbaka!!

16 juli 2022

Produkt-ID: 66157