Inträdesbiljett

Paris: Biljett till Versailles-palatset och trädgårdarna

Paris: Biljett till Versailles-palatset och trädgårdarna

Snart utsåld Bokat 100 gånger i går

Från 208 SEK per person

Snart utsåld Bokat 100 gånger i går

Ha nöje av en eller två dagars fullt tillträde till Versailles-området, inklusive slottet, Trianon, Marie Antoinettes hem och trädgårdarna. Uppgradera och se de berömda "Musikaliska trädgårdarna" eller fontänshowen.

Om denna biljett

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Giltig 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Njut av full tillgång till slottet och trädgårdarna i Versailles i 1 eller 2 dagar
 • Lär dig mer om "Solkungen" och andra legender om den franska monarkin
 • Ta en promenad genom de formella och informella trädgårdarna och besök Marie Antoinettes privata egendom
 • Se fontänerna lysa upp till ljudet av musik (valfritt)
 • Promenera genom den bländande Spegelsalen
Beskrivning
Besök slottet och trädgårdarna i Versailles med ett förbokat 1- eller 2-dagars pass med full tillgång. Utforska de utsmyckade State Apartments och hisnande Spegelsalen i den franska monarkins officiella residens från 1682 till 1789. Lär dig mer om Ludvig XIV och andra franska kungligheter. Få en känsla av livet i det franska hovet när du tar en promenad genom den glittrande Spegelsalen. Promenera genom de legendariska trädgårdarna i din egen takt och beundra fontäner, skulpturer och vackert välskötta gräsmattor. Njut av tillgång till Grand och Petit Trianon på sina egna marker. Se var "Solkungen" skulle underhålla privat och vart han skulle gå för att undkomma hovlivets påfrestningar. Gå sedan till Marie Antoinettes gods och upptäck var hon skulle söka skydd privat.
Ingår
 • 1-dagsbiljett till palatset
 • 1-dags tillgång till hela Versailles-domänen (inklusive Marie Antoinette Estate, Trianon och Versailles trädgårdar)
 • Tillgång till Musical Gardens eller Fountain Show (om alternativet är valt)
 • Guide
 • Mat och dryck
Covid-19-åtgärder

Du måste beställa aktiviteten online eftersom biljettkontoret är stängt

Rådande säkerhetsåtgärder
 • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
 • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar
Deltagarkrav
 • Du måste bära munskydd för att delta

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Samling vid Slottet i Versailles, Place d'Armes, 78000 Versailles. På grund av arbeten på tåglinjen RER C från 15 juli till 25 augusti kan du endast ta tåget från Station Javel (tunnelbanelinje 10).

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att ta med

 • Pass eller ID-kort
 • Pass eller ID-kort för barn

Bra att veta

 • I maj, juni, september och oktober: På tisdagar, torsdagar, fredagar, lördagar och söndagar: Palace-entrén är gratis för barn under 6 år, en biljett krävs. För 6 till 17 år gamla besökare måste du köpa en biljett för 10 euro på plats. På onsdagar: Palace entré är gratis för barn under 6 år, biljett krävs. För 6 till 17 år gamla besökare är entrén gratis, du behöver skaffa en gratisbiljett på plats
 • I juli och augusti: Varje dag: Palace entré är gratis för barn under 6 år, en biljett krävs. För 6 till 17 år gamla besökare måste du köpa en biljett för 10 euro på plats
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,3 /5

baserat på 11310 omdömen

Översikt

 • Valuta för pengarna
  4,1/5
 • Service
  4,2/5
 • Organisering
  3,9/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Det var fantastiskt! Superenkel åtkomst, organiserade köer, tydliga vägbeskrivningar, palatsguider artiga och villiga att hjälpa - förutom att de talar mer än ett språk. För att åka till Grand och Petit Trianon föreslår jag att du avsätter pengar för att ta de vagnar som erbjuds inne i palatset, eftersom det är ganska långt och tröttsamt - ännu mer på sommaren.

Läs mer

3 augusti 2022

Mycket tid måste planeras för resan och besöket! ingen biljett behövs för barn, vi kom in utan problem. Kö vid påschecken. Bara en liten del av slottet går att besöka, men det är tillräckligt stort och slitsamt eftersom det är trångt och det är mycket promenader. Se till att äta i förväg, restaurangen och snackbaren på hotellet är dyra och innebär mycket långa köer! Trädgården är rymlig, imponerade inte särskilt mycket på oss. Kvällens trädgårdsshow (under sommarmånaderna på lördagar) var väldigt trevlig! går man hela vägen är det också lite tight tidsmässigt och utmattande. Den nedre delen av parken där sjön ligger är fritt tillgänglig utan biljett och trevlig för en tur (båtar, snackbar, park med ängar och träd).

Läs mer

2 augusti 2022

Slottet och framför allt parken saknar motstycke. För att verkligen kunna njuta av det är det enligt mig väldigt viktigt att vara där med en biljett man redan köpt på morgonen när slottet öppnar. Nu kan du enkelt fota framför slottet, det finns ingen på det förutom du själv. Eller gå direkt till Spegelsalen, då har du också undkommit denna publik. Du kan göra slottet på en halv dag om du bara vill förundras. Om du älskar detaljer, ha kul, ingen aning om hur många dagar du behöver då. Trädgården tar däremot lätt en dag. Jag skulle dela upp trädgården i två huvudteman. I det första synliga området finns gott om trädgårdsområden med vattendrag. Dessa är bara fantastiska. I det andra ämnesområdet finns ytterligare två slott som man kan beundra och efter det är det senast klart varför befolkningen satte stopp för detta.

Läs mer

2 augusti 2022

Produkt-ID: 59565