Inträdesbiljett

Paris: Biljett till vaxkabinettetet Musée Grévin

Aktivitetsarrangör: GREVIN WAX MUSEUM

Paris: Biljett till vaxkabinettetet Musée Grévin

Aktivitetsarrangör: GREVIN WAX MUSEUM
Snart utsåld

Från 294 SEK per person

Snart utsåld

Se dina favoritartister och kändisar i originella verklighetstrogna vaxfigurer på historiska Musée Grévin i Paris. Sjung med Michael Jackson, ta en bild med Monica Bellucci och hälsa på Barack Obama och George Clooney!

Om denna biljett

Avbokningsregler
Denna aktivitet återbetalas inte vid avbokning
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information.
Giltig 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Tillgängligt med rullstol

Din upplevelse

Höjdpunkter
 • Besök det fascinerande vaxkabinettet Musée Grévin
 • Se verklighetstrogna kopior av dina favoritstjärnor
 • Ta bilder med Hollywood-skådespelare på röda mattan
 • Utforska Frankrikes historia, från Jeanne d'Arc till Louis XIV
 • Besök Spegelsalen, som innehåller ett hinduiskt tempel och en djungel
Beskrivning
I hjärtat av Paris väntar över 200 personligheter från dåtid och nutid på att få uppleva några oförglömliga möten med dig, din familj och dina vänner. Posera tillsammans med några av världens mest berömda människor för en oväntad och överraskande bild! Detta museum har sedan 1882 varit en oslagbar plats för parisisk underhållning som välkomnar besökare, unga som gamla, att dela en upplevelse som vida överskrider tid och rum. En överdådig marmortrappa (byggd 1900) leder dig till en helt unik värld, med början i Spegelsalen. Denna unika ljud- och ljusshow, som skapades 1906 och helt återskapades inför sitt hundraårsjubileum, har förvånad generation efter generation av besökare. Museet presenterar stolt sina senaste karaktärer: Mick Jagger, Lang Lang, Katy Perry och Ranveer Singh Du får också chansen att besöka museets nya "The Voice"-område. 
Ingår
 • Entrébiljett till Musée Grévin

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Mötesplats

  Entrén till Musée Grévin, Boulevard Montmartre 10, Paris.

  Öppna i Google Maps ⟶
  Viktig information

  Bra att ta med

  • Pass eller ID-kort

  Bra att veta

  • Grévins vaxmuseum är öppet dagligen från klockan 10.00
  • Den här biljetten ger dig inte tillträde till privata eller särskilda event
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  4,4 /5

  baserat på 2144 omdömen

  Översikt

  • Valuta för pengarna
   3,9/5
  • Service
   4,3/5
  • Organisering
   4,2/5

  Sortera efter:

  Resenärstyp:

  Stjärnbetyg:

  Mycket organiserat allt i museet. Arbetarna är mycket vänliga och kvaliteten på replikerna är ofta fantastisk. Barn i alla åldrar är väldigt underhållna eftersom spektrumet är väldigt brett från giraffen Sophie till Messi. Och naturligtvis för vuxna finns det från lokala TV-värdar till ⭐ internationell film och musik. Omöjligt att bli uttråkad.

  Läs mer

  14 februari 2022

  Har redan besökt museet flera gånger men aldrig sedan den senaste versionen sattes på plats. Inte mycket förändring från tidigare. Trevligt besök men världen har förstört nöjet lite skulle jag säga. Att behöva vänta en viss tid för att komma in i museet eftersom det finns entréshow försenar inträdet. Men annars väldigt trevligt. Vissa statyer är fortfarande inte särskilt representativa för verkligheten enligt min ödmjuka åsikt. I alla fall att ha tagit med sig fräschör med konkreta saker (stil rösten eller tecknade serier var intressanta) och ett stort + för de levande statyerna. Kort sagt, att göra en gång i livet men inte till det höga biljettpriset. + planera för en viss väntan (flera köer innan du faktiskt kan komma in på museet).

  Läs mer

  24 november 2021

  De visade karaktärerna är utmärkta. Efter den moderna tiden är den andra halvan historisk och det är värt att ta sig tid att se den i dess längd. Jag brukade spendera mer under den första halvan, för bilder. Och sedan missade mycket historia, senare. Själva byggnaden - av museet - är absolut stenhård att renoveras och återställas till dess verkliga status och historiska pärla värde. Speciellt med tanke på dess utmärkta läge, stora välstånd och den mycket bra marknadsföring de har. Väggdekorationerna, en del av speglarna är av lägre kvalitet och dekorationsstandard. Tack för det utmärkta underhållet av de utställda personligheter!

  Läs mer

  25 juli 2021

  Produkt-ID: 2907