Engagera dina sinnen med en biljett till Paradis Latin Show i Paris. Fördjupa dig i den lokala konstscenen med denna lockande kväll med sensualitet, poesi, känslor och humor efter att du har avnjutit en utsökt 3-rätters måltid under pre show.
Gå in i kabarén och bli välkomnad av skådespelare, dansare och artister. Dyk in i en surrealistisk och överraskande atmosfär.
Medan du äter kan du njuta av ett framträdande av en exceptionell sångare och titta på en unik cabaret-förshow. Slutligen kan du njuta av den fantastiska showen L'Oiseau Paradis.
Välj mellan 2 middagsshowmenyer, Automn/Winter "Prestige" eller "Gustave Eiffel" signerad Guy Savoy
Automn / Winter Eiffel Prestige-meny
Förrätter
Fjäderfä- och kalvpaté med pistagenötter och rödbetor som krydda
eller
Färger Paradis
Rökt lax, pepparrotskräm, broccolipuré, laxägg och sabayon på rökt smör
eller
Svampvelouté, "blomkål-hasselnöt", krispig Comté-ost
Huvudrätter
Lax i "Koulibiac"-stil, vit smörsås med ingefära
eller
Cocotte "nötkött & morötter"
eller
Mångfärgade grönsaker, ägg och parmesan
Kokta grönsaker: kronärtskocksmos, flerfärgade morötter, gulbetor, kanderade tomater, purjolök, flerfärgade rädisor och kålrot. Ekologiskt ägg, parmesantuile och gräslök
Desserter
Fransk kyss
Exotisk smak, combawa ananassorbet, mango passionsfruktsinsert, på ett ladyfingerkex överdraget med mörk choklad
eller
Päronet i kvitten
Vispad päronganache, inlägg av kvittenpasta, mördegsbiskvier. I form av ett moln och en fjäder av vit choklad.
Automn-/vintermeny
Terrine av gåslever, "butternut-kumquat" chutney, melba toast
eller
Äggkokott, kastanjer och vit tryffelemulsion
eller
Remoulad på avokado och krabba, skaldjursgelé, Granny Smith-äpple och en blandning av krasse, shiso, rädisekrasse och krasseblomma
***
Filé av sej med söta kryddor, jordärtskocka, beurre blanc infuserad med koriander, rostad smak
eller
Medaljonger av marulk, saffransgrönsaker "bourride style"
eller
Paradis Wellington "serveras sällsynt"
Nötfilé, duxelles av parissvamp, cecina (nötskinkan) i smördeg Bakad rare, nötfärsjus med portvin
Desserter av Pierre Hermé
Infinitly Lemon av Pierre Hermé
Citronkräm, rått citronkött, kanderad citron, lätt citronkräm, citronkakor,
citrongelé, citronglass, krispig citronmaräng
eller
Söt njutning
Initiering av smaker, texturer och temperaturer kring mjölkchoklad och hasselnöt
Drycker: 1/2 flaska mineralvatten - 1/2 flaska rödvin* - 1/4 flaska champagne*
*Paradis Latin urval